Primul tau Invatator

mama-pamantDesi ne place sa credem despre noi insine ca suntem indivizi independenti, realitatea este ca suntem interdependenti cu intreaga umanitate si cu toate formele de viata de pe aceasta planeta. In sensul cel mai larg, Pamantul este super-organismul care ne cuprinde pe toti si pe fiecare in parte.

Din punctul de vedere al filozofiei hinduse, primul nostru Invatator – un adevarat guru, maestru spiritual – este mama biologica, iar fiecare dintre noi avem propria relatie cu aceasta. Cateodata am experimentat conflicte si neintelegeri, iar in unele cazuri acestea continua si in prezent.

Invatatorii vin in viata noastra in diferite forme, dar PRIMUL dintre ei este mama biologica – ea este Invatatorul nostru prin nastere, iar Pamantul este Invatatorul nostru prin Puterea ce sustine Creatia.

Daca privim relatia noastra cu Mama Pamant, putem observa similaritati in relatia pe care o avem cu mama biologica – si invers. Sunt momente in care care ne ciocnim, sunt momente in care o ignoram, sunt momente in care facem lucruri care stim ca o vor supara. In fiecare situatie, prin ambele legaturi – cea cu mama biologica si cea cu Mama-Pamant – suntem indisolubil legati la Sursa Vietii.

In urma cu doua saptamani am asistat la o sedinta de chanelling, in care asiguram transcrierea mesajului, astfel incat prietena care il primea sa poata ramane in transa. Desi transmisia nu era pentru mine, am tresarit atunci cand mesajul a fost intrerupt in doua momente specifice si-am auzit “iar tu Liliana, sa faci bine sa organizezi cursul de feminitate – chiar daca nu crezi ca e treaba ta sa-l faci”.

M-am strans chiar mai mica decat sunt si doar am notat in tacere, gandindu-ma cand am purtat fusta ultima oara.. Gata, mi-am amintit! La botezul copilului – pai, sa facem socoteala – exact acum 17 ani. Mda, “e intr-un mare fel” – mi-am spus. Totusi, ce treaba am eu cu tema feminitatii?! Atunci a urmat al doilea moment in care mi s-a transmis mesajul, asa ca am incetat dialogul intern.

Ideea e ca nu putem merge mai departe fara o vindecare la nivel profund cu mama biologica si ca atare cu Mama-Pamant, iar asta facem si atunci cand vorbim despre “feminitate”. Nu mica mi-a fost mirarea cand am observat in jur evenimente asemanatoare si am inteles ca multi suntem chemati sa lucram anumite teme, atunci cand ele sunt de maxima importanta.

Alina Finta si Zoia Zarnescu de la Evoluam Impreuna, organizeaza pe 08 Noiembrie, un astfel de curs, ce poarta numele “Vindecarea ranilor din relatia cu mama ta”.

Vom fi multi altii care vom mai lucra aceasta tema si fiecare dintre noi isi va aduce contributia personala, punandu-si amprenta pe aceasta Lucrare. Te incurajez sa te apleci asupra subiectului “feminitate” si inaintea rezolvarii oricarei alte situatii de viata, sa dai intaietate relatiei tale cu mama si cu.. Mama.

Investitia in acest eveniment permite participarea cu usurinta, iar transformarea pe care o vei obtine, plus intelegerea si instrumentele – se vor adauga la fundatia vindecarii vietii tale. Mentionez ca intotdeauna, ca nu obtin comision din promovarea acestui curs, dar il recomand cu caldura intrucat am lucrat personal cu ambii traineri si cunosc valoarea muncii lor.

Da mesajul mai departe, catre femeile din viata ta. Sa fie tuturor, cu bucurie si usurinta!

Cu drag,
Liliana Stanciu

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Posted in Inspirational | Tagged , , | Leave a comment

Indreptar de resetare constienta

ghid“Cu adevarat intelept este sa observam ca spiritul si trupul nostru sunt in stransa legatura. Pe masura ce primul se trezeste si ne conectam cu cel ce este numit Sinele nostru Superior, corpul isi activeaza si el catenele ADN-ului si se metamorfozeaza treptat, incepand chiar de la nivel celular. Asadar, purificarea are loc atat “prin” cat si “in” el, iar elevarea Fiintei se petrece impreuna cu forma fizica pe care o locuim ca umani.

De aceea devine important pentru cel ajuns la un anumit prag de intelegere, sa faca actiuni concrete pentru a-si ajuta trupul – vehicul, partener si asociat fidel in procesul de Inaltare.

Daca tot este scris ca avem nevoie de un corp aliniat care sa ne sustina in Ascensiune, ce-am putea face in aceasta privinta? La nivel de umanitate s-au acumulat o serie de cunostinte din descrierile facute de invatatori, practicieni si Maestri – descrieri ce s-au tot repetat de-a lungul istoriei spirituale ale planetei. Acest lucru vorbeste despre faptul ca ele au fost, sunt si raman instrumente esentiale pentru Indreptarul (a se citi Programul) de resetare biologica constienta in toate campurile sale. In decursul timpurilor ni s-au revelat pretioase metode de energizare si re-energizare.

Iata cateva dintre instrumentele, metodele si tehnicile de regenerare ale corpurilor de vibratie densa. Ele se aplica la aspectele aferente planului tridimensional de vietuire si anume, la invelisurile fizice, mentale si emotionale. Este cunoscut faptul ca odata aliniate si integrate, acestea produc rezultate vizibile si chiar masurabile, inclusiv in corpurile subtile.

  • Apa curata, alcalina, ionizata
  • Hrana cruda, proaspata, biologica,organica
  • Introducerea programelor de alchimizare a elementelor nocive
  • Odihna necesara si suficienta pentru confortul neuronal
  • Renuntarea la a mai stoca intentionat informatiile in creier
  • Destresarea organelor receptoare prin metode naturale
  • Relaxarea in natura pentru transferul energiilor si impamantare
  • Incarcarea campurilor la bateria solara cu intentia de a absorbi prana
  • Meditatia, Rugaciunea, Contemplatia”

Mihaela Lazarec se refera in acest text la actiuni concrete pentru a ne ajuta trupul – vehicul, partener si asociat fidel in procesul de Inaltare”.

O parte importanta dintre acestea sunt cuprinse in seria de intalniri Dansand cu Viata – a carei structura se gaseste AICI. Tema principala pentru Vineri, 28 Octombrie, ora 18.50 este chiar Indreptar de resetare constienta, iar exercitiul meditativ pregatit special este Practica esentiala zilnica.

Va asteptam cu drag!

Formular-de-inscriere

Liliana Stanciu

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Posted in Metode | Tagged | Leave a comment

Printre gropi si constelatii

gratie-si-usurintaCum putem fi in Gratie cu noi insine? Cu ceilalti si evident.. cu Viata? Cum putem parcurge aceasta Calatorie intr-un mod care sa serveasca timpurile si binele nostru cel mai Inalt, dand curs alegerii de a ne alinia cu ele?

Ne-am pus aceste intrebari si am decis sa le acordam cea mai mare atentie in intalnirea cu tema “Gratie sub presiune” din seria “Dansand cu Viata” Vineri, 21 Octombrie 2016, ora 18.50

Mihaela Lazarec a cuprins esenta acestei teme pe care o poti accesa AICI. Extrag astfel, doar cateva idei pentru un prim contact:

Starea de a fi in Gratie cu ceilalti este direct influentata de relatia pe care suntem capabili sa o avem cu noi insine. Calea predominanta de transformare si evolutie in tridimensiune este cuplul, familia, parteneriatele de un fel sau altul. Identitatea, masca, modul de a fi, intr-un cuvant Rolul aduce Provocarea, iar Provocarea – Lectia, iar Lectia – Darul, atata timp cat stim sa-l culegem.

Necesitatea de a deveni constienti in speta de natura energetica a individului, dar si a cuplului ca ansamblu, faptul de a realiza ca Mintea, Emotiile, Corpul nu sunt altceva decat paliere de energie de diferite densitati, este absolut singura cale de intrare in spatiul Gratiei.”

Gasesti AICI toate detaliile intalnirii. Asadar, tema de Vineri, 21 Octombrie 2016 este “Gratie sub presiune – a 22-a Cheie a Genelor” iar meditatie ghidata pe care am pregatit-o special este “Dizolvarea Voalurilor”.

Te asteptam alaturi de noi!

Formular-de-inscriere

Cu drag,
Liliana Stanciu

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Posted in Metode | Tagged , , | Leave a comment

Gratie sub presiune

“Pe masura ce constiinta incepe sa se ridice pe umerii constientei pure a sistemului nostru emotional, vom putea, in sfarsit, privi dincolo de valul care ne-a tinut captivi atata timp. Odata ce ne-am eliberat astfel de propriile minti, vom putea intr-adevar face din viata noastra o mare poezie. Intram intr-o epoca de o frumusete desavarsita – o epoca transcendenta in care creativitatea va domni, iar viata insasi va fi traita ca o forma de arta” – Richard Rudd, Cheile Genelor

Cine cunoaste lucrarea lui Richard Rudd – Cheile Genelor, isi aminteste ca aceasta Cheie face parte din Inelul Divinitatii. Ea se refera la exact ceea ce cream pentru noi prin ceea ce simtim, suntem sau gandim. In descrierea acestei Chei si in special a Umbrei ei care este Dezonoarea, gasim informatii despre inregistrarile oricarui gand si oricarei emotii in oceanul Akashic. La baza Cheii sta ca si in celelalte cazuri, un Principiu. Aici, principiul este acela al intoarcerii si manifestarii in realitatea noastra proprie a orice emitem, generam sau suntem la un moment dat. Calatoria consta in drumul parcurs de Umbra la Siddhi. Darul acestei Chei este Bunavointa. Siddhi-ul – aspectul divin – este insasi Gratia.

Cum putem fi in Gratie cu noi insine? Cu ceilalti si evident.. cu Viata? Cum putem parcurge aceasta Calatorie intr-un mod care sa serveasca timpurile si binele nostru cel mai Inalt, dand curs alegerii de a ne alinia cu ele?

In ceea ce ne priveste pe noi, intelegerea este ca trebuie dat atentie nivelului de comunicare pe care suntem capabili sa-l avem cu noi insine. Este la stadiul de Ego, se aude mai mereu vocea criticului interior? Suntem mai imputerniciti in prezenta noastra reala si atunci ascultam din ce in ce mai mult soptita voce a intuitiei?  Sau poate ca Entitati din Lumina, membrii ai Familiei noastre de Suflet ne ghideaza Calea? Pe masura ce parcurgem aceste nivele, progresiv apare Usurinta iar pragul acelui moment in relatia cu noi insine care presupune ca ne aflam sub radiatia elevata a Sinelui nostru Inalt, Suprem si Vesnic, vorbeste despre faptul ca, dupa ce si ultimul orizont insangerat a apus, s-au implinit conditiile sa apara .. Gratia.

Starea de a fi in Gratie cu ceilalti este direct influentata de relatia pe care suntem capabili sa o avem cu noi insine. Calea predominanta de transformare si evolutie in tridimensiune este cuplul, familia, parteneriatele de un fel sau altul. Identitatea, masca, modul de a fi, intr-un cuvant Rolul aduce Provocarea, iar Provocarea – Lectia, iar Lectia – Darul, atata timp cat stim sa-l culegem.

Necesitatea de a deveni constienti in speta de natura energetica a individului, dar si a cuplului ca ansamblu, faptul de a realiza ca Mintea, Emotiile, Corpul nu sunt altceva decat paliere de energie de diferite densitati, este absolut singura cale de intrare in spatiul Gratiei.

Pe ce nivel de constiinta se afla relatia noastra? Are ea la baza doua structuri egotice care practica dansul schimonosit al durerii, al convulsiilor provocate de pulsiunile negative? Are ea ca tel nevoia de a-l schimba pe celalalt asa incat sa se potriveasca asteptarilor? Ori poate este o relatie intre doua structuri intuitive ale Eu-lui, centrate pe crestere, evolutie si acceptare personala?

Cu rare exceptii de compatibilitate, zorii Gratiei se arata abia dupa zborul indelung razant al unui cuplu care a ajuns sa transceada atat conditionarile Ego-ului cat si nevoia de crestere personala – dand astfel posibilitatea instalarii unui parteneriat spiritual, integral, ghidat. Gratiapentru care cuvantul Destin nu mai are intelegere – se delecteaza intr-o mare de sensuri patrunzatoare doar de Ea stiute, abia pe taramul sigur al unei relatii mistice, deplin constiente, in care Bucuria, Detasarea, Comunicarea subliminala si Libertatea permit Abandonul Identitatii si evident a Fricilor. Matricea intra in Flux sau Fluxul in Matrice – la fel de valabila este si reciproca, intrucat dizolvarea aspectelor care individualizeaza precum si cea a diversului spectru de temeri, face loc Contopirii, Unificarii, Curgerii in Ceea Ce Este Asa Cum Este.

In Gratie cu Viata presupune din start Constienta. Iar a fi constient presupune a percepe. Starea de a fi Viu – inseamna a fi viu fizic, a fi viu mental, a fi viu emotional si a fi viu in mod spiritual.

Zona de echilibru in A FI VIU, presupune regenerarea si elevarea Fiintei in spatiul realitatii sale. In “Cheile Genelor” Richard Rudd spune: “In toata matricea genetica, nu exista nota care sa vibreze mai patrunzator si sa fie mai contemporana, decat aceasta odisee a trecerii prin efervescenta lume subterana a mentalitatii de victima si a iesirii la suprafata, in aerul curat si pur al libertatii.”

Gratia iese de sub presiune doar in aerul curat si pur al Libertatii.

Si chiar asa si este!

 

Va asteptam alaturi de noi, la intalnirea cu tema “Gratie sub presiune” din seria “Dansand cu Viata” – Vineri, 21 Octombrie 2016, ora 18.50 – gasiti toate detaliile AICI.

Formular-de-inscriere

Mihaela Lazarec
Consilier intuitiv
Equilibrium – Centru de cursuri si terapii integrative

Nota copyright:
Daca ati citit pana la final, probabil ca rezonati cu acest articol. Puteti prelua integral sau partial materialul, mentionand intr-un loc vizibil link-ul catre aceasta pagina. Il puteti asadar republica, in conditiile in care includeti autorul si sursa, lasand intacte orice alte link-uri din postare. In acest fel, veti asigura trasmiterea informatiilor intr-un mod transparent, cu respect fata de cei care au facut posibila difuzarea lor.

Posted in Metode | Tagged , , | Leave a comment

Vino in Trecut, ca sa te duci in Prezent – Exercitiu practic

copilul-interior2Du-te in Prezent, acolo unde CREZI ca esti acum, dar nu esti cu-adevarat. Acum esti AICI si ACUM, in siguranta, “vorbind” cu mine/ citind/ ascultand – nu exista nici o tradare, nici o nedreptate, nici o trauma, nici un pericol prin care sa treci. Totusi, ai adus cu tine toate astea – exact in masura in care ele au existat in trecutul tau – si te plimbi cu ele prin viata ca si cum inca ti se intampla in fiecare clipa – ca si cum tatal e inca violent sau mama secata de orice putere de a-si manifesta iubirea, ori invers – chiar nu mai conteaza..

Ceea ce conteaza cu-adevarat este ca suntem in permanenta insotiti de aspectele noastre ranite – variantele noastre afectate intr-un fel sau altul de ranile parintilor si educatorilor nostri. Exact ca atunci. Cu multi ani in urma. Atunci cand am avut nevoi si nici macar nu am invatat sa ni le exprimam. Atunci cand aceste nevoi de baza nu au fost implinite. Atentie, valorizare, afectiune, ingrijire, liniste, iubire, prezenta, pace. Lucruri mult mai importante decat o farfurie cu mancare si un acoperis de-asupra capului.

Copilul care-ai fost te va insoti de-a pururi! E treaba ta acum, daca el mai are nevoi neimplinite sau nu. Cei care-au fost implicati in Povestea ta si-au facut treaba. Cu varf si indesat chiar, in unele situatii. Ti-au fost Invatatori. Ti-au adus Daruri. Te-au intarit – doar asa se si spune “ce nu te omoara, te intareste!” :)

Probabil ca inainte de orice, responsabilitatea noastra este cu-adevarat cea mai importanta fata de propriul copil interior. Nu imi explic altfel, emotiile negative pe care le incercam la tot pasul, chiar si atunci cand intelegem cu mintea “cum stau lucrurile”, dar corpul nostru nu stie inca sa “descarce” tot bagajul emotional.

Pai de unde sa stie?! Nu e treaba lui s-o descarce. Treaba lui este sa-si asiste partea aflata in suferinta. Aspectul pe care il insoteste inca din prima clipa in care acesta a suferit, din prima clipa in care a avut nevoi neimplinite. Acea Parte, Copilul Interior este “clientul”. El este cel care are nevoie de vindecare. De ingrijire, de atentie, valorizare, afectiune, liniste, iubire, prezenta, pace. Iar TU esti cel care i le poate da. NIMENI altcineva.

Eu pot fi un facilitator – si multi altii, de asemenea. Asa ca iti facilitez acum aceasta intalnire. Cu TINE. Imbratiseaza-ti adesea Copilul Interior – te-a asteptat atat de mult, iar acum chiar e momentul ideal sa va reintalniti. Ofera-i tot ce i-a lipsit vreodata. Esti SINGURUL care o poate face.

Dana Soroceanu este un alt facilitator. Este practician Reiki si maine imi finalizeaza seria de 21 sedinte de transmisie prin acest sistem fabulous de terapie energetica in care se foloseste Energia Universala. Nu pot descrie doar in cuvinte, trairile din ultima luna. Tot ea mi-a semnalat si tradus acest material al lui Sophie Riehl, in care te poti intalni cu TINE – “cel care te astepti” de ani de zile! Descarca exercitiul meditativ AICI (click-dreapta pe cuvantul “AICI”) si fa-ti-l prieten de Drum!

Mihaela Lazarec este de asemenea, facilitator – consilier intuitiv, sustinator energetic. Ea iti faciliteaza intalnirile in care inveti sa Dansezi cu Viata. In cea de maine, Vineri 14 Octombrie 2016, ora 18.50 avem ca tema: “Moduri constiente de abordare in relatia cu sine, cu ceilalti, cu viata”, iar meditatia pregatita pentru aceasta poarta numele “Meditatie de conectare profunda cu tine insuti”.

Vezi detaliile AICI si da mai departe.

Noi continuam sa fim facilitatori si te asteptam alaturi. Tu esti singurul care hotaraste momentul intalnirii cu TINE. Si mai stim ca Momentul este numai ACUM.

Formular-de-inscriere

Nu ne ramane decat sa te asteptam cu drag :)

Pe curand!

Liliana Stanciu si Echipa

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Posted in Inspirational, Metode | Tagged , , | Leave a comment