Puterea lui 7

Nu imi planificasem sa revin cu aceste vesti, dar este o realitate de necontestat – atunci cand te deschizi, lucrurile care te-au asteptat sa le daruiesti lumii vin catre tine din toate directiile. DA! si catre TINE.

Dupa 7 luni sabatice, iata ca cifra 7 abunda in Daruri si dupa ce am anuntat 7 zile de extindere a promotiei, o minunata prietena despre care abia astept sa vorbesc cat de curand, mi-a trimis traducerea unui material puternic al autoarei Sophie Riehl.

Este vorba despre mentinerea cu usurinta a unei vibratii inalte in fiecare zi a saptamanii, prin alegerea zilnica a temei acesteia, din perspectiva insemnatatii chakrelor.

Asa ca, daca tot am propus ca in aceasta saptamana sa fim aproape – sa vin cu noutati si vesti despre platforma de cursuri online, astfel incat pana pe 07 August tot mai multi dintre cei care-si doresc rezolvare si usurinta in viata, sa poata accesa atat informatiile cat si sustinerea necesara, atunci te rog sa faci si tu un pas catre tine.

Te provoc acum, ca in aceasta saptamana sa iti daruiesti zilnic cateva minute – ghici cate? sapte, bineinteles – si sa testezi in propria-ti viata, Puterea lui 7.

Fiecare perioada de promotie este importanta pentru mine, pentru ca stiu ca atunci cand ofer ceva, o fac din toata inima. Dincolo de toate elementele de promovare, am privilegiul sa fiu martora unor transformari extraordinare pe care mi le semnaleaza cei cu care lucrez (si o spun cu toata smerenia).

Inteleg de la prietena mea ca in prima chakra ne dobandim identitatea de la mama; in a doua, aceasta provine de la familie; in a treia, ne revoltam impotriva parintilor si ne identificam cu un grup social; in a patra, ne identificam cu natiunea sau cultura, iar in cea de-a cincea chakra devenim cetateni planetari.

Probabil deci, nu e intamplator ca in ziua de Luni a saptamanii, Flacara albastra a Voii Divine – ce corespunde chakrei a cincea – este amplificata. Iti dai seama ce idee minunata – sa ne putem ajuta pe noi ajutandu-i si pe altii sa se Conecteze? Vei observa Puterea temelor pentru fiecare zi in parte, doar propune-ti sa ramanem aproape.

Imi este din ce in ce mai clar ca unul dintre Darurile mele este simtul practic si aplicabilitatea, asa ca am pus din nou cunoasterea care a venit catre mine, sa lucreze pentru noi. Am inregistrat scurte exercitii meditative care sa ne ajute in fiecare zi si sa ne mentinem cu usurinta, o vibratie inalta – gasesti AICI, cum onoram Voia Divina si AICI, cum onoram Iubirea Divina, cu ajutorul afirmatiilor de putere, in timp ce ne directionam atentia spre punctele energetice.

Citeste aceste materiale minunate care au atat de mult miez si sens, cu privire la chakra gatului si Flacara Voii Divine, respectiv la chakra inimii si Flacara Iubirii Divine, apoi ofera-ti cele cateva minute cu castile pe urechi. Ce zici? Facem un tur de forta saptamana asta sa trimitem Artificii de Vibratie Inalta in fiecare zi? 🙂

Raspunde-mi mai jos daca “ai” 7 minute sa ti le Daruiesti. Eu mi-am facut partea.

Ramai aproape sa primesti si tema zilei de Miercuri – nu spun ca e minunata, nu mai spun nimic.. ci doar atat: este vorba despre Flacara Vindecarii si Manifestarii. Destul de important, nu-i asa? 🙂

Sa ne fie tuturor, cu bucurie si spor in toate bune!

Cu drag,
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS 1. Indiferent de momentul in care citesti acest mesaj, iti doresc nenumarate zile de Luni, Marti, Miercuri si toate celelelalte zile ale saptamanii, pe care sa le petreci de-acum inainte, asa ca experimenteaza oricum exercitiile meditative si pregateste-te ca in continuare sa primesti lucruri absolut speciale.

Inchei cu urarea facuta de prietena mea – spor, bucurii, sens, semnificatie, impact!
Nu lasa pe cineva sa-ti spuna ca esti mai putin decat un cetatean planetar! Nici macar pe tine.

 PS 2. Daca esti printre cei care cauta link-urile directe pentru promotia ce expira Duminica, 07 August, le gasesti mai jos:

Lucrul cu Umbrele – Cunoaste-ti Umbra si lucreaza cu ea!
Metoda Radical Forgiveness – Proces de Iertare Completa
Abundenta si Prosperitate – (Con)stiinta Bogatiei
Pachet promotional – 3 cursuri de Transformare constienta

PS 3. (si ultimul) Nu uita sa-mi scrii raspunsul la intrebarea: “Ai” 7 minute pentru tine, in fiecare zi? Iar daca nu “ai”, ei bine! scrie-mi si asta – sigur vom gasi cu totii solutii sa ne SUS-TINEM. Am avut o revelatie cand am vazut inregistrarea materialului video trimis data trecuta – in incheiere, cand am spus “Pentru asta sunt aici, ca sa sustin!”, am vazut cu litere mari, o noua scriere a cuvantului: SUS-TIN. Am realizat ca asta facem in aceste timpuri, ne adunam asa cum rezonam unii cu altii si ne TINEM-SUS, prin toate mijloacele ce ni se-arata ca sunt limbaje ale Iubirii – indiferent ca ele se numesc bunatate, respect, servicii, admiratie, incurajare, generozitate sau altfel..

Gata, luati-mi tastatura din fata 🙂 Pe (foarte) curand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *