“Suntem gata sa facem din evolutia spirituala, din propria ascensiune, prioritatea noastra? Daca da, Flacara albastra e acolo pentru a ne sustine, a ne inspira, a ne ajuta, a ne alinia cu propria divinitate. Aceasta se va face prin dezintegrarea credintelor, atitudinilor si comportamentelor inadaptate. Ne permite sa ne punem viata sub semnul intrebarii in scopul de a ne realinia la Justetea si Echilibrul Divin.”

Sophie Riehl

Chakra gatului – cea de-a cincea chakra – este centrul comunicarii, al integritatii si al vointei. Ea este cea care ne ajuta sa vorbim cu claritate si sa ne exprimam in propriul Adevar, fiind localizata in zona gatului. Denumirea sa in sanscrita este Vishuddha si inseamna “Pur”, iar culoarea corespondenta, albastru.

Inchide ochii, respira adanc si da voie muschilor sa se relaxeze. Cu fiecare inspiratie si cu fiecare expiratie, da voie corpului tau sa se relaxeze complet. Scaneaza-ti corpul si observa partile care au ramas tensionate. Relaxeaza-le in mod constient acum, stiind ca in timpul acestui exercitiu, corpul va continua sa ti se relaxeze, cu fiecare respiratie pe care o faci:

Sa va fie cu folos si Bucurie, cu drag!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

Vedeti si Programul complet de Lucru energetic pe Chakre 7 Nivele de Manifestare

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *