Chakra sacralaIn fiecare zi de Sambata, Flacara Violet a iertarii, transformarii, a alchimiei si a diplomatiei este amplificata. Ea este cea mai cunoscuta si cea mai utilizata flacara – aduce frecventa schimbarii, permitand renuntarea la revendicari si lipsuri de suplete legate de trecut. Este energia iertarii care elibereaza blocajele karmice si resentimentele ingropate. Dizolva energiile nealiniate, in plan constient sau inconstient. A avea aceasta flacara in ajutor – a recurge la ea, permite gasirea solutiilor bazate pe pace si intelegere. Este combinatia razelor bleu si roz, unificand energiile masculinului si femininului divin intr-o alchimie spirituala. A medita cu Flacara Violet permite integrarea in sine a adevaratei iertari si a compasiunii – aduce multa pace si mangaiere.

Flacara Transformarii este asociata celei de-a doua chakra, situata la doi centimetri sub buric. Reprezinta sexualitatea, puterea creatoare si echilibrul masculin/feminin in sine. Este in legatura cu elementul Apa, iar apa fertilizeaza si ajuta la crearea vietii. Cand acesta chakra este echilibrata sunteti in largul vostru privind propria sexualitate, senzualitate, acceptati sa va exprimati emotiile si pasiunile. Viata va face sa vibrati, aveti sentimentul ca sunteti interesant. Va simtiti in viata unicitatea, aveti talente dragi inimii voastre. Sunteti asadar in acord cu sufletul vostru si alegerile voastre de viata. Sunteti in echilibru in a darui/a cere, va construiti experientele pe baze sanatoase.

In zilele de Sambata, concentrati-va in timpul meditatiei, pe chakra a doua. Ascultati-o, lasati sa vina impresiile legate de acest centru. Toata munca bazata pe interiorizare si meditatie este fara judecata!

Constatati, simplu, fara rezistenta la ceea ce vi se prezinta. Sunteti observatorul lumilor voastre interioare. Vizualizati-le intr-o frumoasa culoare violet. Cand imaginea e stabila, imaginati-va ca va scaldati in intregime in Flacara Iertarii si Transformarii. Simtiti vibratia sa si concentrati-va pe calitatile sale : eliberarea de trecut, mangaierea, alinarea, compasiunea.

Impreuna – chakra sacra cu Flacara Violet va vor permite sa va purificati bazele vietii voastre, tot ce e legat de sexualitate, creativitate, procreatie, in plan transgenerational sau pe propriul dumneavoastra drum.

Exista inca multe abuzuri si deviatii in aceasta lume. Eliberandu-va de aceste tipare, ajutati la purificarea colectiva, deci nu va indoiti nici o clipa de importanta si justetea muncii interioare, de ceea ce voi savarsiti pentru aceasta lume.

Beneficiul acestei practici este de a regasi integritatea, in echilibrul masculin/feminin, in sine.

Sursa: http://www.sophieriehl.com/
Traducere si adaptare: Dana Soroceanu Construction De Soi

Nota:

Daca ati citit pana la final, probabil ca rezonati cu acest articol. Puteti prelua integral sau partial materialul, mentionand intr-un loc vizibil link-ul catre aceasta pagina. Il puteti asadar republica, in conditiile in care includeti autorul si sursa, precum si creditul traducerii, lasand intacte orice alte link-uri din postare. In acest fel, veti asigura trasmiterea informatiilor intr-un mod transparent, cu respect fata de cei care au facut posibila difuzarea lor.

 

Exercitiul meditativ Sa onoram Flacara Transformarii la nivelul Chakrei Sacrale AICI

Vedeti si Programul complet de Lucru energetic pe Chakre 7 Nivele de Manifestare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *