TimpulAm vazut in urma cu doua zile, un film difuzat de HBO, care m-a pus pe ganduri..

Filmul “In Timp”, cu Justin Timberlake si Amanda Seyfried, este o paralela izbitoare intre realitatea vietii pe care o traim si un scenariu stintifico-fantastic potrivit caruia, in viitor am putea fi programati pentru a trai pana la 25 ani. Dupa aceasta varsta, personajelor din film li se ofera o singura “moneda” pe care o pot folosi ca mijloc de subzistenta, TIMPUL – dar acesta este bineinteles limitat, respectiv un singur an! Atat au la dispozitie oamenii pentru a “se descurca” pe mai departe. Cu moneda de “un an” au posibilitatea sa traiasca mai mult sau mai putin, in functie de alegerile pe care le fac.

Va las sa va bucurati de vizionarea filmulului. Am vrut doar sa va spun ca pentru fiecare dintre noi, el poate transmite mesaje diferite, insa unul dintre ele este ca viata merita traita in fiecare zi ca si cum ar fi ultima zi, dar nu pentru ca intr-una din zile vom avea dreptateJ ci pentru ca ea merita pretuita ca atare!

Cei care ma cunosc indeaproape nu vor fi surprinsi sa afle cat de impresionata am fost de film – eu am avut mereu provocari in a ma “imprieteni” cu timpulJ.

De aceea poate, am si dat “din intamplare” peste un material publicat de EFT Masters, cu 5 modalitati prin care pierdem timpul – pe care desigur, avem nevoie sa le evitam. Le puteti descarca de aici: http://eliberareemotionala.ro/Cinci_modalitati_prin_care_pierdem_timpul.pdf (click-dreapta si alegeti “Salveaza”/ “Save as”)

Urmatorul Atelier de lucru in care ne intalnim si invatam cum se aplica Tehnicile de Eliberare Emotionala pentru provocarile din viata noastra, este Sambata 30 Martie, ora 10.00 la Centrul Asteri, iar detalii gasiti aici: http://eliberareemotionala.ro/cursuri/

Dupa cum v-ati obisnuit deja, asa cum nimeni nu pleaca fara daruri si informatii de pe site :), tot asa – cei care aleg sa participle la evenimentele noastre, se vor bucura ulterior de o sedinta particulara de lucru pentru aflarea credintelor limitative – pe care o ofer ca suport in aplicarea EFT.

Va astept cu drag!

Liliana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *