Daca vrei sa il faci pe Dumnezeu sa rada, fa-ti planuri 🙂

In ultima perioada l-am tot facut pe Dumnezeu sa zambeasca, asa ca am fost ocupata sa refac ce-am planuit anterior 🙂 Dar am mai lipsit din peisaj pentru un motiv, unul important. Am avut nevoie sa ma repozitionez (de cateva ori chiar) si sa imi ascult semnalele corpului, asa cum am invitat la “actiune” si in urma cu trei saptamani.

Iti trimit acea inregistrare, din 28 Februarie, cand tocmai incepuse nebunia. Te incurajez sa parcurgi materialul video care se numeste “Intareste-ti sistemul imunitar cu ajutorul emotiilor”, pentru ca este un instrument puternic spre care iti indrept atentia (apasa pe imaginea de mai jos, pentru a deschide link-ul):

Revin in scurt timp, cu exercitii punctuale care sa ne mentina in aceasta perioada, dar pana atunci, raspund aici la intrebarea primita pe Facebook: “As dori daca puteti sa-mi spuneti ce recomandati sa lucram acum pentru ceea ce se intampla in jurul nostru, cu privire la panica fata de acest virus, exercitiul “Ma predau” sau “Eliminarea ingrijorarii”, sau poate alt exercitiu?”

Raspunsul scurt este ca acestea sunt potrivite, ca si majoritatea de pe pagina Resurse gratuite: http://eliberareemotionala.ro/resurse-gratuite Iti propun sa vezi cu ce rezonezi de acolo, pentru ca in esenta, toate exercitiile propuse sunt menite sa ne scoata din starea de rezistenta, fara a nega insa ceea ce simtim, deci ele reprezinta oportunitati de relaxare – si automat, de intarire a sistemului imunitar – chiar in momentul in care le aplicam.

Iar daca vrei o sinteza a paginii de resurse gratuite, o gasesti aici pe cea mai potrivita: https://eliberareemotionala.ro/blog/sanatatea-noastra-cea-de-toate-zilele/. Nu degeaba se numeste “Sanatatea noastra cea de toate zilele”. Ce vei gasi acolo reprezinta sinteza unor materiale pe care le-am publicat in ultimii ani, la care am adaugat noi exercitii, noi inregistrari, intr-o noua energie.

In acelasi timp, realizez ca e doar o picatura intr-un ocean in privinta posibilitatilor pe care le avem pentru a ne creste vibratia si a reveni la tiparul de sanatate deplina – dreptul nostru din nastere.

Acela nu este un articol pe care sa il citesti dintr-o suflare sau pe care sa il rasfoiesti si sa vezi ce abordari interesante au mai aparut. Pentru ca NU este un articol.

Este un GHID al carui link il poti salva, ca sa revii la el ori de cate ori simti potrivit, pentru o noua perspectiva.

Momentele din zi in care exersezi nu sunt importante si nici ordinea sau gruparea in care faci exercitiile, important este sa iti faci o rutina care sa nu te preseze, sa devina repede obisnuinta si chiar placerea de a exersa pentru starea de bine. Fa-le mereu cu gandul ca iti daruiesti ceva, nu ca le faci ca sa repari ceva – energia din care actionam este cea mai importanta.

Studiile arata o scadere semnificativa a nivelului de cortizol, hormonul stresului, atunci cand stimulam punctele energetice.

ZILNIC in lume, mor 3800 oameni in accidente de masina, 7700 de obezitate si 12000 de oameni mor de foame. Zilnic.

Azi dimineata m-am uitat pe statistici si erau inregistrate 8999 decese din cauza Coronavirusului, din 23 Ianuarie pana in prezent (in 57 de zile) iar acum, la ora 22.30 sunt 9989 – adica astazi au decedat 990 de persoane din aceasta cauza. Sigur ca avem de ce sa ne luam toate masurile de precautie, pentru ca este o raspandire care impune acest lucru, dar suntem departe de a atinge numarul de cca 3 milioane de decese care au loc intr-un an din cauza obezitatii, de exemplu.

Ceea ce vreau sa accentuez este EXACT ce am aratat in emisiune. Impactul pe care il are mintea noastra asupra sanatatii fizice, psihice si emotionale este urias. Frica este un instrument de crestere, unul care ne-a ajutat sa supravietuim si sa ne pastram specia. Insa Frica de FRICA este cu totul altceva si este in egala masura, pericolul real si singurul inamic. 

Cu siguranta nu suntem lipsiti de instrumente, pentru a o integra in vremurile pe care le traim.

Iti multumesc ca dai mai departe, sa iti fie cu usurinta si bucurie!

 

Cu drag, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *