Ingeri de Pamant. Ingeri de Plan Terestru.

Ingeri de Pamant

“Daca oamenii cu o individualitate completa ar recastiga constiinta de grup, ei ar putea avea puterea divina de a crea, modifica si modela lucruri pe Pamant! ADN-ul uman functioneaza ca un internet biologic, dar in multe aspecte, superior unuia artificial” spune biofizicianul rus Pjotr Garjajev studiind in cadrul biologiei moleculare, comportamentul vibrational al ADN-ului.

Cand suntem flexibili si departati de dogmatica in actul Vietii, privind dincolo de campul ingust al optiunilor primei vederi, reusim sa ne dam la o parte din calea noastra. Sa recunoasteti asta ca fiind o expresie emblematica a Centrului Equilibrium.

Poate parea pretioasa sau pretentioasa comparatia din titlul acestui articol. Nici una nici alta, afirmam noi. Pentru cei care isi dau voie sa „vada” cu o a doua vedere – evident una mai profunda, ceea ce inseamna ca si mai inalta – nu este un secret, ci o responsabilitate faptul ca suntem Fiinte de Lumina care prin contracte spirituale au solicitat si au primit misiuni pe Pamant. Indiferent cat de constienti suntem in aceasta localizare temporala si.. temporara. Indiferent de gradul de bucurie si deschidere personala, de provocari, de temeri, de termene, de regrete. Indiferent de plaja de experiente pe care Viata – ca un cal naravas – ni le scoate in cale.

Si planeta Pamant – ca oricare alta entitate vie, mai mult sau mai putin complexa – are chakre energetice. Se pare ca parte dintre aspectele sale sunt transmutate deja in a 6-a Dimensiune si curand – in decursul acestui an, va ascensiona in Planul urmator.

La fel ca si noi, sau mai bine zis din cauza noastra – celelalte parti din Ea traiesc inca imprastiate in mai putin rafinatele stadii 3 si 4, precum si in cea de-a 5 a Dimensiune de Constiinta.

Cei preocupati de aspectele ezoterice stiu ca chakrele planetei Terra nu sunt fixe – dupa 21.12.2012 sunt cu totul alte niveluri energetice, alte raportari – asa cum precizam mai sus. S-a creat in aceasta noua conjunctura galactica un Nou Pamant adica un dublu planetar pe o frecventa mult ridicata fata de cea a Pamantului tridimensional.

Desi aceste vortexuri de energie se schimba in timp – in functie de ciclurile planetare, acestea sunt, in general considerate a fi in anumite locuri. Enumeram cele  7 chakre importante – in felul in care consideram si noi ca ar fi localizate – in timp ce reiteram principiile care le guverneaza:

 1. MULADHARA – „TOATE SUNT UNA”. Muntele Shasta (California)
 2. SVADISTHANA – „ONORATI-VA UNII PE ALTII”. Lacul Titicaca (Peru)
 3. MANIPURA – „CINSTESTE-TE PE TINE INSUTI”. Muntele de granit rosu Uluru-Kata Tjuta (Teritoriul de Nord al Australiei)
 4. ANAHATA – „IUBIREA ESTE PUTEREA DIVINA”. Glastonbury, Somerset si Shaftesbury (Marea Britanie), acolo unde s-ar afla Sfantul Graal
 5. VISHUDA – „PREDAREA VOINTEI PERSONALE VONTEI DIVINE”. Muntele Maslinilor, Muntele Sinai si Marea Piramida (Orientul Mijlociu)
 6. AJNA – „CAUTA NUMAI ADEVARUL”. Se pare ca se afla undeva in Europa (unii cred ca Muntele Bucegi este sediul acestei chakre)
 7. SAHASRARA – „TRAIESTE IN MOMENTUL PREZENT”. Muntele Kailas (Tibet)

Chakrele Pamantului regleaza, supravegheaza si optimizeaza functionarea planetei la fel ca si chakrele fiintelor, care coordoneaza „biocomputerul” uman in intreaga lui biologie si nu numai. Oameni au exact acelasi numar de centri, deoarece traiesc aici si trebuie sa corespunda vibrational cu planeta.

„Ingeri de Pamant. Ingeri de Plan Terestru”. Pretios sau pretentios prin felul in care suna – important este sa intelegem ca doar noi – fiecare in parte si toti la un loc la un moment dat – este necesar sa ne elevam corpurile prin activarea, armonizarea, vindecarea si echilibrarea sistemului de chakre.

Asa putem fi „Schimbarea pe care o vrem in Lume”, ajutand-o prin propria vibratie, inclusiv pe iubita noastra Mama Pamant sa ascensioneze, rasplatind-o in acest fel pentru dragul cu care ne tolereaza „copilariile imposibile” din propria ascensiune individuala.

Va asteptam alaturi de noi incepand cu 25 Ianuarie, sa lucram pe cele 7 Nivele de Manifestare: http://eliberareemotionala.ro/cursuri

Formular-de-inscriere

Fixand termenii biofotoni, lumina biofotonica sau lumina inalt-dimensionala, cercetatorul german in biofizica, prof. dr. Fritz-Albert Popp ne spuneacum stim ca astazi, omul este in esenta, o fiinta de lumina (nu numai ca ADN-ul comunica in organism prin biofotoni, ci are de asemenea, capacitatea de a comunica cu alte organisme si chiar cu alte forme de viata)”.

Spune-ne daca te deschizi catre posibilitatea ca acesta sa fie un adevar si pentru tine :)

Cu drag, pe curand!
Liliana Stanciu si Mihaela Lazarec

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Teoria ca teoria, dar practica..

teorie-si-practicaAdesea primesc confirmarea faptului ca ceea ce scriu e pe intelesul oamenilor, numai ca aprecierile cititorilor sunt de regula insotite si de comentarii ca “intr-adevar, rezonez cu ce spui si inteleg teoria, dar practica..”. Lumea inca mai foloseste continuarea expresiei ca fiind “dar practica ma omoara si asta n-ar fi o problema, daca macar am ajunge la un consens in privinta partii din noi care moare cu adevarat.

Asadar, te incurajez ca de fiecare data cand iti vine in minte aceasta sintagma, s-o folosesti de-acum inainte sub forma expresiei “Teoria ca teoria, dar practica ma Inalta”. Poate iti amintesti din articolele precedente, de importanta recadrarii mentale – hrana pe care o dam mintii – si nu cred ca zona spre care vrei sa-ti directionezi atentia este alta in afara unui nivel mai inalt de constiinta.

Adevarata Lege a Atractiei este o calatorie de smerenie si credinta, un dialog neincetat intre tine si Univers, care nu se bazeaza pe “Ce am facut gresit de am atat de mult discofort in viata?”, ci pe “Ce am nevoie sa fac diferit ca sa primesc de la Univers mai mult din Darurile mele?”

Revenind la partea din noi care moare cu adevarat cand spunem ca “practica ne omoara” trebuie observat ca atunci cand ne aflam in rezistenta si lupta – indiferent daca se petrece in relatie cu noi insine sau cu ceilalti – putem alege ca singurul lucru care moare sa fie chiar partea din noi ce sufera, cea care se simte prost, cea care se afla in frica.

Matt Kahn se refera atat de frumos la acest lucru: “Numai atunci cand esti dispus sa mori, stii cu-adevarat cum e sa traiesti. Cineva m-a intrebat intr-o zi “Cum sa ma predau?” I-am raspuns: “Fii gata sa mori”. A fost socat. Dar eu nu i-am spus sa fie gata sa moara fizic. Dar fii gata sa mori psihologic si emotional – lasa-ti frica sa moara si asa vei face loc pentru Recunostinta si Acceptarea pe care nu poti sa le fabrici de unul singur.”

Ceea ce am citit intr-un interviu dat de Gregg Braden m-a linistit o data in plus: “Stiinta ne spune cum functioneaza lucrurile, iar traditiile stravechi ne arata CUM sa aplicam aceasta cunoastere in vietile noastre

Si pentru ca am simtit pe propria piele diferenta dintre cunoastere si experienta, punem accent atat de mult la Centrul Equilibrium – Cursuri, Retrageri si Terapii Integrative, pe practica sustinuta – atat in cadrul intalnirilor la sala, cat si in aplicarea individuala a exercitiilor de pe platforma de cursuri online Infobliss.ro

Astfel, ne folosim de ceea ce ne “invata traditiile stravechi si ne arata CUM sa aplicam aceasta cunoastere in vietile noastre – aducem in rutina zilnica instrumente practice, simple si eficiente in lucrul pe chakre, pentru cresterea nivelului de constiinta corespondent fiecareia dintre ele.

Oferta promotionala pentru Lucrul pe chakre – atat in varianta de intalniri la sala cat si in cea de lucru online este valabila pana la finalul zilei de maine, 11 Ianuarie. Ne bucuram pentru cei care s-au inscris deja si va asteptam pe toti cu drag. Detaliile cursurilor se gasesc in intregime AICI.

Din corespondenta bogata pe care am purtat-o cu cei interesati in ultimele doua saptamani, am extras cateva intrebari si raspunsuri care sa ajute pe toti cei interesati: http://eliberareemotionala.ro/blog/lucrul-pe-chakre-intrebari-si-raspunsuri/

Sa ne fie cu folos si bucurie!

Cu drag,
Liliana Stanciu

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS – Da-mi de veste daca ti se pare o idee buna sa alegem ca “Teoria e buna, iar practica ne Inalta” :)

Nu uita sa verifici daca Oferta speciala te poate sustine si pe tine in acest sens.

Posted in Metode | Tagged , , , , , | Leave a comment

Lucrul pe chakre – Intrebari si raspunsuri

Aceste clarificari rezulta din corespondenta bogata pe care am purtat-o cu cei interesati in ultimele saptamani, cu privire la cele doua optiuni de Lucru pe chakre descrise pe pagina Calendar Evenimente. Va astept in continuare, intrebarile pe pagina de Contact.

Intrebare:

“Nu ma pot decide. As vrea sa cumpar pachetul promotional in valoare de 180 Lei, insa ma iertati – n-o spun cu rautate, dimpotriva – pot sa am certitudinea ca ma ajut de el, spre vindecarea trupului si mintii mele? Pentru ca nu pot veni la cursuri! Pe mine m-a ajutat foarte mult un EFT, in trecut”.

Raspuns:

Poate v-ati obisnuit deja cu recomandarile mele.. eu nu spun niciodata ca lumea sa faca intr-un fel sau altul, dar recomand ceea ce si eu lucrez.

Aceste exercitii sunt practice, tot secretul consta intotdeauna in modul in care le aplica lumea, sau mai bine spus – DACA le aplica. Regulat. Adica zilnic.

Pentru “vindecarea trupului si mintii” avem nevoie sa dam acestora o “hrana” diferita de cea pe care am dat-o pana acum, iar asta trebuie sa se petreaca ZILNIC.

In felul acesta, mintea se va reseta, iar trupul o va urma.

Daca un exercitiu EFT v-a ajutat in trecut, ma gandesc ca mai multe exercitii EFT, meditative, de miscare si audio vor continua sa o faca. Exista o sinura conditie – sa le aplicati regulat.

Daca avet 15 minute pe zi sa alocati acestui demers, e bine sa fiti increzator.

Daca insa, doriti “certitudinea” – trebuie sa spun ca aceasta este mai degraba o iluzie a mintii, intrucat singura certitudine este schimbarea. Dar noi avem nevoie sa stim cum sa raspundem schimbarii. De-asta ne ajuta astfel de exercitii, ca ne directioneaza mintea astfel incat sa reducem pe cat posibil stresul in viata noastra, iar ce ramane sa fie transformat si transmutat.

Sper sa fie o decizie mai usor de luat acum.. oricum, e de retinut ca peste 95% din omenire sta prost la capitolul “chakra 1-2-3” intrucat ele sunt strans legate de legamintele de suferinta pe care le facem in perioada 1-21 ani, iar de atunci pana in prezent, noi tot derulam suferinte in viata, pe baza unor tipare prestabilite.

Intrebare:

“Prefer ca pachetul sa contina EFT audio. Ideea e ca doresc sa-mi vindec mintea, corpul si sufletul prin EFT. Sper sa gasesc rezolvarea in acest “pachet”. Am obosit sa cumpar lucruri pe care nu le folosesc, care nu ma ajuta.”

Raspuns:

Toate materialele sunt si audio si script – se pot vizualiza direct pe platforma, dar si descarca in computer. Tot ce aveti de facut este sa le aplicati :)

Totusi, nu sunt numai EFT, ci si meditative.

Trebuie insa inceput cu blandete – daca puneti presiune pe Dvs. sa va “reparati” in cel mai scurt timp, mintea va percepe o situatie de “urgenta” si va intampina rezistenta.

E nevoie sa va acordati minim 15 minute (ideal dimineata si seara, sau minimum o data pe zi), in care sa aplicati cu incredere cateva dintre exercitii (sigur, puteti si pe toate, dar sunt atat de multe incat nu are rost sa puneti presiune pe Dvs. la inceput).

Nu e nimic de “reparat” la noi!

Tot ce traim in prezent este ca urmare a unor programe de suferinta din trecut. Cu cat reusim mai repede, sa ne schimbam energia din care actionam, respectiv perspectiva ca o facem ca suntem “defecti”, cu atat mai usor va fi sa ne reprogramam in directia dorita.

Intrebare:

“Eu nu sunt practicanta yoga si stiu foarte putine despre chakre si tehnicile de dezvoltare personala. As dori sa intreb daca Pachetul promotional – 3 Chakre de baza este un curs scris/video sau se refera la sedinte practice, in sala”.

Raspuns:

Pentru Cursul online “3 Chakre de baza” – inscrierea se face direct pe pagina de prezentare: http://eliberareemotionala.ro/decembrie-2016-sp si accesul se seteaza imediat dupa primirea confirmarii de la procesatorul de plata. Investitia este de 180 Lei pentru cele 3 module, materialele pot fi descarcate integral de pe site-ul http://infobliss.ro/ iar accesul la actualizari este nelimitat.

Datorita faptului ca este un curs online, nu presupune prezenta la sala – fiecare il parcurge in ritm propriu.

De asemenea, in articolul de prezentare am mentionat:

“Stiu ca iti poti trezi Energia Vietii in moduri diverse, precum: rugaciunea, devotiunea, veneratia, introspectia, meditatia, practicile yoga, respiratia, vointa, discernamantul, cunoasterea sau purificarea corporala, dar in acest pachet de cursuri ai la dispozitie multiple exercitii punctuale, scurte ca durata si puternice. Vei gasi elemente de miscare, respiratie, meditatie si lucru energetic cu Tehnicile de Eliberare Emotionala, din care poti alege doua, trei sau mai multe, in functie de propriul ritm si program.”

Yoga este doar una dintre modalitatile de activare, armonizare, curatare si armonizare a chakrelor. Indiferent ca facem sau nu yoga, fiecare dintre noi avem un sistem de chakre care ne mentine in viata.

Intamplator, in acest curs nu am mentionat chiar nici una din posturile yoga, intrucat nu sunt cunoscatoare si practicanta a acestui sistem, dar am introdus exercitii de miscare bazate pe medicina energetica, exercitii meditative si exercitii cu tehnici de eliberare emotionala (EFT) – pe care le cunosc si practic cu rezultate foarte bune.

Oferta promotionala pentru Lucrul pe chakre – atat in varianta de intalniri la sala cat si in cea de lucru online este valabila pana la finalul zilei de maine, 11 Ianuarie. Ne bucuram pentru cei care s-au inscris deja si va asteptam pe toti cu drag. Detaliile cursurilor se gasesc in intregime AICI.

Cu drag, pe curand!
Liliana Stanciu

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Posted in Metode | Tagged , , , , , | Leave a comment

Salt de Incredere [instrument practic]

cam00313In 2016, Viata ne-a spus in mod repetat “Daca nu vrei sa te misti si sa faci un salt de Incredere, atunci o voi face Eu pentru tine!”.

Anul acesta o sa simti intr-o forma sau alta, ca nu mai esti lasat sa faci ceva fara sa constientizezi Schimbarea, iar punctual este posibil chiar sa simti ca nu mai esti lasat fara sa FII Schimbarea.

Ei bine, nu esti singurul care observi acest lucru. Mesajul clar pe care il primim acum din mai multe directii este ca nu mai suntem lasati sa ne impotrivim – si nici macar sa stam pe loc.

Avem un Dar primit prin drept divin, un Cod care este declansat in anumite circumstante, la nivel cosmic.

Gandeste-te la un mecanism care a fost reglat sa functioneze in spatele cortinei, iar acum incepe incet sa iasa la suprafata, astfel incat avem in mod clar intelegeri transcedendentale, care nu tin deci de mintea constienta.

Asteapta-te ca in 2017 sa avem tot mai mult din aceste intelegeri puternice si sa fim ghidati zi de zi – nu de telefoane, tehnologie si fel de fel de aplicatii, ci de o ghidare interioara despre care obisnuiam doar sa citim in carti.

Stim despre ce e vorba, am auzit de ea, dar nu am experimentat-o pana acum la acest nivel. Cu cat lucrurile devin tot mai stranii si tensionate in exterior – asta ca sa folosesc doar un eufemism – cu-atat ne conectam mai puternic la acest mecanism de ghidare interioara. Asa este setat sa functioneze, asa suntem programati.

Iar in 2017 vedem asta “cu ochii nostri”. Cu conditia sa.. ne “predam”.

Dar ce inseamna cand spui “Ma predau”? Nu renunti de fapt, la nimic din ceea ce nu este in regula sa renunti. Ce inseamna atunci “ma predau” sau “predau controlul”? Nu este un razboi pe care-l pierzi, pentru ca “cealalta” parte sa castige.

A te preda inseamna a te abandona Increderii. IN-CREDERE in Sursa.

Si aproape sa nu faci nimic altceva fara a avea incredere deplina ca Universul iti aduce intotdeauna ceea ce iti trebuie. Nimic altceva, in afara de actiunile tale in lume – ceea ce nu inseamna ca stai cu mainile in san, dar nici ca incerci sa stabilesti tu modul in care lucrurile se rezolva.

Gaseste adevarata legatura cu Sursa, simte cum Universul leaga lucrurile intre ele – nu trebuie sa stim mecanismul prin care aceasta se petrece, pentru ca el sa functioneze. Din momentul in care ne abandonam si avem incredere – Increderea ca Universul ne sustinedam voie in sfarsit, gratiei si usurintei in viata noastra.

Decizia de a fi pregatiti insa, ne apartine – sa fim constienti de partea din Lucrare care tine de noi.

Inteleg ca in perioada 01.01.2017 – 11.01.2017 (date de vibratie 1.1.1.1) s-a deschis inca un portal prin care avem parte de o noua infuzie masiva de Lumina – un moment crucial in care ni se cere sa constientizam ceea ce traim, spre binele nostru si al umanitatii.

Intr-un alt moment astral extrem de important, la Solstitiu – cu doar doua saptamani in urma, am parcurs in grup in cadrul Centrului Equilibrium, un proces de celebrare a transformarii. In acest moment al renasterii, am facut doua liste importante pe care te incurajez sa le completezi la randul tau, pentru a-ti pune bazele unei structuri interioare solide in 2017.

Foloseste-te de acest portal, aplica instrumentul practic de mai jos si pana pe 11 Ianuarie, intentioneaza urmatoarele:

 • O lista a Recunostintei, in care scrii lucrurile pe care le-ai realizat in 2016, toate pentru care esti recunoscator (noi am inceput cu “Iti multumesc 2016, pentru..”). Scrie la “foc automat”, fara sa te gandesti la exprimare, incepand cu aerul pe care l-ai respirat (chiar daca poate n-ai putut merge), sau cu faptul ca ai mers (chiar si atunci cand ti-a fost greu sa respiri) – toate lucrurile pe care le-ai putut face in timp ce altii nu au avut acest privilegiu, toate pe care le-ai realizat prin efort personal, sau le-ai primit ca Dar din partea Naturii, a Sursei, a Fortei Creatoare.
 • O lista cu ce iti doresti sa experimentezi in 2017, (noi am inceput cu “Iti multumesc 2017 pentru ca deja sunt..”) in care lasi sa curga la acelasi “foc automat”, lucrurile pe care ti le doresti de la nivelul Inimii in acest an – iar daca ceva ti se pare “prea mult”, atunci sigur e de trecut acolo.

Inchide ochii si ofera-ti 10 minute de liniste, observand cum gandurile vin si pleaca. Simte recunostinta pentru lucrurile si starile aduse de 2016, lasand-o sa creasca in inima ta. Respira profund si linistit si in timp ce faci asta, da voie starii de recunostinta sa creasca mai mult si mai mult. Simte cum ea cuprinde acum lista cu ceea ce iti doresti sa manifesti in 2017 si da-ti voie sa simti bucuria celor implinite, dupa care lasa totul in grija Universului.

Sunt 2 liste simple. Nu te crampona de faptul ca “nu ai timp”. Am o veste pentru tine care este in egala masura, “buna” si “rea” – chiar nu mai ai timp! Nu mai avem. Nu mai suntem lasati sa ramanem blocati, sa suferim, sa experimentam lipsa, sa “nu mai avem timp”.

Singurul timp disponibil anul acesta este pentru Constientizari, pentru Alegeri, pentru Deschiderea Inimii. Sigur ca vom continua sa construim case, relatii, slujbe, familii si tot ce tine de planul pamantesc, dar nu mai suntem lasati sa o facem inaintea celei mai importante Constructii – a noastra cu NOI insine, ca fiinte multidimensionale care au ales o intrupare umana.

In Puterea Chakrelor, Susan Shumsky spune ”De ce nu te percepi asemenea fiintelor divine? Cand un val este lasat peste ochii tai, nu poti vedea adevarul. Acest val al ignorantei (numit avidya in sanscrita) e o idee gresita despre cine crezi ca esti. Aceasta umbra ascunde adevaratul “eu”. Umbreste sinele tau real si iti diminueaza valoarea.

Daca ai putea sa sfasii acel val si sa vezi adevarul, lumina ta ar straluci cu o iradiere inegalabila, iar tu ai putea sa-ti exprimi adevarata natura a fiintei. Ai trai scopul divin pentru care te-ai nascut si te-ai adanci in inima Spiritului

La Centrul Equilibrium am ales anul acesta sa trecem mai departe, intr-o haina mai usoaraam ales despovararea de energii joase si pulsiuni, am ales usurarea densitatii, rafinarea si transformarea celulara. Am ales imputernicirea de sine si predarea controlului prin abandonarea in Flux. Am ales constientizarea, conectarea cu energiile Inalte si impamantarea cu Planeta Mama. Am ales sa primim Lumina care curge si rafineaza materia, am ales drumul din 3D in 5D – trecerea de la structura de carbon la cea de siliciu.

Si pentru toate am ales cuvintele cheie: Flexibilitate, Claritate, Observare, Integrare, Transformare, Blandete, Deschiderea Inimii, Transmutare.

Daca rezonezi cu aceste alegeri, te sustinem in Calatoria pe care te invitam s-o facem o vreme, impreuna. Am venit in sprijinul tuturor celor care ne-au solicitat extinderea promotiei pana dupa sarbatori pentru pachetele de lucru pe chakre, astfel incat sa poata beneficia de ele si cei care urmeaza sa se intoarca din vacanta.

Fie ca la finele acestui an, sa avem un zambet larg pe fata – zambetul celui care este in Flux, a celui care curge odata cu Viata si nu impotriva ei.

Si chiar asa si este! An Nou Fericit, cu multa sanatate, pace, bucurie si belsug!

Cu drag, pe curand,
Liliana Stanciu

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS – Te las cu motto-ul pe 2017, ales de Equilibrium – Centrul de Cursuri, Retrageri si Terapii Integrative, pe care noi l-am pus la loc de cinste, in prima zi a anului:

 “POT creste doar atat pana unde pot ajunge
  POT ajunge doar pana unde caut
  POT vedea doar pana unde ma uit
  POT fi doar atat cat visez”

Te sustinem in aceasta perioada de portal, prin oferta extinsa pana la finele zilei de 11.01.2017, asa cum am fost inspirate sa o facem: http://eliberareemotionala.ro/cursuri

Comments

comments

distribuie-fbNota copyright:

Daca ati citit pana la final, probabil ca rezonati cu acest articol. Puteti prelua integral sau partial materialul, mentionand intr-un loc vizibil link-ul catre aceasta pagina. Il puteti asadar republica, in conditiile in care includeti autorul si sursa, lasand intacte orice alte link-uri din postare. In acest fel, veti asigura trasmiterea informatiilor intr-un mod transparent, cu respect fata de cei care au facut posibila difuzarea lor.

Posted in Metode | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Efectul levier

levierUnul dintre cele mai frumoase mesaje pe care le-am primit in ultimele zile vine din Belgia si suna asa:

“Am intrat aseara pe platforma de cursuri si m-am uitat acolo, pana n-am mai putut. Nicaieri – in romana sau in franceza, din cate stiu – nu exista o sinteza si o sinergie de tehnici mai pretioasa ca cea din Pachetul Chakrele de Baza.

Si asta e cheia, din punctul meu de vedere – efectul levier. Cred ca oamenii ar trebui sa-si aminteasca de faptul ca roata exista de 5000 de ani, parghia de asemenea, dar valiza pe role a aparut doar in urma cu 36 de ani si ceea ce face este ca pune impreuna roata, parghia si greutatea de ridicat.

Cam asa vad eu ce ati pus voi in fiecare modul de lucru cu chakrele”.

Ne despart doar cateva zile de anul 2017 si cand derulez tot ce am trait in ultimele 12 luni, imi dau seama ca cea mai importanta lectie pe care mi-am dat voie sa o primesc in acest an este flexibilitatea. Asta nu inseamna ca pentru toti e la fel, dar cu siguranta fiecare a primit ce a avut nevoie mai mult.

Poate ca ai studiat deja campurile de energie subtila, aura, prana sau chakrele. Indiferent daca esti familiarizat sau nu cu aceste subiecte, s-ar putea sa te surprinda ceea ce poti afla in legatura cu ele, astfel ca am extras cateva repere importante in ultima postare.

Primele trei chakre – cunoscute si sub numele de chakre inferioare – sunt unitatea intruparii noastre actuale. In alte cuvinte, cele trei reprezinta Micul sine, Personalitatea sau altfel spus, ego-ul (cu “e” mic). Numai atunci cand aceste chakre sunt curate si echilibrate, ne putem realiza Sinele Inalt iar daca exista orice blocaj la nivelul chakrelor inferioare, nu putem accesa nivelele inalte de constiinta ale chakrelor superioare.

Continutul Pachetului promotional – Chakrele de baza consta in modulele aferente primelor 3 chakre principale, cunoscute drept chakre inferioare.

Simpla parcurgere a cursului iti va extinde constiinta, pentru ca atentia ti se va concentra asupra energiilor subtile ale chakrelor. Aplicand exercitiile in mod regulat, vei simti in scurt timp in corp si in propria viata, sensul profund al informatiilor.

Fiecare din cele 3 module cuprinse in pachet contine:

 • Particularitatile chakrei – caracteristici, influente, afirmatii, dezechilibre, moduri de intarire
 • Corespondentele chakrei cu corpul fizic – Cauzele spirituale ale bolilor la nivelul acestei chakre
 • Activare si Armonizare – Metode si Exercitii pentru intregul sistem de chakre
 • Curatare si Vindecare – Metode si Exercitii specifice chakrei in discutie
 • Echilibrare – Metode si Exercitii specifice si generale

Ce poate face acest pachet de cursuri pentru tine:

 1. Iti ofera modalitati simple, pas cu pas, pentru a-ti trezi delicat, sistematic si fara riscuri Energia Vietii, prin intermediul unor practici testate in timp
 2. Afli informatii specifice de vindecare, pentru a te ajuta sa-ti depasesti tiparele negative din trecut
 3. Gasesti exemple si explicatii legate de buna functionare a chakrelor
 4. Pe langa mijloacele de intelegere a chakrelor, primesti metodele potrivite pentru directionarea energiei
 5. Intri in posesia tehnicilor potrivite pentru a te baza pe tine in munca de transformare
 6. Notiunile prezentate si exercitiile oferite nu impun restrictii legate de sanatate, stil de viata si credinte personale
 7. Este usor de inteles, parcurs si practicat, cu metode facile de invatat, care nu necesita cunostinte si abilitati speciale
 8. Este un curs dinamic, in permanenta dezvoltat, iar toate actualizarile intra in alegerea pe care o faci initial
 9. Esti anuntat sistematic, de ceea ce se adauga ca si elemente de noutate, fara a achita ceva in plus
 10. Ai acces pe viata la pachetul gazduit pe platforma online

Stiu ca iti poti trezi Energia Vietii in moduri diverse, precum: rugaciunea, devotiunea, veneratia, introspectia, meditatia, practicile yoga, respiratia, vointa, discernamantul, cunoasterea sau purificarea corporala, dar in acest pachet de cursuri ai la dispozitie multiple exercitii punctuale, scurte ca durata si puternice. Vei gasi elemente de miscare, respiratie, meditatie si lucru energetic cu Tehnicile de Eliberare Emotionala, din care poti alege doua, trei sau mai multe, in functie de propriul ritm si program.

Bucura-te de promotia valabila pana la finele anului atat pentru Seria 7 Nivele de Manifestare cat si pentru Pachetul promotional – 3 Chakre de baza si solicita orice alte detalii suplimentare, direct pe pagina de contact: http://eliberareemotionala.ro/contact

Alege acum sa iti indrepti atentia in mod constient, asupra propriului sistem de chakre, astfel incat sa simti cu-adevarat, importanta centrilor energetici de putere care iti guverneaza viata. Asta va face ca la finele lui 2017 sa impartasim intr-un grup tot mai larg, Darurile pe care ne-am dat voie sa le primim :)

Pe curand, cu drag!
Liliana Stanciu

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 distribuie-fbNota copyright:
Daca ati citit pana la final, probabil ca rezonati cu acest articol. Puteti prelua integral sau partial materialul, mentionand intr-un loc vizibil link-ul catre aceasta pagina. Il puteti asadar republica, in conditiile in care includeti autorul si sursa, precum si creditul traducerii, lasand intacte orice alte link-uri din postare. In acest fel, veti asigura trasmiterea informatiilor intr-un mod transparent, cu respect fata de cei care au facut posibila difuzarea lor.

Comments

comments

Posted in Chakre, Metode | Tagged , , | Leave a comment