Am asteptat cu nerabdare aceasta zi. Este un Altfel de Craciun!

Pentru noi toti. Iar asta se va vedea curand.

 

In ceea ce ma priveste, ieri s-au implinit 90 de zile de cand impreuna cu zeci de prieteni, am obisnuit sa ne spunem frati stelari in fiecare seara, in timpul meditatiei de Manifestare a Noii Lumi.

Daca ar fi sa privesc in urma, as putea sa iti scriu multe despre starile mele in timpul sarbatorilor de iarna, de-a lungul anilor. Dar vreau sa punctez doar cel mai important lucru: e pentru prima data cand simt ca sunt gata sa renunt la dependenta de suferinta.

Si pentru ca intotdeauna de sarbatori ma conectez intr-un mod special cu cei ca mine, te intreb daca vrei sa faci acelasi lucru. Daca si tu esti gata sa iti vindeci dependenta de suferinta!

 

Cand Trecutul nu trece, stim ca nu genele mostenite sunt radacina dificultatilor noastre, ci mediul in care ne-am nascut si am crescut. Facem cum putem, devenim adulti, chiar excludem din memoria constienta parti din copilarie, pentru a reusi sa traim fara paraziti.

Din pacate, amprentele sunt acolo, bine inradacinate si le resimtim sub forma de boli, de stari, sentimente care dor si sunt prezente in fundal, dincolo de tot ce ne agita.

Lise Bourbeau spune ca ranile noastre lucreaza impreuna”. Ranile nevindecate instaleaza in noi sentimentele, starile profunde, oricare ar fi acestea: sentiment de vid interior, sentimentul singuratatii (de respingere si abandon), al tacerii de mormant, al pierderii increderii, sindromul impostorului si alte asemenea.

 

In aceeasi nota, Caroline Myss a introdus conceptul de «ranologie» care explica modul prin care ne asteptam sa ne vindecam vietile:

“Realitatea e ca oamenii aflati in «procesul» de vindecare se simt in acelasi timp blocati. Se straduiesc sa se confrunte cu ranile lor, dau sens experientelor, practica compasiunea. Dar nu se vindeca. Si-au definit vietile in jurul acestor rani si procesului de a le accepta. Lucrul lor nu depaseste ranile! Ranile sunt folosite pe post de drapel. Sau purtate pe umeri, ca niste epoleti, sau pe piept, ca o insigna rosie, in semn de curaj. Oamenii sunt blocati chiar in inima ranilor lor.”

 

In aceasta luna ti-am trimis un parcurs de 5 mesaje si toate s-au aflat sub insemnul Bun pentru tine – Bine pentru toti!

Ti-am spus de la inceput ca:

In eventualitatea in care comedia/drama/romanta/teatrul de strada – sau cum consideri piesa in care esti – nu iti place, poti alege sa joci o noua piesa. Una in 5 acte, una care te poarta prin cele 9 viziuni despre viata, care decurg din 9 convingeri limitative si care dau nastere la 9 orientari in viata.

Priveste-le ca pe niste trecatori inguste, singure cai de acces catre “Pamantul Fagaduintei”; ai auzit de ele;  sunt extrem de stramte, abia incape un om, sunt periculoase, la inaltime mare, fara alt punct de sprijin decat talpile tale, in timp de vreme schimbatoare, cand vantul e puternic.

 

Te-am anuntat atunci cu bucurie, ca impreuna cu partenera mea Daniela Jula, lucram intens la un produs nou. 100% practic!

Nici o vorba in plus despre practica! Nici “exercitii” nu o sa le spunem pentru ca notiunea in sine de “exercitiu” poate aduce o tensiune, iti poate induce ca trebuie sa obtii un rezultat.

Ti-am spus ca ce lucram noi e genial si inovator 😉 Pentru ca practica lucreaza singura!

Iar acesta e momentul sa te anuntam ca Pachetul Practic de Vindecare a Dependentei de Suferinta poate fi Darul pe care sa il Alegi astazi!

 

Timp de 7 zile pana la finele anului, iti voi trimite cateva randuri care sa iti aduca chiar si mai multa claritate.

 

Deocamdata te las cu ce contine pachetul in aceasta perioada speciala, intr-o oferta pe masura:

 1. 5 suite de exercitii practice, pentru fiecare dintre cele 5 rani. Fiecare instrument face posibila apropierea de efectele ranii, de rana in sine, de traversarea ei, schimbarea «registrului» (rezolvarea se gaseste in alt plan decat acela in care s-a creat). Sub forma de fisiere audio si script. Totul e pregatit pentru situatia ta, in sensul ca participi activ la exercitiu; in cadrul general si particular al fiecarei rani, TU aduci experientele tale.
 2. 5 ateliere de lucru! In care vom face adevarata «croitorie» celulara! Ne intalnim periodic, pentru fiecare rana in parte. Cercetam impreuna dificultatile tale si grupul intreg are parte de «beneficiile imprumutate» ale Tehnicilor de Eliberare Emotionala. «Muzica» de fond e bunavointa si compasiunea. Fata de sine, fata de ceilalti.

 

Pachetul este complementar pentru cei care au achizitionat in trecut, «Lucrul cu umbrele».

Si este indispensabil oricui decide sa isi vindece dependenta de suferinta!

 

Pana pe 31 Decembrie inclusiv te poti inscrie in cadrul promotiei de lansare, cu discount-uri semnificative:

 • 70% daca te deschizi pentru prima data spre acest tip de explorare (49 lei/ atelier de lucru), 245 lei intregul program pe 3 luni, in loc de 735 lei – inscrieri AICI
 • 85% daca esti deja cursant in “Lucrul cu Umbrele” – (24 lei/ atelier de lucru), 120 lei intregul program pe 3 luni, in loc de 735 lei – inscrieri AICI

 

Webinarele in direct, pentru a sustine atelierele de lucru in aceasta Lucrare comuna – eu si Dana,  ca facilitatori, plus toti cei care aleg Pachetul Practic de Vindecare a Dependentei de Suferinta, au loc la fiecare 21 de zile distanta, unul de celalalt, astfel:

 • Atelier de Croitorie Celulara 1 – Miercuri, 12 Ian 2022, orele 19-21.00
 • Atelier de Croitorie Celulara 2 – Miercuri, 02 Feb 2022, orele 19-21.00
 • Atelier de Croitorie Celulara 3 – Miercuri, 23 Feb 2022, orele 19-21.00
 • Atelier de Croitorie Celulara 4 – Miercuri, 16 Mar 2022, orele 19-21.00
 • Atelier de Croitorie Celulara 5 – Miercuri, 06 Apr 2022, orele 19-21.00

 

Intervalele a 21 de zile reprezinta perioadele de practica individuala in care fiecare poate repeta ceea ce lucram impreuna si poate aplica in ritm propriu. 21 de zile in care se creeaza noi conexiuni neuronale.

 

Intalnirile in direct vor fi inregistrate si puse la dispozitie pe platforma de cursuri.

 

Te asteapta un parcurs de 3 luni in care nu mai esti singur/a. Iar conjunctura astrala a primelor 3 luni din 2022 este EXACT despre Transformare!

Si ca sa ai o idee despre intensitatea lui 2022, poate ca e bine sa stii cum glumesc englezii.. Pentru ca 2022 se rosteste twenty-twenty-two (20-20-2), asta ii face sa spuna ca 2022 e de doua ori 2020 🙂

Iar daca citesti randurile de fata, sigur nu esti dintre cei pe care sa-i apuce lesinul la aflarea acestui lucru.

 

Ca ai trecut deja prin destule! Si pentru ca 2022 este despre Adevar. Si despre Putere Personala.

Si da, posibil ca asta sa vina cu turbulente pe alocuri, dar nu pentru cei care isi fac Lucrarea Interioara.

 

Secventa lui “5” e dezvaluita acum.

Ramai aproape sa afli mai multe despre secventa lui “9”. Maine, despre cei 9 piloni ai realitatii.

 

Nasterea Domnului, cu bucurie!

 

 

Cu drag, pe curand!

Liliana Stanciu: https://eliberareemotionala.ro/ 

Daniela Jula: https://www.madezvat.ro/ 

 

PS – Lise Bourbeau implineste 81 de ani in Februarie 2022. Scoala pe care a fondat-o se apropie de a 40-a aniversare!

Dupa 40 de ani de practica, Lise Bourbeau spune ca toti oamenii, fara nici o exceptie, sufera de patru din cele cinci rani cunoscute.

Ranile se manifesta in functie de context, uneori se agraveaza, uneori se diminueaza de-a lungul timpului. Iar in cazul tau, numai TU stii ce “piesa se joaca” in lumea ta interioara si exterioara.

De aceea am insistat atat de mult pe importanta de a sti ce e Bun pentru tine.

Cand trecutul nu trece, prezentul e afectat, iar viitorul e compromis.


Tu stii daca pachetul practic e pentru tine.
Daca da, nu ezita sa te inscrii! Doar pana pe 31 Decembrie este oferta speciala, cu discount-uri pana la 85%.

Inscrieri:

 • 70% daca te deschizi pentru prima data spre acest tip de explorare (49 lei/ atelier de lucru), 245 lei intregul program pe 3 luni, in loc de 735 lei – inscrieri AICI
 • 85% daca esti deja cursant in “Lucrul cu Umbrele” – (24 lei/ atelier de lucru), 120 lei intregul program pe 3 luni, in loc de 735 lei – inscrieri AICI

 

“Vreau sa va multumesc pentru bogatia si claritatea informatiilor primite! Nu se intampla des sa am senzatia de abundenta in timpul unui workshop. M-a surprins placut generozitatea de a darui cunoasterea dincolo de tema unui curs. Va urez Sarbatori in pace si bucurie!” – Catrinel R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *