Pomul AbundenteiPrintre raspunsurile trimise astazi cititorilor, am fost inspirata sa propun unuia dintre ei, un Experiment de lucru pentru Abundenta si Prosperitate. El m-a rugat sa ii trimit factura proforma pentru cursul cu certificare internationala, de Practician EFT Nivel 1 si 2 si mi-a scris: “Voi face acest curs! Am dorinta, am intentia, mai trebuie sa atrag fondurile. Va rog sa emiteti factura pentru a plati prin transfer.” Iata raspunsul meu:

“Ma bucur pentru decizia, dar in primul rand pentru determinarea Dvs. 🙂 – gasiti atasata, factura proforma.  In ceea ce priveste atragerea fondurilor, va propun un experiment de 21 zile, in care sa practicam impreuna urmatoarele:

Apoi m-am gandit “Cine stie cata lume are nevoie de o practica sustinuta pentru a-si creste nivelul de incredere si programare mentala in privinta bunastarii?!” Asa ca imediat am procedat la convertirea materialelor de mai sus, in scurte fisiere mp3 ce contin exclusiv exercitiile, astfel incat sa fie usor de descarcat, ascultat si practicat in perioada imediat urmatoare.

Iti propun ca timp de minim 21 de zile sa facem impreuna acest exercitiu de vointa, constienti fiind ca daca suntem mai multi care lucram la schimbarea programelor mentale ce ne influenteaza rezultatele materiale, nu poate sa fie decat de bun augur. Iar daca faci parte din categoria celor care cred canu esti spiritual daca doresti Abundenta si Prosperitate”, iti propun sa urmezi aceasta practica macar de dragul celor care au nevoie de ajutorul tau, astfel incat sa-l poti oferi.

Multa lume se subestimeaza, crezand ca procesele mentale pe care le deruleaza in general in viata, nu se pot schimba atat de repede, dar adevarul este ca foarte multe transformari pot aparea in acest interval atat de scurt.

Practic, avem nevoie de minim 21 zile pentru ca traseele neuronale create in timpul desfasurarii unei noi activitati (care se repeta pe parcursul acestei perioade, zilnic) sa se stabilizeze.  Noile circuite neuronale se constituie si se stabilizeaza numai daca acestea sunt supuse “bombardamentului” noilor informatii  timp de 21 de zile neintrerupt (fara pauza de o zi sau mai multe).

Unele dintre cele mai evidente rezultate se obtin chiar in ceea ce priveste zona financiara.

Cand hotaram ca timp de 21 de zile, sa trecem printr-un asemenea proces (prin care facem o anumita actiune/exercitiu, timp in care gandim/simtim/vibram ganduri de Abundenta si Prosperitate) ne pozitionam intr-o zona de putere – in sensul de “imputernicire” – atat de repede, incat rezultatele nu intarzie sa apara.

Si cu siguranta vrei sa afli secretul ce garanteaza reusita 🙂

Asadar, fii atent la ce ai de facut: TE ROG, UITA in aceasta scurta perioada, tot ce nu functioneaza! Daca portofelul este gol, ia-ti pentru o vreme privirea de la el. Daca facturile sunt maldar, pune-le in siguranta intr-un dosar pentru a le acorda atentia cuvenita atunci cand vibratia va fi alta.

Pe scurt, acorda atentie in principal numai lucrurilor care FUNCTIONEAZA. Numarul respiratiilor, al razelor de soare, numarul firelor de iarba, rasetele copiilor, numarul frunzelor, al strigatelor la strand, orice se afla in numar mare (alege exemplele care te conecteaza la recunostinta si bucuria de a trai) – observa abundenta acolo unde exista! In scurt timp o vei observa in propria viata, inclusiv acolo unde nu este inca manifestata.

Retine: “Tot ce numeri creste!” Da, inclusiv “chestiile” negative – de-asta e bine sa alegi a le observa in principal pe cele care te servesc, iar pe cele pe care nu le poti schimba prin lupta, sa le elimini prin suprascriere cu cele pozitive.

Indiferent de momentul in care citesti randurile de fata si cand incepi aceasta practica, lasa negativitatea la o parte pentru minim 21 zile. Incearca sa nu mai fii atat de “realist” si sa observi ca “ai dreptate” cand spui ca lucrurile nu sunt atat de simple. Crede-i pe cei care afirma in urma unor studii serioase, ca oricare ti-ar fi abilitatile, obtii rezultate NUMAI in functie de propria programare mentala“Nu primesti rezultate la ceea ce faci, ci la ceea ce ESTI”.

Aceste exercitii sunt alcatuite astfel incat creierul sa primeasca mesaje “adevarate” si “neadevarate” in acelasi timp. Realitatea insa este ca TOATE afirmatiile folosite sunt Adevarate, numai ca unele sunt deja manifestate, in timp ce altele se afla doar in plan potential, dar TOATE sunt Adevarate pentru simplul fapt ca sunt POSIBILE.

Cand vine vorba de programare mentala, creierul nu face distinctia intre “real” si “imaginar”. Faptul ca unele afirmatii sunt deja manifestate, in timp ce altele sunt doar posibile il va incurca teribil in a face diferenta intre ele, astfel ca in scurt timp le va considera pe toate ca fiind Adevarate.

Iata doar doua dintre testimonialele primite dupa ce am postat prima data exercitiul “Legamant de Prosperitate”:

Andreea spune: “Am terminat procedura de 21 de zile cu “Legamant de prosperitate”, si m-am simtit minunat pe tot parcursul ei. Am – incepand de atunci, o stare foarte buna, care la randul ei imi atrage conjuncturi fericite! O mai aplic in cate o zi, de exemplu acum, pentru ca simt cum imi ridica vibratia si imi imbunatateste starea emotionala. Sunt mai constienta de mine. Iti multumesc din suflet pentru incredere!”

Iar Razvan adauga: “Acum un an jumate am descoperit acest site si totodata exercitiul pentru prosperitate. Nu stiu daca din cauza exercitiului sau a fost o pura intamplare, dar la o luna dupa ce incepusem sa il fac zilnic am fost sunat pentru un interviu la o companie mare, exact pentru postul ce mi l-am dorit de mult timp. Acest job mi-a adus si o marire de 4 ori a salariului pe care il aveam pana atunci. Va multumesc mult pentru ceea ce faceti! Dumnezeu sa va lumineze viata!”

Pai, sa ne-o lumineze tuturor! Zic 🙂

Asadar, iata forma scurta a celor doua inregistrari si hai la treaba (pentru descarcare, da click-dreapta pe link si alege “Save as”/ “Salvare”). Spune-mi ca ai 11 minute pe zi, pentru:

Iar daca ai 15 minute in plus macar o data pe saptamana, fa si Exercitiul meditativ de reconectare cu Abundenta “Invata sa primesti”. Varianta audio AICI, sau YouTube mai jos. Ca orice exercitiu bazat pe metafore, el va vorbi direct subconstientului tau. Deschide-te pentru a invata ca meriti si ca esti iubit!

Nu uita sa verifici pagina evenimentelor si hai sa lucram impreuna, fie in cadrul cursurilor certificate international, sau prin platforma cursurilor online – ele reprezinta informatii, procese de lucru energetic si/sau introspectie, meditatii, exercitii etc., respectiv lucru individual pe teme de dezvoltare personala, transformare si crestere spirituala.

Trimite-mi intrebarile tale in formularul de inregistrare: http://eliberareemotionala.ro/contact si posteaza mai jos, rezultatele pe care le obtii in urma Experimentului pentru Abundenta si Prosperitate.

 

Da mai departe daca vrei ca subconstientul colectiv la care esti conectat, sa primeasca o astfel de “hrana”.

Bucurii si spor in toate bune, cu mult drag!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *