Stai bland si tine lumina aprinsa!

Tine Lumina Aprinsa

Priveste in tine. Priveste in jur. Asculta si de asemenea, asculta-te cu urechea interioara. Nu devine atat de evident ca suntem – asa cum spuneau mai demult Hathorii – intr-un nod de haos?

Zorii Lumii noastre noi sunt deja bine conturati in ceata organica care pluteste groasa inca.. Si nu doar la mult doritul Orizont. Linia lui s-a apropiat si vibreaza in pragul casei noastre fizice. In pragul Cerului nostru interior.

Pentru cine priveste cu o a doua vedere, nelasandu-se pacalit de reclamele acestei Vieti propuse de mai-marii nostri – intentionat a se consuma pe repede-inainte (ca sa nu mai avem timp a ne gandi si la altele, nu-i asa?) – acela sesizeaza cum rostul fiecarui lucru se cere a fi asezat intr-o incadrare noua.

Daca este lasat. Daca este ajutat. Daca prioritizarea ca actiune personala a devenit necesara ca si spalatul pe dinti dimineata si seara.

Sunt necesare a fi introduse constient si intarite abilitatile Omului nou. Trasaturile noii “fizionomii mental-emotionale” isi vor pune indiscutabil amprenta si pe fizic, pe material, pe mediul care ne inconjoara; dar cu siguranta cum este si de dorit, vor contribui la creionarea din ce in ce mai conturata a planului spiritual existential, caruia pana la urma ar trebui sa-i serveasca toate.

Rostesc si ma aud cum rostesc asta.. Planul spiritual existential. Ca si cum el ar diferi cine stie ce, de la o persoana intrupata la alta. Ca si cum ar trebui mare efort ca un ochi atent si cat de cat instruit sa perceapa ca ne desfasuram evantaiul cu care ne facem.. vant, spre acelasi unic Scop. Doar in variante usor diferite, in functie de temele personale prestabilite.

Liberul Arbitru – mica-mare forta pe baza careia la nivelul nostru de constiinta putem spune ca facem alegeri – ramane totusi Legea valabila in conditiile acestei realitati duale in care paradoxurile si discrepantele sunt la ele acasa pe pamantul mult-iubit, incercata Mama Gaia a noastra, a tuturor. Orice ai alege, daca nu esti interesat de “mai mult”, ramai doar in starea de a fi bun, corect, cuminte! Si daca se poate, calm si zambitor :)

Stiu ca nu par prea multe si prea grozav aspectate, elementele care ar indreptati afirmatia ca totul se schimba. Dimpotriva. Priveste in tine. Priveste in jur. Totusi continua sa ai incredere si da-ti voie sa crezi o data in plus axioma: Inainte de a fi mai bine, e mai rau.

Lumina care vine de Sus sondeaza toate ungherele Fiintei si scoate la suprafata ceea ce este nerezolvat din noi. Nu avem incotro. Trebuie sa privim direct in ochi, acel “ceva” care inca mai cere integrarea. Sa-i dam ceea ce cere cu atata insistenta de foarte mult timp. Se poate numi oricum. De obicei – asa cum se intampla la tot pasul si devine evident in noi si in jurul nostru – acest “ceva” se numeste relatia mea cu.. adauga-ti acum nuanta personala.

Poate iti amintesti titlul minunatei carti a lui Neale Donald Walsch – “Cand totul se schimba, schimba totul”. In aceasta debusolare si degringolada generala, in acest nou Val de separare a graului de neghina – dupa expresia consacrata a lui Iisus, in Biblie – avem de facut un singur lucru si acesta in deplin acord cu ceea ce am muncit atatia ani.

Constienti de maretia noastra si de intelegerea acumulata in mai multele sau mai putinele secvente de timp pe care ni le-am acordat pentru cresterea personala, ne putem reaminti impreuna in Dansand cu Viata, cum este de dorit a continua parcursul terestru, fara sa fim in contradictie cu Planul Sufletului – necunoscut poate multora dintre noi, dar cu siguranta stiut de cel care este Sinele nostru Inalt, Suprem si Vesnic.

La timpuri extreme, intelegeri esentiale si practici inspirate! Este ceea ce oferim in Darul nostru, de la Inima la Inima. Vezi darurile noastre AICI.

Formular-de-inscriere

Stai bland si tine lumina aprinsa. Acum si mereu. Atat ai de facut!

Cu drag, pe curand!
Liliana Stanciu si Mihaela Lazarec

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Posted in Metode | Tagged | Leave a comment

Creuzetul emotiilor – atelier practic

Homöopathische Tropfen mit Kräutern

Te-ai intrebat vreodata de ce ne confruntam permanent cu emotiile noastre joase? De ce ne concentram pe frici, panici, nelinisti, iritabilitate, resentimente, ura, suspiciune, vinovatii, neincredere, indecizie, scepticism si alte conflicte, in loc sa hranim si sa dam forta sentimentelor cu conotatii pozitive, opuse celor de mai sus, care sunt capabile sa ne armonizeze interior, sa ne echilibreze energetic, mental, emotional si fizic, astfel incat sa fim imuni la imbolnavire? Oare de ce nu reusim?

Pentru ca asa am fost invatati. Pentru ca asa ne-am obisnuit. Pentru ca functionam de cele mai multe ori “pe pilot automat”, pe principiul stimul-raspuns, actiune-reactiune, in loc sa ne “personalizam” reactia, sa o constientizam si sa o ducem dincolo de impuls.

Facem asta pentru ca mintea se constituie intr-o serie de scurtaturi, carari batatorite pe care le accesam sub forma de reactie. Si e firesc, intr-un fel. De exemplu, atunci cand conducem masina si o facem de mult timp, nu mai suntem constienti de fiecare gest-manevra pe care il facem in mers. Nu constientizam de cate ori ne asiguram in oglinzi, de cate ori semnalizam sau de cate ori schimbam vitezele – pentru soferii cu vechime, aceste gesturi s-au constituit deja in reflexe.

Ei bine, dar cand vine vorba de reactiile noastre emotionale, nu e de dorit sa procedam din reflex. Ce ar trebui sa facem este sa gandim activ si sa facem alegeri constiente in loc sa reactionam neinspirat la diverse situatii. De ce? Pentru ca emotiile stagnante in corp ne blocheaza energia.

Filosofia dr. Bach, simpla si profunda totodata, spune ca orice dezechilibru este in intregime rezultatul conflictului dintre sinele spiritual si cel muritor, o stare temporara de “re-actiune” la influentele perturbatoare. Este o stare temporara de esec si nefericire si asta se intampla ori de cate ori permitem altora sa ne perturbe de la scopul nostru in viata si sa ne strecoare in inima indoiala, teama, indiferenta sau deznadejdea.

Sa nu permitem asadar, nici factorilor externi, nici noua insine, sa ne abata de la Drumul nostru. Echilibrul gandurilor si al emotiilor ne tine sanatosi!

Delia Hanzelik ne-a trimis acest mesaj, pentru momentele in care, constienti de nevoile si dorintele profunde ale fiintei noastre, sa alegem a le vedea.

Alege si tu sa TE vezi. Sa TE apreciezi. Sa TE respecti. Sa TE iubesti. Sa fii bland cu tine insuti si sa iti ingadui imperfectiunea de.. A FI. Pur si simplu. Propune-ti lucrurile acestea ca pe un exercitiu, apoi da-le consecventa, fa-ti-le obicei si pe urma, stil de viata!

Sambata 11 Februarie, orele 10.00 – 14.00 vom gazdui in premiera la Centrul Equilibrium, Atelierul experiential – Creuzetul emotiilor, Lucru cu Terapia Florala Bach. Garantam ca iti vor fi dezvaluite lucruri pe care aveai nevoie sa le cunosti chiar acum despre tine. Vino sa-ti confrunti emotiile si starile care-ti sunt gata sa fie corectate, echilibrate, eliberate.

In aceasta intalnire:

 • Inveti sa indraznesti a cunoaste mai bine lumea inconjuratoare si pe tine insuti
 • Inveti sa-ti dezvolti sensibilitatea empatica
 • Reusesti sa-ti folosesti intuitia
 • Inveti sa recunosti emotii si stari negative cu care te confrunti sau te-ai confruntat si care ti-au facut rau, ti-au afectat sanatatea sau relatiile cu ceilalti
 • Inveti sa te detasezi de propriile ganduri si emotii si sa patrunzi sensul firmatiei “Eu Sunt”
 • Inveti sa elaborezi un plan de terapie florala si sa recomanzi remedii de stare si chiar remedii tipologice

Delia Hanzelik ne va insoti in acest atelier practic, ne va indruma pasii, dar va pregati si remedii personalizate fiecarui participant. Ea este Director Relatii Publice la Revista Formula AS si incercarile de viata prin care a trecut, dar mai ales modul in care le-a depasit o califica pentru facilitarea acestei intalniri – vezi AICI povestea ei.

Te astept alaturi de noi, pentru a intelege cum functioneaza Terapia Florala Bach, cui se adreseaza, ce probleme elimina, cum se prepara remediile, pentru a cunoaste cele sapte grupe de remedii si posibilitatile de combinare, pentru a face exercitiile practice pentru cresterea empatiei, a intuitiei si compasiunii si nu in ultimul rand, pentru a primi sticluta cu tratamentul personalizat pe care il poti lua timp de o luna.

Vezi AICI detaliile intalnirilor din acest weekend. Vineri 10 Februarie, orele 18.30 – 21.30 ne intalnim pentru a fi “Mai aproape de partea Inalta din noi”, iar Sambata 11 Februarie, orele 10.00 – 14.00, in “Atelierul experiential – Creuzetul emotiilor, Lucru cu Terapia Florala Bach”

Formular-de-inscriere

Celor care ne calca pragul, le vine greu sa ne paraseasca la sfarsitul evenimentelor :) Cel mai probabil, asa va fi cazul si in acest sfarsit de saptamana. Daca vrei sa te conectezi la stari autentice prin care sa-ti creezi legaturi importante intre minte-trup-suflet, aici vei gasi instrumentele necesare. Suntem in masura sa garantam deja acest lucru. “Prietenii stiu DE CE” :)

Cu drag,
Liliana Stanciu, Mihaela Lazarec si Delia Hanzelik

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Posted in Metode, Uncategorized | Leave a comment

Mai aproape de partea Inalta din tine

TOT

Atunci cand incepe un nou an – indiferent sub auspiciile carei zodii ne aflam, sub ce influente astrale benefice sau tumultuoase se va inscrie urmatoarea secventa din propria Calatorie – tot omul indreptat spre trairea actului de vietuire in trup, cauta sa adauge claritate, ordine si discernamant Viziunii sale pentru noul inceput.

Responsabil in masura necesara si suficienta atat pentru el cat si pentru ceilalti cu care interfereaza curent in bula microcosmosului proxim – constient atat cat ii permite nivelul personal – isi face socoteli de Drum, filtrand prin lentila proprie adevarurile pe care alege sa le urmeze in continuare si pe scheletul carora isi consolideaza Inaintarea.

Daca este atent, autodidact si suficient de perspicace, el nu mai cara in bagaje ceea ce l-a ingreunat inainte, trece in revista toate planurile Vietii sale (fizic, emotional, mental, spiritual) si constata ca vrea sa lase deoparte unele lucruri cu masa de greutate minima, infinitezimala dar cu detenta si importanta care fac Jocul! Dupa cum se stie – si mai ales se experimenteaza – natura lucrurilor la care ne referim, de cele mai multe ori fac jocul actului de a trai inconstient si nu pe cel al Fiintei aflata in starea de.. Fiintare. Vesnic deci, pentru acest Plan, raman vizate cele doua aspecte: Emotiile si Gandurile.

Omul responsabil si cat de cat constient, isi pune problema resetarii emotiilor, evident in special cele date de pulsiunile negative. El observa consumul energetic inutil si starea inconfortabila insotita mai mereu, cel putin de gustul amaraciunii adus de exprimarea mai mult sau mai discret vocala a emotiilor negative. Observa de asemenea, ca modalitatea de a le „baga sub pres” nu mai functioneaza asa cum se intampla altadata, inca din zorii abia crapati ai lui 2016 si recunoaste in el cu destula forta, hotararea ca nu mai are chef de nici un fel sa mai somatizeze consecintele propriilor frustrari.

Ramane apoi o vreme necesara si suficienta in preajma propriilor forme energetice-idei-ganduri care traduc nimic altceva decat scheme, tipare, sabloane de credinte – de buna seama restrictive. Realizeaza modul in care intr-un fel sau altul s-a autosabotat in trecut si continua in prezent chiar, fara doar si poate! Nimic de judecat aici – doar de contemplat si imbratisat cu iubire.

O iubire de sine despre care nu numai ca a citit dar incet-incet o simte ca inmugureste in zorii uneia dintre cele mai adevarate prefaceri interioare, la care Viata din aceste stra-luminate timpuri il impinge. Il sustine. Il roaga. Il indreptateste.

Cu adevarat si fara dubiu, fiecare dintre noi suntem racordati la Divinitate. Aici nu incape indoiala. Aspectul nostru cel mai rafinat si complet, Sinele Inalt depaseste cu mult intelegerea mintii noastre tridimensionale. Ca sa putem cuprinde, ar trebui sa avem acces la planul supra-mintii, dupa schema in care atat de clar explica Bashar – o entitate din viitor. Doar fiind in stare de constiinta extinsa si avand canalul acesta deschis, putem experimenta din locul in care se produc miracolele si toata magia din viata noastra.

Daca te-ai recunoscut catusi de putin in profilul descris mai sus, te asteptam Vineri 10 Februarie, ora 18.30, in cadrul Seriei Dansand cu Viata – Exercitii de Aliniere si Integrare, pentru a dezbate impreuna si mai ales pentru a aplica exercitii specifice temei Mai aproape de partea Inalta din tine. Intalnirile “Dansand cu Viata” nu presupun prezenta continua. Toate informatiile necesare se gasesc AICI.

Formular-de-inscriere

Cu drag, pe curand!
Liliana Stanciu si Mihaela Lazarec

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Posted in Metode | Tagged , , | Leave a comment

Amprenta Omului in Rai

Amprenta Omului in Rai

„Placut impresionata am fost acum ceva destui ani in urma cand am aflat de la un reputat epigramist ca anagrama cuvantului „Romania” este.. OM IN RAI!” – acesta este primul lucru cu care isi incepe Mihaela Lazarec cea mai recenta postare. Ea continua:

Se spune de asemenea, ca tara noastra este singura de pe planeta care are toate cele 7 chakre aspectate si care mai sunt si active. In trecut de multe ori mergeam in pelerinaje initiatice atingand intentionat cu piciorul si Inima aceste locuri, desfasurand diverse ceremonii individuale sau in grup:

Chakra 1 – Muladhara Muntii Parang – Petrosani reprezinta:

 • conexiunea noastra cu credintele familiale traditionale
 • temelia sanatatii emotionale si mentale

Chakra 2 – Svadistana – Simleul Silvaniei- Salaj – Cetatea Dacidava reprezinta:

 • chakra parteneriatului si/sau a relatiilor
 • puterea de alegere

Chakra 3 – Manipura – Polovragi – Tg. Jiu reprezinta:

 • puterea personala in relatie cu lumea exterioara
 • ne sprijina in procesul individualizarii, al formarii sinelui

Chakra 4 – Anahata – Muntii Rarau – Campulung Moldovenesc reprezinta:

 • puterea emotionala (ajuta la dezvoltarea noastra emotionala)
 • incorporeaza lectia spirituala care ne invata ca cea mai puternica energie pe care o avem este iubirea

Chakra 5 – Vishuda – Cetatea Sarmisegetuza reprezinta:

 • puterea vointei
 • uniunea completa cu vointa divina

Chakra 6 – Ajna – Cetatea Capidava (intre Harsova si Cernavoda) reprezinta:

 • puterea mintii
 • capacitatile mentale si de rationament si de aptitudine psihologica de a ne evalua convingerile si atitudinile
 • centru spiritual in care interactiunea dintre minte si suflet poate conduce la perceptie intuitiva si intelepciune
 • puterea de a face deosebirea intre gandurile motivate de putere si cele motivate de frica si de iluzie
 • ne atrage atentia sa devenim constienti de ceea ce cream.

Chakra 7 – Sahasrara – Manastirea Sambata de Sus reprezinta:

 • racordarea la divinitate
 • chakra rugaciunii

Acestea au fost pentru reamintire chakrele Romaniei si cateva dintre specificatiile lor, in contextul in care stim ca ele regleaza, supravegheaza si optimizeaza functionarea de la spatiul energetic pana la cel fizic al tarii intocmai ca si chakrele noastre personale, care – cu adevarat si minutios armonizate, vindecate si echilibrate – coordoneaza corpurile si biocampurile umane.

 „Tot mai multi romani care se vor preocupa mai mult de partea spirituala decat de cea materiala, isi vor armoniza proprii centri energetici cu cei ai tarii si vor avea acces la informatiile stocate de milenii in mentalul colectiv al acestei tari. Dupa cum spuneam si in alte articole, stramosii nostri ne-au lasat o avere imensa, constand in informatii din toate domeniile, dar la aceste informatii vor avea acces doar aceia care vor reusi sa-si ridice nivelul de elevare spirituala si sa-si creasca frecventa de vibratie pana cand aceasta va fi egala cu cea a informatiilor respective.

Acest mod de protectie a informatiilor de importanta foarte mare este cel mai sigur, deoarece odata cu cresterea nivelului de elevare spirituala creste si responsabilitatea In acest mod stramosii nostri s-au asigurat ca nu vom folosi informatiile lasate de ei in scopuri distructive, malefice si ca la aceste informatii nu vor ajunge decat marii initiati si oamenii care s-au preocupat de cresterea nivelului propriu de elevare spirituala, care au inteles ca spiritul conduce trupul si nu invers.” (Sursa: http://www.entitateaom.ro/2011/entitetea_om/energetica-pamantului-chakrele-pamantului-chakrele-romaniei/)

Chakrele intruchipeaza calea spirituala. Aceste sapte porti catre un nivel superior de constiinta iti permit ascensiunea de la o constientizare limitata catre exprimarea intregului tau potential. Dintre sutele de centri energetici mentionati de vechile scrieri, sapte chakre primare sunt raspunzatoare de mentinerea vietii, perceptia senzoriala si un nivel superior de constiinta.

Te asteptam alaturi de noi incepand de maine, Miercuri 25 Ianuarie sa lucram pe cele 7 Nivele de Manifestare – gasesti toate detaliile aici: http://eliberareemotionala.ro/cursuri

Cu drag, pe curand!
Liliana Stanciu si Mihaela Lazarec

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Ingeri de Pamant. Ingeri de Plan Terestru.

Ingeri de Pamant

“Daca oamenii cu o individualitate completa ar recastiga constiinta de grup, ei ar putea avea puterea divina de a crea, modifica si modela lucruri pe Pamant! ADN-ul uman functioneaza ca un internet biologic, dar in multe aspecte, superior unuia artificial” spune biofizicianul rus Pjotr Garjajev studiind in cadrul biologiei moleculare, comportamentul vibrational al ADN-ului.

Cand suntem flexibili si departati de dogmatica in actul Vietii, privind dincolo de campul ingust al optiunilor primei vederi, reusim sa ne dam la o parte din calea noastra. Sa recunoasteti asta ca fiind o expresie emblematica a Centrului Equilibrium.

Poate parea pretioasa sau pretentioasa comparatia din titlul acestui articol. Nici una nici alta, afirmam noi. Pentru cei care isi dau voie sa „vada” cu o a doua vedere – evident una mai profunda, ceea ce inseamna ca si mai inalta – nu este un secret, ci o responsabilitate faptul ca suntem Fiinte de Lumina care prin contracte spirituale au solicitat si au primit misiuni pe Pamant. Indiferent cat de constienti suntem in aceasta localizare temporala si.. temporara. Indiferent de gradul de bucurie si deschidere personala, de provocari, de temeri, de termene, de regrete. Indiferent de plaja de experiente pe care Viata – ca un cal naravas – ni le scoate in cale.

Si planeta Pamant – ca oricare alta entitate vie, mai mult sau mai putin complexa – are chakre energetice. Se pare ca parte dintre aspectele sale sunt transmutate deja in a 6-a Dimensiune si curand – in decursul acestui an, va ascensiona in Planul urmator.

La fel ca si noi, sau mai bine zis din cauza noastra – celelalte parti din Ea traiesc inca imprastiate in mai putin rafinatele stadii 3 si 4, precum si in cea de-a 5 a Dimensiune de Constiinta.

Cei preocupati de aspectele ezoterice stiu ca chakrele planetei Terra nu sunt fixe – dupa 21.12.2012 sunt cu totul alte niveluri energetice, alte raportari – asa cum precizam mai sus. S-a creat in aceasta noua conjunctura galactica un Nou Pamant adica un dublu planetar pe o frecventa mult ridicata fata de cea a Pamantului tridimensional.

Desi aceste vortexuri de energie se schimba in timp – in functie de ciclurile planetare, acestea sunt, in general considerate a fi in anumite locuri. Enumeram cele  7 chakre importante – in felul in care consideram si noi ca ar fi localizate – in timp ce reiteram principiile care le guverneaza:

 1. MULADHARA – „TOATE SUNT UNA”. Muntele Shasta (California)
 2. SVADISTHANA – „ONORATI-VA UNII PE ALTII”. Lacul Titicaca (Peru)
 3. MANIPURA – „CINSTESTE-TE PE TINE INSUTI”. Muntele de granit rosu Uluru-Kata Tjuta (Teritoriul de Nord al Australiei)
 4. ANAHATA – „IUBIREA ESTE PUTEREA DIVINA”. Glastonbury, Somerset si Shaftesbury (Marea Britanie), acolo unde s-ar afla Sfantul Graal
 5. VISHUDA – „PREDAREA VOINTEI PERSONALE VONTEI DIVINE”. Muntele Maslinilor, Muntele Sinai si Marea Piramida (Orientul Mijlociu)
 6. AJNA – „CAUTA NUMAI ADEVARUL”. Se pare ca se afla undeva in Europa (unii cred ca Muntele Bucegi este sediul acestei chakre)
 7. SAHASRARA – „TRAIESTE IN MOMENTUL PREZENT”. Muntele Kailas (Tibet)

Chakrele Pamantului regleaza, supravegheaza si optimizeaza functionarea planetei la fel ca si chakrele fiintelor, care coordoneaza „biocomputerul” uman in intreaga lui biologie si nu numai. Oameni au exact acelasi numar de centri, deoarece traiesc aici si trebuie sa corespunda vibrational cu planeta.

„Ingeri de Pamant. Ingeri de Plan Terestru”. Pretios sau pretentios prin felul in care suna – important este sa intelegem ca doar noi – fiecare in parte si toti la un loc la un moment dat – este necesar sa ne elevam corpurile prin activarea, armonizarea, vindecarea si echilibrarea sistemului de chakre.

Asa putem fi „Schimbarea pe care o vrem in Lume”, ajutand-o prin propria vibratie, inclusiv pe iubita noastra Mama Pamant sa ascensioneze, rasplatind-o in acest fel pentru dragul cu care ne tolereaza „copilariile imposibile” din propria ascensiune individuala.

Va asteptam alaturi de noi incepand cu 25 Ianuarie, sa lucram pe cele 7 Nivele de Manifestare: http://eliberareemotionala.ro/cursuri

Formular-de-inscriere

Fixand termenii biofotoni, lumina biofotonica sau lumina inalt-dimensionala, cercetatorul german in biofizica, prof. dr. Fritz-Albert Popp ne spuneacum stim ca astazi, omul este in esenta, o fiinta de lumina (nu numai ca ADN-ul comunica in organism prin biofotoni, ci are de asemenea, capacitatea de a comunica cu alte organisme si chiar cu alte forme de viata)”.

Spune-ne daca te deschizi catre posibilitatea ca acesta sa fie un adevar si pentru tine :)

Cu drag, pe curand!
Liliana Stanciu si Mihaela Lazarec

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Posted in Uncategorized | Leave a comment