Chakra coroanaIn fiecare zi de Duminica, Flacara Iluminarii este amplificata. Principalele sale calitati sunt intelepciunea, omniscienta, inteligenta inimii precum si perceptia, intelegerea si descarcarea accelerata a Spiritului Divin. Adevarata intelepciune vine din perspectiva Constiintei Superioare – a fi una cu Divinitatea permite sa luam decizii si sa actionam bazandu-ne pe inflorirea fiintei noastre.

Accelerarea reprezinta atributele Bogatiei si Abundentei : Fericirea, Bucuria, Constiinta Christica Universala. A medita cu aceasta flacara permite integrarea in sine a principiului Justete si Discernamant.

Cand vrem sau trebuie sa vorbim, sa exprimam lucruri importante sau sa invatam pe cineva, sa le facem cu Intelepciune si sa nu ne lasam purtati de emotii  – cuvintele sa ne depasesca gandul.

Flacara Iluminarii permite transformarea situatiilor dificile si conflictuale, aducand solutia divina. Reprezinta adevarata cunostinta izvorata din Omniscienta Divina, ne ajuta sa iesim din credintele eronate care mentin durerea si ne limiteaza. Ea este stiinta autentica izvorata din inteligenta inimii care ajuta de asemenea ego-ul, personalitatea inferioara, sa se alinieze Spiritului Divin.

Flacara Iluminarii si Intelepciunii este asociata chakrei coroana, care este situata in varful capului – verticala si simbolizata de lotusul a 1000 de petale – simbolul trezirii spirituale.

Bine deschisa, acesta chakra va da sentimentul de unitate cu lumea, disparand sentimentul de separare. Este poarta de comunicare celesta si primire a informatiilor la nivel multidimensional. Este sediul vietii spirituale si hraneste celelalte chakre cu Energia Cerului, in acelasi fel in care baza hraneste restul chakrelor cu Energia Pamantului.

Daca este incetinita si putin activa, inseamna ca sunteti concentrat pe viata materiala, gandirea este rigida, nu exista altceva decat acesta existenta umana, nu aveti un scop inalt in viata. Sunteti deseori indecis, nu aveti un veritabil proiect, o motivatie reala. Traiti in frica de disparitie.

Invers, eu nu cred ca putem spune despre acesta chakra ca este prea dechisa deoarece scopul existentei umane este exact aceasta reconectare cu constiinta spirituala. Asadar, cu cat este mai deschisa va apropiati de propria Esenta-Cer, cu conditia obligatorie ca chakra radacina sa fie de asemenea deschisa si sa stiti sa va plasati in centru, in inima voastra.

Altfel, nu sunteti constient de propriile nevoi corporale si va retrageti in spiritualitate, nu va locuiti corpul si nu va traiti propria viata. Aceasta fuga nu rezolva nimic, este doar negarea suferintelor interioare.

A fi spiritual inseamna a fi unit cu Spiritul. Ce este Spiritul? Este principiul Divin, iubirea neconditionata. A fi unit cu spiritul inseamna deci a fi in Iubire, a trai propria divinitate; aceasta energie cuprinde bucuria, pacea, implinirea, unitatea, compasiunea, gratia, abundenta – nu e nici o conotatie religioasa in acesta definitie.

Religia este un suport menit sa ne invete sa ajugem la acesta plenitudine. Puteti sa fiti in Iubire (unit cu toata Creatia) fara sa aveti cunostinte religioase, filozofice sau ezoterice. Este un drum care se face in inima, nu in cap.

Este o practica, nu o teorie. Capacitatile psihice sunt competente – putem fi clarvazator, putem “auzi clar”, putem fi telepat si fara sa fim in deschiderea inimii. A sti acest lucru permite sa iesim din iluzia de a ne abandona puterea interioara celor care ne par “altfel” sau “mai mult” decat noi.

Odata cu trezirea constiintei au aparut multe informari si practici care duc la aceasta trezire. Va recomand sa va ascultati preferintele si vocea interioara, pentru a alege o practica, fara sa va dispersati. A citi o carte, apoi alta, apoi alta, apoi un stagiu, apoi alt stagiu, apoi alt stagiu, nu permite sa traiti in profunzime – acumulati cunostinte care nu se depun in profunzimea fiintei.

Gasiti ce vi se potriveste, PRACTICATI, SIMTITI, TRAITI-VA LECTIILE CU DISCIPLINA SI RIGOARE!

Hraniti chakra coroana cu gratia RECUNOSTINTEI si abandonarii in fata Propriei Prezente Interioare. Acceptati sa va uniti cu Spiritul Divin prin principiul Tatal Cer. Si cum chakra radacina este influentata de relatia cu mama, chakra coroana este in relatia cu tatal. In practica voastra, impacati-va – daca este cazul, cu imaginea tatalui pentru a facilita comunicarea cu Cerul.

In ziua de Duminica, in mod particular (cand multi oameni se roaga, accentuand acest elan spre Cer), meditati la chakra coroana, inundata de o frumoasa culoare aurie, asociati-o cu Flacara Iluminarii si Intelepciunii. Fiti constient ca fiecare pas sincer catre constiinta voastra inseamna ca va indepartati de insecuritate, tristete si sentimentul de separare. Veti beneficia de toata destinderea, uniti la TOT ceea ce ESTE. Veti fi uniti cu voi tot timpul, intr-o versiune mai Inalta de voi insiva.

Sursa: http://www.sophieriehl.com/
Traducere si adaptare: Dana Soroceanu Construction De Soi

Nota:

Daca ati citit pana la final, probabil ca rezonati cu acest articol. Puteti prelua integral sau partial materialul, mentionand intr-un loc vizibil link-ul catre aceasta pagina. Il puteti asadar republica, in conditiile in care includeti autorul si sursa, precum si creditul traducerii, lasand intacte orice alte link-uri din postare. In acest fel, veti asigura trasmiterea informatiilor intr-un mod transparent, cu respect fata de cei care au facut posibila difuzarea lor.

 

Exercitiu meditativ Sa onoram Flacara Iluminarii la nivelul Chakrei Coroana AICI

Vedeti si Programul complet de Lucru energetic pe Chakre 7 Nivele de Manifestare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *