Sanatate

Am observat in ultima vreme, cum episoadele de raceala pe care le incerc sunt din ce in ce mai rare si in orice caz, nu atat de intense ca in trecut – vindecarea are loc in cateva zile si de cele mai multe ori, simptomele nu sunt din cele mai suparatoare.

Intelegerea mea este ca munca energetica reprezinta un instrument puternic de vindecare si dupa cum cele mai bune recomandari vin din partea celor care au incercat respectivele remedii pe propria piele, incarc pe site inregistrarea unui exercitiu care va poate ajuta, asa cum ma ajuta si pe mine, in aceste zile.

Desi exercitiul a pornit de la nevoia de crestere a puterii de vindecare in cazul racelii, felul in care l-am alcatuit se potriveste aplicarii pentru afectiuni diverse asa ca personalizati-l dupa nevoie si folositi-l cu incredere; gasiti inregistrarea audio aici: http://eliberareemotionala.ro/Exercitiu_EFT_pentru_redobandirea_sanatatii.mp3 si scriptul, aici: http://eliberareemotionala.ro/Exercitiu_EFT_pentru_redobandirea_sanatatii.pdf

Sper ca vocea usor nazalizata din inregistrare (cel putin, asta e comentariul fiicei mele) sa va conecteze la disconfortul pe care vreti sa-l eliminati – nu sa va creeze unul suplimentar 🙂

Lasand gluma la o parte, nu uitati ca inaintea exercitiilor, sa va evaluati starea de disconfort pe o scara de la 1 la 10 (1 insemnand ca acesta este redus si 10 – intens) pentru ca imediat dupa exercitiu, sa observati cu usurinta cum s-a diminuat. Pentru eliminarea totala a simptomelor neplacute, repetati cateva runde, pana cand intensitatea ajunge la zero.

In cazul in care nu va amintiti punctele energetice pe care le stimulam in exercitiile noastre, ele sunt mentionate in inregistrare dar se pot vizualiza si in schema incarcata pe site: http://eliberareemotionala.ro/resurse-gratuite/ (prima pozitie).

 

Multa sanatate si s-auzim numai de bine!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Informatiile de pe acest site si cele pe care le primiti in timpul Cursurilor prezentate in sectiunea “Calendar evenimente” nu sunt menite sa inlocuiasca relatia Dvs. cu un cadru medical calificat si nu sunt facute publice ca sfaturi medicale.
Aceasta informare este conceputa ca un schimb de cunostinte.
Va incurajez sa luati deciziile potrivite de ingrijire a sanatatii Dvs, pe baza propriilor cercetari si a colectarii informatiilor, in parteneriat cu un profesionist calificat in ingrijirea medicala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *