Pentru ca weekend-ul a trecut si poate vrei sa reiei lucrul cu tine, iti propun ce stiu ca functioneaza garantat: lucrul cu emotiile.

Avem un instrument eficient pentru asta si sunt sigura ca astfel, nu iti va fi greu.

Ti-am propus in postarea trecuta, sa obtii claritate inainte de toate, pentru a-ti fi drumul usor.

 

Ca sa poti aplica instrumentul de astazi, ai nevoie sa pornesti de undeva.

Iar acel “undeva” este chiar locul in care esti.

 

Deci, ti-ai raspuns care sunt nevoile tale personale din cele 7 domenii?

Daca nu ai facut-o inca, vezi AICI indrumarea simpla si obtine macar un raspuns.

 

Sa zicem de dragul exemplului, ca la categoria “Sa dau si sa primesc atentie”, una dintre nevoile tale este “Sa petrec timp de calitate cu partenerul/partenera mea”.

Si sa presupunem ca pe o scara de la 0 la 10, nota de satisfactie a implinirii acestei nevoi este de 5 in prezent.

Intrebarea cea mai simpla, dar si cea mai puternica si importanta pe care sa ti-o pui este “Cum ma simt in legatura cu asta?”

 

De cate ori spui “nevoia mea este.. x.. si e implinita de nota.. y..”, doar completeaza “si asta ma face sa ma simt..”, apoi NUMESTE emotia, sau emotiile.

Apasa pe imaginea de mai jos, sa vezi cum lucrezi cu fiecare dintre ele. Secretul este sa o faci cate una PE RAND.

Video-ul are 308 aprecieri in acest moment si in multe comentarii, oamenii confirma ca au obtinut rezultate, dar vezi si tu:

Nu te teme ca iti propun sa privesti la “ce nu functioneaza”.

Porneste de-acolo de unde esti!

Sa privesti doar partea pozitiva a lucrurilor, fara a-ti ajuta corpul sa proceseze ceea ce numesti “negativ”, se numeste bypass emotional.

 

Iar daca vrei sa ii sustii pe cei dragi in propria lor vindecare emotionala, sau poate pe clientii tai, vino la Cursul EFT Nivel 1&2, acreditat international, din 01-03 Aprilie.

Oricum, a-i “ajuta” pe ceilalti.. incepe intotdeauna cu TINE.

 

Ce reusesti sa inveti si sa practici in 3 zile intensive de curs:

  1. Cum sa aplici EFT, astfel incat sa iti cureti blocajele energetice si sa obtii eliberarea fizica, mentala si emotionala atat de necesara
  2. De ce oamenii care aplica EFT corect, reusesc sa treaca mai usor de la ingrjorare, stres, anxietate, lipsa de speranta, lacrimi, depresie, deruta, neputinta, oboseala, furie sau frustrare, la mult dorita stare de calm, incredere, relaxare si tot ce presupune o perspectiva sanatoasa asupra vietii
  3. Cum sa operezi cu tehnici verificate de eliberare emotionala si de ce asta e cel mai important factor pentru a obtine o rata de succes rar intalnita la alte metode
  4. Cum sa aplici EFT, ca sa schimbi cu usurinta filtrele prin care ti-ai trait viata pana acum
  5. Cum sa iti depasesti limitarile, prin intrebari si tehnici sigure pentru a ajunge la cauzele profunde ale problemelor fizice si emotionale
  6. Cum sa aplici Reteta de baza, astfel incat sa integrezi cu usurinta tehnicile in practica personala si lucrul cu clientii sau cei dragi, dupa caz
  7. Ce inseamna sa te vindeci primul si de ce asta te va ajuta sa contribui la vindecarea celorlalti
  8. Care este motivul numarul 1 pentru care ai simtit ca unele lucruri nu se pot schimba si cum poti evita sa pici din nou in aceasta capcana
  9. Cum sa-ti depasesti frica de a lucra cu oamenii, ca sa cresti si tu, in timp ce ii ajuti pe ceilalti
  10. Cum sa aplici instrumente simple de transformare si crestere personala, fara sa mai simti ca “nu ai destula pregatire” pentru asta

 

Transformarea ta personala are loc in timp ce te pregatesti sa contribui la transformarea celorlalti.

Este cursul de la care nu pleci cu sperante, ci cu rezolvari si instrumente de lucru.

Ai tot ce iti trebuie AICI.

Scrie-mi la info@eliberareemotionala.ro pentru orice alta intrebare.

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

 

PS“Mi se pare fascinant ca am trecut in cele 3 zile prin starile importante – in prima zi, acomodarea, in a doua zi, declansarea conflictelor si in a treia, pacea. Iar la tine spre deosebire de alti traineri, abordarea e mai blanda, mai calda, ca pentru orice muritor de rand care are curiozitatea si dorinta sa faca EFT cu el sau cu altii.

Adica, o clipa nu am simtit ca nu am ce cauta acolo! Am simtit ca pot sa-mi integrez si aceste informatii, pentru a fi practician EFT.

Desi am un an de EFT intens cu mine, tot mai aveam stari puternice de emotii negative. Mi-am dat seama cate emotii am avut si in timpul testului, care a fost cel mai usor din viata mea, deci clar am un tipar de lucrat si aici.

Cursul a fost foarte bine structurat, pentru mine e divin ca ne tii aproape si ne dai teme! Asa ma mobilizez sa fac Procedura de Pace Personala si sa nu mai aman.

Am ramas cu o stare de pace, excelenta pentru ca eram detasata emotional cand am ajuns acasa in conflictul baietilor.. Pe care l-am si lucrat si rezolvat astazi.

Materialele de sustinere sunt pline de detalii – ma gandeam de ce nu le pui si intr-o carte, sa o publici?..

Esti minunata, te iubesc!”

Luciana T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *