“Sentimentul de iubire nu are nimic in comun cu “a face pe plac”. A face pe plac inseamna a lasa sa treaca altcineva inaintea ta, inseamna teama de respingere, teama de abandon. Pozitionarea interioara nu e corecta, antreneaza dependente si situatii de santaj afectiv. Solutia este de a se asculta pe sine mai intai. Sa incepem prin a ne respecta nevoile si preferintele, ajungand la o apreciere neconditionata de sine. Aceasta inseamna o iubire de sine neconditionata de un criteriu exterior. Nu e usor, intr-adevar! Asta pentru ca avem o constructie energetica care e bazata mai mult pe frica decat pe iubire. Dar, gratie integrarii noilor energii ce inunda planeta, frica se dizolva incet-incet.”

Sophie Riehl

Chakra inimii – cea de-a patra chakra – este considerata centrul iubirii, legatura dintre cele 3 chakre de sub ea si cele 3 de deasupra, zona in care dimensiunea fizica se intalneste cu cea spirituala. Ea este localizata in centrul pieptului si include inima, plexul cardiac, glanda timus, plamanii si pieptul.

Denumirea sa in sanscrita este Anahata si inseamna “Nevatamat”, in sensul ca dincolo de ranile si suferinta experientelor trecute exista acest loc spiritual si pur, in care nu exista durere. Culoarea corespondenta este verde-smarald si adesea este invaluita in culoarea roz.

Inchide ochii, respira adanc si da voie muschilor sa se relaxeze. Cu fiecare inspiratie si cu fiecare expiratie, da voie corpului tau sa se relaxeze complet. Scaneaza-ti corpul si observa partile care au ramas tensionate. Relaxeaza-le in mod constient acum, stiind ca in timpul acestui exercitiu, corpul va continua sa ti se relaxeze, cu fiecare respiratie pe care o faci:

Sa va fie cu folos si Bucurie, cu drag!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

Vedeti si Programul complet de Lucru energetic pe Chakre 7 Nivele de Manifestare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *