Muladhara2In fiecare zi de Vineri, raza pura, alba a Flacarii Ascensiunii este amplificata. Ascensiunea este mariajul alchimic intre partea noastra umana si Prezenta EU SUNT.

Energia alba a acestei flacari purifica credintele eronate, negativitatea, obiceiurile nedorite, atitudinile care franeaza dezvoltarea spirituala. Ne ajuta sa ne amintim si sa acceptam ca suntem divini, sa traim in intelepciunea inimii. Ne reabiliteaza Sinele Esential, ea este cea care ne ajuta sa devenim constienti, sa fim prezenti in viata noastra, sa facem diferenta intre ce apartine mentalului superior, divinitatii si ce apartine mentalului inferior. Flacara Ascensiunii ne permite sa ne amintim de Puritatea noastra initiala, de a regasi Locuinta Interioara, in inima Iubirii lui EU SUNT.

Ea este asociata primei chakre, situata la nivelul organelor sexuale. Functia sa este de a ne lega la planul terestru – este reprezentarea radacinilor noastre tereste si a relatiei noastre cu Mama Pamant. Este cu adevarat Baza existentei noastre fizice – indreptata in jos, comunica cu chakrele secundare de-a lungul picioarelor, pana la talpile ce ne permit inradacinarea in Pamant.

Chakra radacina este legata si se afla in raport cu viata noastra materiala (achizitiile, finantele), relatia cu fizicul nostru, cu dinamismul, cu nevoile de baza, cu supravietuirea in timpul acestei vieti. Aceste nevoi sunt hrana, hidratarea, excercitiul, respiratia, ascultarea propriului ritm cu respect si timp de odihna.

Simbolic, reprezinta relatia noastra cu mama. Mama Pamant este mama noastra spirituala in timpul acestei vieti. A ne accepta prezenta in acesta lume ajuta la buna functionare a chakrei radacina. Daca suneti in pace in relatia maternala, sunteti in pace in viata materiala. Considerati Pamantul Mama ca fiind locuinta voastra, cuibul vostru, Casa voastra? Va simtiti bine acolo unde traiti, simtiti ca v-ati gasit locul in acesta lume? Daca da, atunci va acordati dreptul la Abundenta pe care Pamantul o ofera fiecaruia dintre copiii sai.

In fiecare Vineri, luati-va timp sa meditati scaldati in lumina alba a Flacarii Ascensiunii.

Afirmati, in timp ce meditati: “Pamantul este casa mea. Stiu ca merit sa traiesc confortabil, in securitate materiala. Materia este prietena mea si ii permit sa se instaleze cu abundenta in viata mea. Asum alegerile corpului meu, ma angajez sa ii dau tot ce are nevoie pentru a se simti bine”. Aceasta este expresia unei chakre radacina echilibrata!

Sursa: http://www.sophieriehl.com/
Traducere si adaptare: Dana Soroceanu Construction De Soi

Nota:

Daca ati citit pana la final, probabil ca rezonati cu acest articol. Puteti prelua integral sau partial materialul, mentionand intr-un loc vizibil link-ul catre aceasta pagina. Il puteti asadar republica, in conditiile in care includeti autorul si sursa, precum si creditul traducerii, lasand intacte orice alte link-uri din postare. In acest fel, veti asigura trasmiterea informatiilor intr-un mod transparent, cu respect fata de cei care au facut posibila difuzarea lor.

 

Exercitiul meditativ Sa onoram Flacara Ascensiunii la nivelul Chakrei Radacina AICI

Vedeti si Programul complet de Lucru energetic pe Chakre 7 Nivele de Manifestare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *