Sa onoram Flacara Iluminarii, la nivelul chakrei a saptea!

“In fiecare zi de Duminica, Flacara Iluminarii este amplificata. Principalele sale calitati sunt intelepciunea, omniscienta, inteligenta inimii precum si perceptia, intelegerea si descarcarea accelerata a Spiritului Divin. Adevarata intelepciune vine din perspectiva Constiintei Superioare – a fi una cu Divinitatea permite sa luam decizii si sa actionam bazandu-ne pe inflorirea fiintei noastre.

Accelerarea reprezinta atributele Bogatiei si Abundentei : Fericirea, Bucuria, Constiinta Christica Universala. A medita cu aceasta flacara permite integrarea in sine a principiului Justete si Discernamant.”

Sophie Riehl

Chakra coroana – cea de-a saptea chakra – este considerata legatura noastra cu Divinitatea, in acelasi fel in care chakra de baza este considerata legatura noastra cu Pamantul. Ea este poarta dintre planul fizic si cel non-fizic, iar de aici devenim constienti ca viata noastra este o extensie a propriei stari de constiinta. Chakra coroana este localizata in varful capului, avand efect asupra psihicului nostru si a abilitatii de a ne indrepta catre o viata spirituala, iar atunci cand este deschisa avem o intuitie extraordinara.

Denumirea sa in sanscrita este Sahasrara si inseamna “Lotusul cu 1000 de petale” – simbolul trezirii spirituale. Culoarea corespondenta este violet, iar in acest exercitiu o vom vizualiza in lumina Aurie a Flacarii Iluminarii.

Inchide ochii, respira adanc si da voie muschilor sa se relaxeze. Cu fiecare inspiratie si cu fiecare expiratie, da voie corpului tau sa se relaxeze complet. Scaneaza-ti corpul si observa partile care au ramas tensionate. Relaxeaza-le in mod constient acum, stiind ca in timpul acestui exercitiu, corpul va continua sa ti se relaxeze, cu fiecare respiratie pe care o faci:

Posted in Chakre, Inspirational, Metode | Tagged , , , , | Leave a comment

Sa onoram Flacara Transformarii, la nivelul chakrei a doua!

“In fiecare zi de Sambata, Flacara Violet a iertarii, transformarii, a alchimiei si a diplomatiei este amplificata. Ea este cea mai cunoscuta si cea mai utilizata flacara – aduce frecventa schimbarii, permitand renuntarea la revendicari si lipsuri de suplete legate de trecut. Este energia iertarii care elibereaza blocajele karmice si resentimentele ingropate. Dizolva energiile nealiniate, in plan constient sau inconstient. A avea aceasta flacara in ajutor – a recurge la ea, permite gasirea solutiilor bazate pe pace si intelegere. Este combinatia razelor bleu si roz, unificand energiile masculinului si femininului divin intr-o alchimie spirituala. A medita cu Flacara Violet permite integrarea in sine a adevaratei iertari si a compasiunii – aduce multa pace si mangaiere.

Flacara Transformarii este asociata celei de-a doua chakra, situata la doi centimetri sub buric. Reprezinta sexualitatea, puterea creatoare si echilibrul masculin/feminin in sine.”

Sophie Riehl

Chakra sacrala – ce-a dea doua chakra – este considerata chakra creativitatii si a sexualitatii, fiind in stransa legatura cu manifestarea bunastarii financiare si a relatiilor. Ea cuprinde abdomenul inferior, organele de reproducere, soldurile, osul sacru si functiile digestive legate de abdomenul inferior, fiind localizata deasupra osului pubic, respectiv sub buric.

Denumirea sa in sanscrita este Svadhisthana si inseamna “Lacasul eu-lui”, dat fiind ca atunci cand este in echilibru asigura bunastarea, abundenta, placerea si bucuria. Culoarea corespondenta este portocaliu, iar in acest exercitiu o vom vizualiza in lumina Violet a Flacarii Transformarii.

Inchide ochii, respira adanc si da voie muschilor sa se relaxeze. Cu fiecare inspiratie si cu fiecare expiratie, da voie corpului tau sa se relaxeze complet. Scaneaza-ti corpul si observa partile care au ramas tensionate. Relaxeaza-le in mod constient acum, stiind ca in timpul acestui exercitiu, corpul va continua sa ti se relaxeze, cu fiecare respiratie pe care o faci:

 

Posted in Chakre, Inspirational, Metode | Tagged , , , , , | Leave a comment

Sa onoram Flacara Acensiunii, la nivelul primei chakre!

“Energia alba a acestei flacari purifica credintele eronate, negativitatea, obiceiurile nedorite, atitudinile care franeaza dezvoltarea spirituala. Ne ajuta sa ne amintim si sa acceptam ca suntem divini, sa traim in intelepciunea inimii. Ne reabiliteaza Sinele Esential, ea este cea care ne ajuta sa devenim constienti, sa fim prezenti in viata noastra, sa facem diferenta intre ce apartine mentalului superior, divinitatii si ce apartine mentalului inferior. Flacara Ascensiunii ne permite sa ne amintim de Puritatea noastra initiala, de a regasi Locuinta Interioara, in inima Iubirii lui EU SUNT.”

Sophie Riehl

Chakra radacina – prima chakra – este considerata chakra de baza ce corespunde senzatiei de securitate si apartenenta, iar de ea depinde felul in care simtim ca suntem sau nu, sustinuti in aceasta lume. Este localizata intre organele genitale si anus, afectand intreaga structura osoasa, precum si toata partea de jos a corpului, din varful degetelor de la picioare pana la coccis.

Denumirea sa in sanscrita este Muladhara si inseamna “Radacina” sau “Baza”, dat fiind ca prin ea se face legatura cu Mama-Pamant. Culoarea corespondenta este rosu, iar in acest exercitiu o vom vizualiza in lumina Alba a Flacarii Ascensiunii.

Inchide ochii, respira adanc si da voie muschilor sa se relaxeze. Cu fiecare inspiratie si cu fiecare expiratie, da voie corpului tau sa se relaxeze complet. Scaneaza-ti corpul si observa partile care au ramas tensionate. Relaxeaza-le in mod constient acum, stiind ca in timpul acestui exercitiu, corpul va continua sa ti se relaxeze, cu fiecare respiratie pe care o faci:

 

Posted in Chakre, Inspirational, Metode | Tagged , , , , | Leave a comment

Psihologia Succesului

“Succesul nu este final, esecul nu este fatal – curajul de a continua este cel care conteaza” reprezinta un citat din Winston Churchill, avut in vedere in emisiunea realizata la 6TV, cu tema Psihologia Succesului.

Insa perspectiva din care am dezvoltat acest subiect este ca de obicei atunci cand privim lucrurile plecand de la emotiile noastre, nimic nu e bine – nimic nu e rau, ci totul este asa cum ESTE. Fiecare emotie este acolo ca rezultat al unei experiente si fiecare dintre ele ne invata ceva.

Emisiunea a curs extrem de interesant, aproape ca un dans, cu variatiuni pe tema enuntata si v-o ofer in semn de multumire pentru ultimele doua saptamani petrecute impreuna, cu ocazia lansarii platformei de cursuri online, tehnici energetice, de crestere spirituala – Infobliss.ro

Sugestiv este si unul dintre testimonialele telespectatorilor: “Dupa parerea mea este una dintre cele mai reusite emisiuni, datorita faptului ca are si o parte practica si datorita faptului ca discursul invitatei a trecut dincolo de generalitati; este, pe buna dreptate, o emisiune foarte frumoasa; cu atat mai mult cu cat m-a gasit intr-un moment de dificultate si am vazut rezultatele pozitive – am si vazut ameliorarea chiar pe parcursul emisiunii – nu exagerez, chiar mi-a redat linistea – m-a scos din momentul/starea de anxietate”

O puteti vizualiza aici:

Psihologia Succesului

Va incurajez sa continuati de asemenea, lucrul individual – oferindu-va macar cele 7 minute pe zi despre care am vorbit in ultima vreme, cu referire la lucrul energetic pe chakre.

Aveti mai jos, seria articolelor in care sunt descrise din aceasta perspectiva, toate zilele saptamanii, precum si exercitiile meditative speciale de Luni pana Joi – reveniti tot aici pentru a le regasi si pe cele de Vineri pana Duminica: http://eliberareemotionala.ro/blog/?s=chakre

Incepand cu 22 August, voi sustine webinarele aplicative pentru cei inscrisi deja pe platforma online, iar in acelasi timp voi continua sa va tin la curent cu tot ce apare de interes pe parcurs.

 

Bucurii si spor in toate bune!

Cu drag,
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Posted in Metode | Tagged , , , | Leave a comment

Flacara Iluminarii

Chakra coroanaIn fiecare zi de Duminica, Flacara Iluminarii este amplificata. Principalele sale calitati sunt intelepciunea, omniscienta, inteligenta inimii precum si perceptia, intelegerea si descarcarea accelerata a Spiritului Divin. Adevarata intelepciune vine din perspectiva Constiintei Superioare – a fi una cu Divinitatea permite sa luam decizii si sa actionam bazandu-ne pe inflorirea fiintei noastre.

Accelerarea reprezinta atributele Bogatiei si Abundentei : Fericirea, Bucuria, Constiinta Christica Universala. A medita cu aceasta flacara permite integrarea in sine a principiului Justete si Discernamant.

Cand vrem sau trebuie sa vorbim, sa exprimam lucruri importante sau sa invatam pe cineva, sa le facem cu Intelepciune si sa nu ne lasam purtati de emotii  – cuvintele sa ne depasesca gandul.

Flacara Iluminarii permite transformarea situatiilor dificile si conflictuale, aducand solutia divina. Reprezinta adevarata cunostinta izvorata din Omniscienta Divina, ne ajuta sa iesim din credintele eronate care mentin durerea si ne limiteaza. Ea este stiinta autentica izvorata din inteligenta inimii care ajuta de asemenea ego-ul, personalitatea inferioara, sa se alinieze Spiritului Divin.

Flacara Iluminarii si Intelepciunii este asociata chakrei coroana, care este situata in varful capului – verticala si simbolizata de lotusul a 1000 de petale – simbolul trezirii spirituale.

Bine deschisa, acesta chakra va da sentimentul de unitate cu lumea, disparand sentimentul de separare. Este poarta de comunicare celesta si primire a informatiilor la nivel multidimensional. Este sediul vietii spirituale si hraneste celelalte chakre cu Energia Cerului, in acelasi fel in care baza hraneste restul chakrelor cu Energia Pamantului.

Daca este incetinita si putin activa, inseamna ca sunteti concentrat pe viata materiala, gandirea este rigida, nu exista altceva decat acesta existenta umana, nu aveti un scop inalt in viata. Sunteti deseori indecis, nu aveti un veritabil proiect, o motivatie reala. Traiti in frica de disparitie.

Invers, eu nu cred ca putem spune despre acesta chakra ca este prea dechisa deoarece scopul existentei umane este exact aceasta reconectare cu constiinta spirituala. Asadar, cu cat este mai deschisa va apropiati de propria Esenta-Cer, cu conditia obligatorie ca chakra radacina sa fie de asemenea deschisa si sa stiti sa va plasati in centru, in inima voastra.

Altfel, nu sunteti constient de propriile nevoi corporale si va retrageti in spiritualitate, nu va locuiti corpul si nu va traiti propria viata. Aceasta fuga nu rezolva nimic, este doar negarea suferintelor interioare.

A fi spiritual inseamna a fi unit cu Spiritul. Ce este Spiritul? Este principiul Divin, iubirea neconditionata. A fi unit cu spiritul inseamna deci a fi in Iubire, a trai propria divinitate; aceasta energie cuprinde bucuria, pacea, implinirea, unitatea, compasiunea, gratia, abundenta – nu e nici o conotatie religioasa in acesta definitie.

Religia este un suport menit sa ne invete sa ajugem la acesta plenitudine. Puteti sa fiti in Iubire (unit cu toata Creatia) fara sa aveti cunostinte religioase, filozofice sau ezoterice. Este un drum care se face in inima, nu in cap.

Este o practica, nu o teorie. Capacitatile psihice sunt competente – putem fi clarvazator, putem “auzi clar”, putem fi telepat si fara sa fim in deschiderea inimii. A sti acest lucru permite sa iesim din iluzia de a ne abandona puterea interioara celor care ne par “altfel” sau “mai mult” decat noi.

Odata cu trezirea constiintei au aparut multe informari si practici care duc la aceasta trezire. Va recomand sa va ascultati preferintele si vocea interioara, pentru a alege o practica, fara sa va dispersati. A citi o carte, apoi alta, apoi alta, apoi un stagiu, apoi alt stagiu, apoi alt stagiu, nu permite sa traiti in profunzime – acumulati cunostinte care nu se depun in profunzimea fiintei.

Gasiti ce vi se potriveste, PRACTICATI, SIMTITI, TRAITI-VA LECTIILE CU DISCIPLINA SI RIGOARE!

Hraniti chakra coroana cu gratia RECUNOSTINTEI si abandonarii in fata Propriei Prezente Interioare. Acceptati sa va uniti cu Spiritul Divin prin principiul Tatal Cer. Si cum chakra radacina este influentata de relatia cu mama, chakra coroana este in relatia cu tatal. In practica voastra, impacati-va – daca este cazul, cu imaginea tatalui pentru a facilita comunicarea cu Cerul.

In ziua de Duminica, in mod particular (cand multi oameni se roaga, accentuand acest elan spre Cer), meditati la chakra coroana, inundata de o frumoasa culoare aurie, asociati-o cu Flacara Iluminarii si Intelepciunii. Fiti constient ca fiecare pas sincer catre constiinta voastra inseamna ca va indepartati de insecuritate, tristete si sentimentul de separare. Veti beneficia de toata destinderea, uniti la TOT ceea ce ESTE. Veti fi uniti cu voi tot timpul, intr-o versiune mai Inalta de voi insiva.

Sursa: http://www.sophieriehl.com/
Traducere si adaptare: Dana Soroceanu – http://eliberareemotionala.ro

Nota:

Daca ati citit pana la final, probabil ca rezonati cu acest articol. Puteti prelua integral sau partial materialul, mentionand intr-un loc vizibil link-ul catre aceasta pagina. Il puteti asadar republica, in conditiile in care includeti autorul si sursa, precum si creditul traducerii, lasand intacte orice alte link-uri din postare. In acest fel, veti asigura trasmiterea informatiilor intr-un mod transparent, cu respect fata de cei care au facut posibila difuzarea lor.

Posted in Chakre, Inspirational, Metode | Tagged , , , , , | Leave a comment