Lucru energeticDaca te surprinde titlul, inseamna ca nu ai citit inca mesajul trecut. Asta e o veste grozava in sine (stiu, “realistii” imi reproseaza ca gasesc mereu numai partea pozitiva a lucrurilor, chiar si cand aparent, ea nu exista)! Dar intr-adevar, asa este – daca l-ai citit, astepti cu nerabdare continuarea, daca nu l-ai citit, il ai chiar acum in fata si nu l-ai ratat, felicitari! 🙂

Chiar daca ramanem in acelasi entuziasm, propun sa ne vedem in continuare de spiritul practic, asa ca te invit sa-l citesti chiar acum – inainte sa mergi mai departe, intrucat exista acolo toate informatiile de care ai nevoie sa:

  • Testezi puterea lui 7
  • Mentii cu usurinta o vibratie inalta, in fiecare zi a saptamanii
  • Lucrezi energetic la nivelul chakrelor
  • Te reconectezi cu usurinta la Sursa
  • Inveti sa folosesti afirmatiile de putere

Si toate astea, din Inima pentru Inimi! Asa ca intr-adevar, sunt importante multumirile pe care le-am primit (la care de-abia astept sa raspund si personal), dar chiar mai importanta decat atat este curgerea energiei plina de optimism, dorinta, alegere, determinare, incredere, relaxare, rezolvare si toate care reies din mesajele voastre.

Ma inclin in fata tuturor celor care aleg sa lucreze cu ei 7 minute pe zi – indiferent daca o spun si altcuiva sau nu, asa cum ii onorez si pe cei care inca nu o fac – STIU ca toate au loc la momentul potrivit pentru fiecare.

Asa cum am promis, continuam Focul zilnic al Artificiilor de Vibratie Inalta si onoram:

Gasesti aici si cele doua exercitii care ne ajuta in aceasta Lucrare personala:

Inchei cu o promisiune chiar si mai indrazneata decat provocarea lansata data trecuta.

Daca urmaresti deja promotia pentru cursurile de pe Infobliss.ro – pe care le-am numit de Transformare Constienta – stii ca aceasta se termina Duminica, 07 August – moment in care atat mesajele mele se vor rari (voi gasi alta cale de a continua in felul meu, darurile), cat si reducerile de pana la 50% vor expira. Toate detaliile se gasesc aici:

Lucrul cu Umbrele – Cunoaste-ti Umbra si lucreaza cu ea!

Metoda Radical Forgiveness – Proces de Iertare Completa

Abundenta si Prosperitate – (Con)stiinta Bogatiei

Pachet promotional – 3 cursuri de Transformare constienta

Mai mult decat atat, in aceasta vara, se pare ca energia creativa este atat de prezenta incat sunt foarte multe lansari de carte, cursuri de dezvoltare personala si platforme de cursuri online. Dintre toate insa, am afinitate in mod special, cu proiectele echipei EvoluamImpreuna.

Pe langa faptul ca o cunosc personal si o apreciez in mod deosebit pe Alina Finta, STIU care este valoarea evenimentelor organizate de ea, din proprie experienta. In plus, ultima conferinta la care am participat a fost momentul cheie cu ocazia caruia am creat unul dintre cele mai puternice cursuri: Lucrul cu Umbrele – Cunoaste-ti Umbra si lucreaza cu ea!

Lansarea platformei video EvoluamImpreuna se incheie maine, asa ca spun doar atat: Verifica-le oferta (in unele variante, aproape de nerefuzat), vezi ce ti se potriveste, iar daca hotarasti sa beneficiezi de orice varianta, urmareste-mi mesajul imediat urmator, pentru a afla ce am pregatit ca bonus consistent.

Mentionez ca nu exista nici o obligativitate de-a introduce vreun cod special in comanda – pur si simplu imi vei trimite un email, iar echipa EvoluamImpreuna imi va confirma tranzactia, pentru a fi pe lista celor care urmeaza sa primeasca darul meu.

Tot ce am facut impreuna cu aceasta echipa a fost de bun augur, m-a inspirat sa creez lucruri valoroase si mi-a oferit oportunitati de crestere, asa ca voi folosi fiecare prilej sa am bucuria de a oferi mai departe, stiind ca darul meu e folositor, apreciat, de ajutor si SUS-TINATOR. Nu ma indoiesc ca vei simti valoarea conferintelor lor.

Pentru linistea mintii si pentru a imprastia eventualul scepticism, mentionez ca nu am nici un avantaj banesc din promovare si simt nevoia sa accentuez acest lucru daca el te ajuta o data in plus, sa beneficiezi de ce au ei de oferit in campania de lansare ce se termina maine, 06 August – ai toate detaliile aici: http://evoluamimpreuna.ro/video/

Sa ne fie tuturor, cu folos si bucurie!
Cu drag,

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS – Sunt zeci de mesaje care au venit ca urmare a materialelor trimise in ultima perioada si toate sunt confirmari de obtinerea rezultatelor sau multumiri. Redau numai unul dintre ele ca fiind sugestiv, intrucat exprima si vizual o parte din rezultatele exercitiilor:

“Multumesc! Exercitiu foarte puternic – am ramas nemiscata, aproape fara ganduri, in stare Theta, minute bune.. Super, multumesc mult!”

Nu uita sa-ti oferi 7 minute pe zi. Numai pentru TINE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *