celebrareDaca ma intrebi ce-as face diferit de-ar fi sa o  iau de la capat in aceasta viata, o parte din mine ti-ar spune ca nimic, o alta ca ar schimba lucruri. Bineinteles, ca partea care spune “nimic” e cea care are dreptate intotdeauna si asta nu neaparat pentru ca nu are nimic sa-si reproseze, ci pentru ca in aceleasi conditii si la acelasi nivel de constiinta, nici nu ar fi posibil sa faca altfel.

Unul din cele mai importante lucruri pe care le accentuez in timpul cursurilor este ca modul in care ne autoevaluam (a se citi adesea, ne judecam) performantele se bazeaza pe acumularile fizice, mentale si emotionale pana in acel moment, uitand ca in realitate Darul Transformarii si Cresterii este tocmai rezultat al curgerii evenimentelor, EXACT asa cum a fost ea.

In urma cu 18 ani am dat nastere unui copil minunat si o vreme m-am tot intrebat ce am facut sa merit acest Dar. Apoi, in procesul propriei Cresteri, a venit un moment in care am inceput sa observ lucrurile pe care le-as fi facut diferit in ceea ce o priveste pe fiica mea. Cum as fi putut fi o mama “mai buna”, cum as fi reusit sa fiu mai prezenta, cum as fi stiut sa-i cunosc nevoile emotionale mai bine decat am facut-o.

Stiu ca toate acestea si multe alte realizari ar fi fost posibile daca propria mea crestere ar fi fost mai accelerata, dar in egala masura stiu ca nimic nu e bine sau rau, ci ca totul este asa cum Este. Totusi, din perspectiva celei care cunoaste atat de bine avantajele lucrului cu Tehnicile de Eliberare Emotionala, nu am cum sa nu fiu un avocat fervent in aplicarea lor, dar mai ales pentru specializarea in lucrul cu acestea.

Copilul meu si-a sarbatorit majoratul Duminica si este randul ei sa-si ingrijeasca de-acum, propriul copil interior. Am incredere ca la vremea potrivita, va cauta rezolvare emotionala pentru toate nevoile ce va constata ca nu i-au fost acoperite. Te incurajez si pe tine sa faci cat mai curand acest lucru, fara a mai fi nevoie sa te intrebi ce ai face diferit daca ar fi sa o iei de la capat.

Si pentru ca intotdeauna celebrez evenimentele importante din viata mea, cu daruri pe care le fac in recunostinta pentru ce am primit, ofer si de data aceasta reducere la toate cursurile online.

18% reducere timp de 18 zile, reprezinta felul meu de a spune inca o data Vietii, Multumesc! Vezi ofertele valabile pana pe 27 Iulie, pentru a economisi pana la 180 Lei si trimite-mi intrebarile tale, cu privire la aceasta promotie aniversara:

Infobliss

Iata in continuare si mesajul Danielei Jula, care ne va gazdui la Sombreffe – Belgia, in perioada 11 – 13 August (vezi pagina de certificare in lucrul cu Tehnicile de Eliberare Emotionala, pentru datele de curs in Romania si Belgia):

’’In Lakesh,

Pe la noi prin Romania ne dam ’’Buna ziua’’, pe-aici, ’’Bonjour, ça va?’’, indienii isi spun ’’Namaste’’, eu ador ’’In Lakesh’’ – asa cum se saluta mayasii si inseamna ’’Tu, o alta parte din mine’’.

Ma simt onorata si intr-un anume fel «pregatita» sa fiu gazda evenimentului organizat de Liliana Stanciu pentru romanii din Belgia si imprejurimi, interesati de a fi bine in viata lor si care au inteles ca «A fi bine, se invata» iar acest lucru depinde la un moment dat, numai de noi.

Voi fi colega de curs si gazda Dvs. timp de 3 zile, iar pentru asta pun la un loc tot ce sunt, stiu si pot, astfel incat sa va oferim 3 zile de vis, sau mai bine zis de iesire din vis..

Va astept la Sombreffe 5140, Rue Pont au Rieu n°2B, unde este casa si cabinetul meu ’’4x4Bien être’’. Va astept intr-o locatie ecologica construita in jurul unui mare trunchi de stejar, plasat in centrul casei si o gradina mica, dar primitoare.

Vom pregati apa energizata, ceai verde, suc de legume, preparate bio – din care divulg secretul ’’Supei inflacarate’’ ce ne da putere si ne aliniaza chakrele 1-6, dar mai ales sa ne cunoastem si sa vedem inca o data ca suntem atat de diferiti si atat de asemanatori in acelasi timp.

Situl meu, www.constructiondesoi.be este pe final – sper sa fie online pana la sfarsitul lunii August. Pana atunci, ma prezint pe scurt: tot ce am devenit se bazeaza pe o viziune cuantica asupra lumii si sunt in elementul meu cand conectez invizibilul cu evidenta, in simplitate. Geofizician, initiata in terapii energetice, practician Reiki nivelul 3, 17 ani de cautari si studiu individual, carti fara de care nu imi pot imagina cine as fi devenit, cursuri, conferinte, ateliere si multa, multa introspectie.

De ce e important pentru mine sa urmez cele 3 zile de curs EFT?

Consider ca lucrul bine facut nu are scurtaturi.

Practic EFT de 4 ani si DOAR in momentul in care am facut exercitiile sub indrumarea Lilianei Stanciu, au aparut rezultate durabile. Exercitiul meu preferat este ’’Ma predau’’ si-l consider fundamentul oricarei lucrari pe care o facem cu sine in aceasta calatorie a desavarsirii de sine.

Doar dupa ce l-am integrat pe ’’Ma predau’’ in toate celulele si in toata fiinta mea am ajuns sa simt, sa traiesc Legile Universale Nescrise cu usurinta si recunostinta.

Rezoneaza cu tine ceea ce urmeaza?

Mesajul meu nu este pentru cei in cautare de cunostinte intelectuale.

Daca va lasati inima sa simta, capul inceteaza sa mai analizeze – aceasta este starea de prezenta, in plina constienta. Distanta de la creier la inima e aceeasi pentru noi toti, cca 45 cm. Tu cum alegi sa o parcurgi? In Gratie sau incercari?

 • Universul are unic sens: totul pleaca din interior spre exterior
 • Universul este inclusiv: totul e continut in el. Noi nu putem nimic adauga (totul exista déjà la diferite nivelurile vibratorii), nu putem transa nimic, putem doar transforma
 • Suntem fiinte vibratorii
 • Suntem fiinte spirituale care traim o experienta umana
 • Atragem in vietile noastre ceea ce emitem ca vibratie
 • Nu putem schimba lumea, putem schimba modul in care noi o privim
 • Singurele noastre limite sunt convingerile si credintele proprii
 • Credinta, convingerea precede experienta
 • Exteriorul este oglinda interiorului
 • Momentul Prezent este un cadou, fiecare moment este un moment de creatie
 • Suntem liberi sa ne alegem pozitionarea interioara. De aici ne vine puterea.

Cursul EFT ma va sprijini in calatoria sufletului meu, cu misiunea de a redeveni o fiinta completa, aliniata, cu picioarele pe Pamant, capul in Cer, traind in Inima. Confortabil si durabil.

Veniti sa invatati sa va scrieti propria reteta! Cu ce credeti ca ar semana zilele, saptamanile, lunile, anii ce urmeaza  daca ati avea sentimentul profund de Pace Interioara?

Sus inima, cu drag – si cum spune Deepak Chopra, indiferent ce decideti, asigurati-va ca decizia luata va aduce bucurie.

Daniela Jula’’

Curs EFT

Nu uita sa verifici oferta aniversara valabila pana pe 27 Iulie si da mai departe celor interesati. Trimite-mi intrebarile tale cu privire la inscrieri, plati, locatii sau orice consideri necesar:

Formular de Inscriere

Cu drag, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *