Lucru energeticSaptamana ce e pe cale sa se incheie, a debutat cu primirea unor mesaje importante privind lucrul energetic pe chakre. Am rezonat mult cu descrierile acestor materiale si in special cu perspectiva diferita din care autoarea a sugerat sa facem Lucrarea, imbinand atributele acestor vortexuri cu miracolul unor simboluri puternice:

Luni – Flacara Albastra a Voii Divine, in chakra a 5-a
Marti – Flacara Roz a Iubirii Divine, in chakra a 4-a
Miercuri – Flacara Verde smarald a Vindecarii si Manifestarii, in chakra a 6-a
Joi – Flacara Purpuriu-aurie a Renasterii, in chakra a 3-a
Vineri – Flacara Alba a Ascensiunii, in chakra intaia
Sambata – Flacara Violet a Transformarii, in chakra a 2-a
Duminica – Flacara Aurie a Iluminarii si Intelepciunii, in chakra a 7-a

Ramai aproape pentru restul exercitiilor meditative precum si pentru explicatii si concluzii practice despre cum le aplicam cu rezultate optime in viata noastra si gaseste in continuare, materialele:

Am fost inspirata asadar, sa creez exercitii meditative puternice in care am imbinat elemente de relaxare profunda, cu puterea imaginatiei si lucrul pe punctele energetice, iesind din obisnuita abordare a lucrului prin meditatiile pe culorile corespondente fiecarei chakre, asa cum le stim din descrierea lor.

Daca urmaresti de ceva timp articolele postate pe site-ul EliberareEmotionala.ro, imi intelegi entuziasmul cu care am parcurs acest maraton, dar daca citesti ocazional materialele mele ai putea sa te intrebi: “Ce are lucrul pe chakre, cu lucrul pe punctele meridianelor energetice folosite in Tehnicile de Eliberare Emotionala si mai mult decat atat, ce au toate aceste concepte – care nici macar nu sunt “demonstrate stiintific”(!) – cu obtinerea unor rezultate palpabile in fiecare zona a vietii noastre, cu imbunatatirea calitatii ei?”

Nu prea stii de unde sa incepi cu raspunsul cand incerci sa “convingi” pe cineva de un Adevar – lucru care se intampla poate si pentru ca in fond, de asta am venit Aici – sa ne exprimam fiecare, propriul Adevar.

Incerc totusi, sa ma folosesc de exemple, citate, parabole sau comparatii – cum fac adesea si redau un text al autoarei acestor materiale: “Exista inca multe abuzuri si deviatii in aceasta lume. Eliberandu-va de aceste tipare, ajutati la purificarea colectiva, deci nu va indoiti nici o clipa de importanta si justetea muncii interioare, de ceea ce voi savarsiti pentru aceasta lume.

In acelasi timp folosesc sintagma cu care prefera englezu’ sa raspunda “Dovada se afla in budinca” – nu trebuie decat s-o gusti ca sa-ti dai seama cat e de buna! Daca singurul lucru care “se intampla” atunci cand aplici Tehnici de Eliberare Emotionala este sa te simti mai bine, mai calm si relaxat, inseamna ca ai facut tot ce TREBUIE.

Nu este vorba despre o metoda magica care te salveaza, ci despre faptul ca faci ceea ce trebuie sa faci pentru a-ti lasa corpul sa faca ce e MENIT sa faca – doar reactivezi ceea ce corpul STIE deja sa faca, numai ca ai uitat asta – iar de aici incolo, trebuie sa mai faci un singur lucru: SA CONTINUI.

Lucrarea personala pe care o facem prin cursurile online create pe platforma Infobliss. Ro reprezinta modul in care multi aleg sa CONTINUE aceasta Calatorie (nu cred cu-adevarat, ca cineva doar “o incepe” – INCEPUTUL nu ne este noua cunoscut, in acest plan).

Daca simti ca asta este ce-ti doresti, gasesti aici link-urile de reducere care expira maine, 07 August, cu ocazia incheierii perioadei de lansare:

Lucrul cu Umbrele – Cunoaste-ti Umbra si lucreaza cu ea!
Metoda Radical Forgiveness – Proces de Iertare Completa
Abundenta si Prosperitate – (Con)stiinta Bogatiei
Pachet promotional – 3 cursuri de Transformare constienta

Iar pentru ca in mesajul de ieri am recomandat cu caldura platforma video lansata de prietenii de la EvoluamImpreuna (atentie, ca oferta lor speciala expira la sfarsitul zilei de astazi), iti dau de veste si tema Bonusului pe care il ofer ca sustinere: Cursul online “Da-te la o parte din Calea ta” cu exercitii si procese de lucru, 5 motive pentru care nu ai ajuns inca sa-ti implinesti unele obiective si un proces in 8 pasi, de transformare a vocii tale critice.

Cursul se anunta a fi cel putin la fel de bun ca si Lucrul cu Umbrele pe care l-am creat tot inspirata de o conferinta EvoluamImpreuna.

Iata pachetele ale caror preturi expira in 8 ore:

Pachetul Relatii, ce contine urmatoarele 4 conferinte video:
“De la victima la invingator: cum te poti elibera de cele 3 roluri pe care le joci in orice relatie”
“Cum sa descoperi si sa elimini convingerile limitative despre viata si cum sa ai relatii armonioase”
“De la relatii conflictuale la intelegere reciproca in viata personala si profesionala”
“Cum sa-ti dezvolti increderea in sine”

Pachetul Stiinta si Spiritualitate, ce contine urmatoarele 2 conferinte video:
“O perspectiva spirituala si stiintifica asupra vietii si organismului uman”
“O abordare stiintifica si spirituala a fericirii”

Pachetul Sanatate, ce contine urmatoarele 2 conferinte video:
“Cum sa te vindeci natural de stres si emotii negative”
“Cum sa castigi sanatate si vitalitate prin cateva schimbari simple in alimentatie”

Pachetul Toate conferintele Evoluam Impreuna – contine toate cele 8 conferinte de mai sus.

Sa ne fie tuturor, cu bucurie si spor in toate bune!

Cu drag,

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *