Ajna1In fiecare zi de Miercuri, Flacara Verde smarald a Vindecarii si Manifestarii este amplificata. Principalele sale calitati sunt vindecarea la toate nivelurile, adevarul si constanta, creatia prin manifestare, abundenta divina asociata vibratiei Mamei Sfinte.

Orice boala sau dizarmonie este creata mai intai in mentalul constient sau inconstient. La baza este o idee falsa, o credinta ce nu e in armonie cu Legile Universale (bucuria, iubirea, pacea, compasiunea, bunavointa, non judecata). Ideea eronata creeaza o emotie care e deseori refulata sau inconstienta. Acesta emotie neexprimata se va cristaliza in structura energetica pentru ca apoi sa se exprime prin simptome fizice.

Problemele fizice vin intotdeuna ultimele si pentru a le vindeca e necesar sa reveniti la originea problemelor (provocarilor, durerilor), sa intelegeti ca ce ati “semanat” a antrenat emotiile respective. Urmand  procesul intoarcerii la origini, intelegand “eroarea “, lasandu-va in Voia Divina prin renuntarea la control, vindecarea definiva se instaleaza. Aceasta presupune sa fiti smeriti, sa va recunoasteti erorile, sa acceptati confruntarea cu lumile interioare si propriile creatii.

Meditatia cu Flacara Vindecarii si Manifestarii va poate completa munca, armonizand toate corpurile pentru resturarea integritatii. Inseamna sa va autorizati sa reveniti la perfectiunea originala, sa va reintegrati propria divinitate, sa va eliberati de identificarea cu ranile si experientele, ca in final, sa va amintiti ca sunteti Constiinta.

Fiecare persoana este unica si are moduri specifice de vindecare. Trebuie sa orientati procesul vindecarii lansand intentia de vindecare, sa-i dati o atentie sustinuta si sa practicati explorarea repetata a lumilor interioare, intr-un Parteneriat cu Propria Prezenta de Lumina.

Sa va luati angajamentul de a redeveni o fiinta completa si autonoma.

De altfel, beneficiile inconstiente ale bolilor si durerilor sunt numeroase: captarea atentiei altora, lipsa de decizii si responsabilitate, suport permanent. Concentrati-va in schimb, pe calitatiile cautate : plenitudine, eliberare, libertate, unitate. Fiti creativi dupa ce incepeti sa va cunoasteti modurile de functionare si alegeti schimbarile ce rezoneaza cu cele mai profunde aspecte ale sufletului. Nu sunteti singuri in acest proces, sunteti ghidati si acompaniati, inconjurati de Lumina, de ingeri, arhangheli si suflete ascensionate.

Pe de alta parte, in procesul de vindecare al altei persoane cerem sa fim ghidati in permanenta de Sinele nostru Divin.  Nu putem sti in planurile multidimensionale care sunt nevoile altei fiinte si nici cum sau in ce plan trebuie sa se efectueze vindecarea. Pentru unii, vindecarea trece prin moartea fizica acesta insemnand ca la nivel de suflet este cel mai benefic astfel. Cand acompaniem pe cineva, respectam alegerile sufletului acelei persoane.

Abandonandu-ne in Flacara Vindecarii si Manifestarii, avem ocazia sa ne croim drumul spre propria ascensiune, dizolvand in lumina ei tot ce e mai putin decat perfectiunea noastra divina.

Flacara Verde smarald este asociata chakrei al 3-lea ochi – sediul intuitiei, gandirii creatoare, legata la mentalul divin, centru perceptiilor extrasenzoriale.

Cand aceasta chakra este echilibrata va ascultati intuitia. Luati decizii bazandu-va pe ghidul interior. Va urmati visele, sunteti inspirati, imaginatia va este creatoare. Este aliata chakrei inimii deschise, este o raza de vindecare si permite vindecarea chiar la distanta.

Daca al 3-lea ochi este inchis, sunteti mult influentabili, va lasati condusi de altii, aveti dificultati in a face alegeri. Daca este prea deschis, debordati de imaginatie, va faceti filme in care credeti si tratiti la marginea vietii concrete. In exces, puteti avea halucinatii si impresia ca sunteti persecutat.

Acesta chakra este asadar legata la mentalul divin (mentalul superior) si aflata in echilibru inseamna o intuitie clara si sigura – va auziti acea mica voce interioara fara dubii.

Ce ne incurca e ca aceeasi zona, al 3-lea ochi e si sediul mentalului inferior! Intelectul – iar noi traim intr-o societate unde intelectul este rege, logica si rationamentul primeaza. Si cum in capul nostru e mult zgomot, apare bariera principala care nu ne permite sa mai auzim mica voce interioara.

Foarte multa energie este cheltuita de mentalul inferior. Nu uitati ca fiinta umana este multidimensionala, nu liniara. Gandirea intelectuala este lineara, plaseaza intelegerile unele dupa altele. Astfel, cand vreti sa va intelegeti motivatiile, singurul sau domeniu de referinta va fi trecutul, ce aveti in celule, ce ati experimentat.

Deci tot ce nu ati facut, nu e luat in considerare. Va bazati pe mental, reproduceti ceea ce cunoasteti.

Pentru a invata lucruri noi trebuie sa ne conectam la mentalul superior, care este cuantic, nelimitat. Putem obtine tot ce vrem in vietile noastre pentru ca Universul ne sprijina, este langa, in fata, si in spatele nostru, ne tine de mana, este sub pasii nostri si deasupra.

Este mai intai de toate o chestiune de pozitionare si daca nu reusiti inca, este datorita lucrurilor nerezolvate in inconstientul dumneavoastra. Fiti propriul sprijin in bunavointa. Traiti in inima, este solutia sa linistiti mentalul si sa iesiti din scenariul sau, activati al 3-lea ochi si dezvoltati-va intuitia. Toata atentia in inima, toata concentrarea in chakra inimii. Motivatiile inimii nu sunt motivatiile ratiunii.

Si mai ales, nu uitati: Cand inima incepe sa rezoneze capul inceteaza sa analizeze.

In zilele de Miercuri concentrati-va, faceti sa straluceasca al 3-lea ochi, imaginandu-va o splendida culoare verde, abandonati-va in ce va ghideaza inima, lasati linistea sa se instaleze in cap si faceti astfel loc mentalului superior. In acelasi timp, cereti si primiti in fiecare celula a corpului vostru Flacara Verde a Vindecarii si Manifestarii, sa se instaleze armonia si perfectiunea naturii voastre divine.

Sursa: http://www.sophieriehl.com/
Traducere si adaptare: Dana Soroceanu Construction De Soi

Nota:

Daca ati citit pana la final, probabil ca rezonati cu acest articol. Puteti prelua integral sau partial materialul, mentionand intr-un loc vizibil link-ul catre aceasta pagina. Il puteti asadar republica, in conditiile in care includeti autorul si sursa, precum si creditul traducerii, lasand intacte orice alte link-uri din postare. In acest fel, veti asigura trasmiterea informatiilor intr-un mod transparent, cu respect fata de cei care au facut posibila difuzarea lor.

 

Exercitiu meditativ Sa onoram Flacara Vindecarii la nivelul Chakrei celui de-al 3-lea Ochi AICI

Vedeti si Programul complet de Lucru energetic pe Chakre 7 Nivele de Manifestare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *