“Rolul emotiilor este sa va informeze despre directia pe care mergeti in crearea vietii voastre si mai ales a ceea ce vreti sa deveniti. Ele sunt indicatorul frecventei pe care vibrati in fiecare clipa si actioneaza asupra sanatatii corpului energetic si a chakrelor. Furia sau tristetea, emotiile negative in general, sunt foarte grele in comparatie cu bucuria, pacea, iubirea si entuziasmul. E primordial sa va ascultati emotiile, sa aflati daca mergeti spre a fi bine sau nu.”

Sophie Riehl

Chakra plexului solar – cea de-a treia chakra – este considerata centrul ego-ului si a stimei de sine, guvernand procesul de digestie, deopotriva a hranei si a ideilor. Ea este localizata in zona cuprinsa intre abdomenul superior, stomac si partea centrala a spatelui, de multe ori vizualizata ca un soare central cu raza de 7 cm in jurul buricului.

Denumirea sa in sanscrita este Manipura si inseamna “Orasul nestematelor”, dat fiind ca aici ne simtim puternici si capabili in imaginea noastra de sine, gasind perle de claritate, intelepeciune si incredere in sine atunci cand aceasta chakra este in echilibru. Culoarea corespondenta este galben, iar in acest exercitiu o vom vizualiza in Flacara Purpuriu-aurie a Renasterii.

Inchide ochii, respira adanc si da voie muschilor sa se relaxeze. Cu fiecare inspiratie si cu fiecare expiratie, da voie corpului tau sa se relaxeze complet. Scaneaza-ti corpul si observa partile care au ramas tensionate. Relaxeaza-le in mod constient acum, stiind ca in timpul acestui exercitiu, corpul va continua sa ti se relaxeze, cu fiecare respiratie pe care o faci:

Sa va fie cu folos si Bucurie, cu drag!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

Vedeti si Programul complet de Lucru energetic pe Chakre 7 Nivele de Manifestare

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *