Darul de Craciun pe care l-am pregatit in acest an impreuna cu Daniela Jula este Pachetul Practic de Vindecare a Dependentei de Suferinta si ai totul despre el, AICI.

 

Ti-am scris de asemenea, despre cele 9 viziuni asupra vietii, care decurg din 9 convingeri limitative si care dau nastere la 9 orientari in viata. Ele sunt desigur, in legatura cu cele 5 rani care ne impiedica sa traim. Pur si simplu.

 

Pachetul Practic de Vindecare a Dependentei de Suferinta pe care l-am conceput sta pe 9 piloni ai realitatii:

 1. Am fost raniti in relatie, ne vindecam in relatie! (cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine apar intre 1 si 3 ani, in relatie cu un parinte sau ambii parinti; sau cu cei care au avut rolul parental)
 2. Daca mediul a favorizat formarea ranilor, el favorizeaza si vindecarea lor!
 3. Vindecarea apare cand rezilienta se poate manifesta. Rezilienta este capacitatea de a renaste dupa o trauma, dezastru, catastrofa.
 4. Rezilienta este posibila cu doua conditii: sa existe sustinere si sa existe un spatiu securizant pentru a ne exprima.
 5. Dificultatea se transforma cand este intalnita cu adevarat: fara judecata, fara rusine, fara frica, fara vinovatie. Oamenilor le este greu sa faca asta singuri!
 6. Dificultatea NU se rezolva mental. Dificultatea se rezolva in corp, acolo unde a aparut.
 7. Tehnicile de Eliberare Emotionala se adreseaza corpului fizic (presam punctele energetice), trecand prin focalizarea gandurilor (mental), in scopul de a trata combinatiile chimice (emotii) situate in zona receptorilor celulari.
 8. Fara bunavointa si tandrete, nu putem lucra cu dificultatile noastre.
 9. Autocompasiunea se manifesta doar in momentul in care faci fata realitatii si consimti ca ai nevoie de reconsolidare.

 

Pachetul special contine 5 suite de exercitii practice, pentru fiecare dintre cele 5 rani, plus 5 ateliere de lucru in care facem adevarata «croitorie» celulara!

 

El este indispensabil oricui decide sa isi vindece dependenta de suferinta!

Intalnirile in direct vor fi inregistrate si puse la dispozitie pe platforma de cursuri.

 

Pana pe 31 Decembrie inclusiv te poti inscrie in cadrul promotiei de lansare, cu discount-uri semnificative:

 • 70% daca te deschizi pentru prima data spre acest tip de explorare (49 lei/ atelier de lucru), 245 lei intregul program pe 3 luni, in loc de 735 lei – inscrieri AICI
 • 85% daca esti deja cursant in “Lucrul cu Umbrele” – (24 lei/ atelier de lucru), 120 lei intregul program pe 3 luni, in loc de 735 lei – inscrieri AICI

 

Daca in schimb, consideri ca:

 • “Timpul e prematur”, iti spun ca intotdeuna, «ora de sosire» e o estimare.
 • “Nu esti pregatit/pregatita”, iti spun ca e vorba de frica, nu de ceea ce crezi.
 • “E nou, nu cunosti EFT, nu crezi in EFT, trebuie sa te documentezi despre rani, sa intelegi, iti spun ca e vorba de frica de a-ti risca «libertatea» sau, altfel spus, despre «vechiul, obisnuitul, caldutul si durerosul meu stil de viata».
 • “Nu e drumul meu”, iti spun ca mediul in care esti este deja foarte derutant si asta te face sa crezi ca nu poti «compune» cu ceea ce este.

 

Opreste-te! Aseaza-te cu ce simti. Stai cu.. blocajul, tristetea, greutatea etc.  Asculta. Respira. Lasa sa fie ce Este.

Apoi vezi daca pachetul nostru special e Bun pentru tine.

 

 

Cu drag, pe curand!

Liliana Stanciu: https://eliberareemotionala.ro/ 

Daniela Jula: https://www.madezvat.ro/ 

 

PS – Incepem pe 12 Ianuarie, dar numai cateva zile mai este valabila oferta speciala cu discount-uri pe masura:

 • 70% daca te deschizi pentru prima data spre acest tip de explorare (49 lei/ atelier de lucru), 245 lei intregul program pe 3 luni, in loc de 735 lei – inscrieri AICI
 • 85% daca esti deja cursant in “Lucrul cu Umbrele” – (24 lei/ atelier de lucru), 120 lei intregul program pe 3 luni, in loc de 735 lei – inscrieri AICI
 • De fapt, daca ma gandesc bine, nici nu ai cum sa obtii o Valoare mai mare de atat!!

 

Daca ma gandesc bine.. asta nici macar nu e un pret. Si nu ai cum sa nu fii de acord cu asta.

PRETUL e cel care-l pui pe propria-ti Transformare. Si probabil ca daca eziti catusi de putin, tocmai asta te sperie.

Noi insa avem raspuns exact pentru aceasta frica. Si venim in intampinarea ta, ca sa nu fii singur/a in Calatorie.

Sper ca esti constient/a de ceea ce oferim din Inima. Si de Valoarea pe care o primesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *