Manipura9In fiecare zi de Joi, Flacara Renasterii este amplificata. Calitatile sale sunt aplicarea in viata de zi cu zi a Iubirii Divine, serviciul dezinteresat catre Divinitate si Umanitate, a fi devotat aproapelui tau, adorarea spiritualitatii in inima si sentimentele respectuoase. Este de culoare purpur-auriu si permite restaurarea tuturor darurilor cu care ne-am nascut. Suntem fiinte divine ce experimenteaza viata umana, insa de la nastere, incet-incet, in acest proces numit viata, am pierdut starea de constiinta cu care ne-am nascut.

Flacara Renasterii resusciteaza amintirea si atributele apartenentei noastre. Actioneaza de asemenea, asupra tuturor aspectelor vietii noastre si permite restaurarea sanatatii, creativitatii, finantelor, relatiilor, viziunii, frumusetii interioare. Isi multiplica puterea in momentul sarbatorilor de Paste, permitand naturii sa renasca dupa iarna. Flacara Renasterii ne ridica vibratiile pana la a atinge, dupa munca sustinuta, nivelul de constiinta al luminii vietii.

Ea este asociata celei de-a treia chakre, plexul solar. Atasata elementului foc, aceasta chakra corespunde focului nostru interior. Este centrul personalitatii si sediul emotiilor. De aici experimentam sentimentul de mandrie de noi, de incredere in noi, sau dimpotriva, fricile si devalorizarea personala.  Cand ne e frica spunem ca avem “un nod in stomac”. Organele invecinate sunt supuse influentei acestei chakre – in mod special ficatul, splina, vezica biliara si stomacul. Tot ce este important pentru asimilarea alimentelor si digestiei. Adaugati muschiul diafragma legat de respiratie si aveti intreaga zona speciala atinsa si sensibila la emotiile noastre.

Rolul emotiilor este sa va informeze despre directia pe care mergeti in crearea vietii voastre si mai ales a ceea ce vreti sa deveniti. Ele sunt indicatorul frecventei pe care vibrati in fiecare clipa si actioneaza asupra sanatatii corpului energetic si a chakrelor. Furia sau tristetea, emotiile negative in general, sunt foarte grele in comparatie cu bucuria, pacea, iubirea si entuziasmul. E primordial sa va ascultati emotiile, sa aflati daca mergeti spre a fi bine sau spre a nu fi bine.

Sa va ingrijiti de emotii inseamna sa preveniti aparitia problemelor in corpul fizic.

Tot ce tine de boli, tulburari, dureri, fizice si psihice, au la origine un concept fals. Ce este un concept fals? Este o credinta ce nu e in acord cu legile universului care sunt : pace, intreg, complet, bucurie, abundenta, entuziasm, iubire, credinta.

Initial aceasta convingere are forma unui gand care revine des, asupra caruia incepem sa ne concentram atentia pana ce el devine o evidenta pe care nu o mai punem sub semnul intrebarii. Cel mai adesea, materializarea este inconstienta, respectiv nu stiti ce faceti prin maniera in care va lasati gandurile sa va copleseasca.  Adica gandul repetitiv, nedetectat, va genera o emotie grea. Fiecare gand genereaza o emotie. Daca sunteti decuplat de emotiile ce le traiti, nu constientizati la ce nivel profund sunteti trist, frustrat, furios, depresiv. Si in acest timp, emotia respectiva nu sta pe loc, ci isi incepe cristalizarea in corpul energetic, incetinindu-va chakrele. In cele din urma, corpul fizic va va informa despre aceasta cristalizare, intr-un mod de obicei dureros. Fiti deci atenti la ce simtiti, alegeti sa vibrati pace si usurinta pe drumul vostru de lumina.

Chakra plexului solar este soarele vostru interior. Calitatea principala a soarelui este stralucirea. Fiti o persoana stralucitoare, concentrati-va pe propriul sentiment de multumire si impacare cu sine, cu ceilalti, cu universul.

Trebuie sa fiti in certitudinea ca va sunteti cel mai bun prieten posibil. Angajati-va sa fiti propriul terapeut! Ca si soarele, incalziti-va inima gratie atentiei pline de bunavointa ce invatati sa o purtati catre propria persoana. Apoi sentimentul de armonie interioara, certitudinea valorii personale sunt alte dovezi ale unei bune functionari ale acestei chakre. Fiti persoana care apreciaza si recunoaste caracterul unic al oricarei fiinte.

In fiecare Joi, acordati-va timp sa meditati indreptandu-va atentia pe chakra plexului solar. Vedeti-va locuind acolo, exprimand si stralucind in bucurie fiecare dintre calitatile voastre. Vizualizati culoarea purpuriu – auriu si chemati Flacara Renasterii  in toata fiinta voastra. Afirmati “Sunt  renascut, sunt viata” pentru a restaura divinitatea uitata, pierduta, luata sau furata, impreuna cu darurile sale. Onorati-va, ca astfel sa va regasiti Esenta Divina si Plenitudinea.

Sursa: http://www.sophieriehl.com/
Traducere si adaptare: Dana Soroceanu Construction De Soi

Nota:

Daca ati citit pana la final, probabil ca rezonati cu acest articol. Puteti prelua integral sau partial materialul, mentionand intr-un loc vizibil link-ul catre aceasta pagina. Il puteti asadar republica, in conditiile in care includeti autorul si sursa, precum si creditul traducerii, lasand intacte orice alte link-uri din postare. In acest fel, veti asigura trasmiterea informatiilor intr-un mod transparent, cu respect fata de cei care au facut posibila difuzarea lor.

 

Exercitiu meditativ Sa onoram Flacara Renasterii la nivelul Chakrei Plexului Solar AICI

Vedeti si Programul complet de Lucru energetic pe Chakre 7 Nivele de Manifestare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *