“Orice boala sau dizarmonie este creata mai intai in mentalul constient sau inconstient. La baza este o idee falsa, o credinta ce nu e in armonie cu Legile Universale (bucuria, iubirea, pacea, compasiunea, bunavointa, non judecata). Ideea eronata creeaza o emotie care e deseori refulata sau inconstienta. Acesta emotie neexprimata se va cristaliza in structura energetica pentru ca apoi sa se exprime prin simptome fizice.

Foarte multa energie este cheltuita de mentalul inferior. Nu uitati ca fiinta umana este multidimensionala, nu liniara. Gandirea intelectuala este lineara, plaseaza intelegerile unele dupa altele. Astfel, cand vreti sa va intelegeti motivatiile, singurul sau domeniu de referinta va fi trecutul, ce aveti in celule, ce ati experimentat.

Deci tot ce nu ati facut, nu e luat in considerare. Va bazati pe mental, reproduceti ceea ce cunoasteti.

Pentru a invata lucruri noi trebuie sa ne conectam la mentalul superior, care este cuantic, nelimitat. Putem obtine tot ce vrem in vietile noastre pentru ca Universul ne sprijina, este langa, in fata, si in spatele nostru, ne tine de mana, este sub pasii nostri si deasupra.”

Sophie Riehl

Chakra celui de-al treilea ochi – cea de-a sasea chakra – este considerata centrul intuitiei si afecteaza cele 5 simturi fizice, precum si intregul cap. Ea este localizata putin deasupra liniei ce leaga sprancenele, la mijlocul acesteia.

Denumirea sa in sanscrita este Ajna si inseamna “Autoritate” sau “Putere nelimitata”, recunoscandu-se astfel, ca aici se afla sursa intelepciunii si a discernamantului. Culoarea corespondenta este violet, iar in acest exercitiu o vom vizualiza in Flacara Verde a Vindecarii si Manifestarii.

Inchide ochii, respira adanc si da voie muschilor sa se relaxeze. Cu fiecare inspiratie si cu fiecare expiratie, da voie corpului tau sa se relaxeze complet. Scaneaza-ti corpul si observa partile care au ramas tensionate. Relaxeaza-le in mod constient acum, stiind ca in timpul acestui exercitiu, corpul va continua sa ti se relaxeze, cu fiecare respiratie pe care o faci:

Sa va fie cu folos si Bucurie, cu drag!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

Vedeti si Programul complet de Lucru energetic pe Chakre 7 Nivele de Manifestare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *