Ochiul InimiiFaptul ca avem prostul obicei ca adesea sa fim in pozitia de a nu curge o data cu Viata este poate, cel mai usor de constatat cu fiecare actiune pe care o facem din energia limitarii. Cel mai evident lucru pana in zilele noastre este ca Universul e nelimitat! Atunci cum putem fi in total acord cu Legile lui, daca setarea mentala din care actionam este ca – la un moment dat, ceva.. “se va termina”?

Raspunsul se afla chiar in continutul intrebarii – “atunci cand setarea mentala din care actionam” – si mi-am dat seama de acest lucru, citind un interviu oferit de Gregg Braden, cand a vorbit despre:

OCHIUL UNIC AL INIMII

“Esenta celor mai vechi si sacre traditii e foarte clara: experienta inimii nu e ceva pe care il facem, e ceva ce devenim. Ne nastem pe aceasta lume cu o putere in inimile noastre – o putere pe care o avem deja, pe care nu trebuie sa o invatam, pentru ca e deja acolo si e o putere care ne aliniaza cu Matricea Universului insusi.

Esenienii din vechime ne spun in textele lor de acum 2 500 de ani, intr-un limbaj foarte precis, ca fiecare fiinta umana de pe Pamant traieste concomitent in trei lumi: lumea gandurilor, lumea sentimentelor si lumea emotiilor. Si de fapt, textele lor ne spun ca, atunci cand cele trei lumi devin una singura, cand gandurile, sentimentele si emotiile noastre se contopesc, devin o singura forta potenta, atunci cand ii spui muntelui sa se miste, muntele chiar se va misca.

Am crezut mult timp ca aceasta era doar o metafora, dar am vazut cu ochii mei, in manastirile din Tibet, la oamenii cu adevarat sfinti din Bolivia si Peru, in traditiile nativilor din zonele desertice de sud-vest, in spitalele din Beijing, China, ca nu e vorba de o metafora, ci de un fapt real. Cand gandul, sentimentul si emotia devin una, noi putem schimba, literalmente, materia din care e alcatuita lumea noastra, putem rearanja atomii din materie prin undele emise de credintele din inimile noastre.

Intrebarea este: „Cand traim experienta judecarii si a egoului, ce ne spune de fapt acest lucru?”. Iar primul lucru pe care ni-l spune e ca noi nu traim din inima, fiindca inima nu emite judecati, inima nu are ego. Noi experimentam aceste sentimente care vin din mintea noastra, de la copilul interior, din fricile noastre, de la familiile noastre, din perceptiile si conditionarile noastre, deci care nu vin din inima noastra.

Scopul multor traditii stravechi (primii crestini, egipteni, evrei, budhisti, amerindieni), dar si al cercetarilor stiintifice de astazi e sa gaseasca o modalitate de a vedea experientele vietii – ce anume se intampla in lumea din jurul nostru, relatiile noastre, starea noastra materiala, sanatatea noastra – prin Ochiul Unic al Inimii. Ochiul care spune: „Da, asta e ce s-a intamplat”, fara sa spuna ca ceea ce s-a intamplat e bun sau rau, corect sau gresit.”

Citind ce spune Gregg Braden, am realizat cu bucurie ca toata munca mea se concentreaza de fapt, chiar pe Ochiul Unic al Inimii. Dincolo de motivatia obisnuita “sa ne fie bine, ca sa nu ne fie rau” pe care se bazeaza Vindecarea, ceea ce vizez in permanenta este “sa ne fie bine, ca sa ne fie din ce in ce mai bine” pe care se bazeaza Cresterea 🙂

Mai sunt doua zile pana expira oferta aniversara valabila pana pe 27 Iulie – nu uita sa verifici cursurile online care te intereseaza sau sesiunile individuale cu reducere de pe: http://infobliss.ro/coursesele sunt instrumente de lucru pe teme de dezvoltare personala, transformare si crestere spirituala, astfel:

  • Cursul online Lucrul cu Umbrele – Cunoaste-ti Umbra si lucreaza cu ea! (4 module, 16 capitole, 20 exercitii tematice, 3 exercitii EFT script, 5 exercitii meditative si EFT audio) – as spune ca e pentru cei curajosi, daca de curaj avem nevoie pentru a renunta la suferinta (in orice forma este ea prezenta in viata noastra)
  • Cursul online Radical Forgiveness – Procesul de Iertare Completa (4 module, 13 capitole, 2 exercitii tematice, 9 exercitii EFT si meditative, script si audio) ­– este procedura care reprezinta fundamentul vindecarii – indiferent ca e vorba de cea trupeasca, emotionala sau sufleteasca – si ar trebui poate predata si aplicata la scoala (!)
  • Cursul online (Con)Stiinta Prosperitatii – Ghid Practic pentru Vremuri in schimbare (4 module, 13 capitole, 8 exercitii tematice, 9 exercitii EFT script, 6 exercitii meditative si EFT audio) este o combinatie de instrumente: lucru energetic pe chakre pentru eliberarea legamintelor subconstiente, identificarea convingerilor limitative cu privire la abundenta si prosperitate cu ajutorul modulului “Harta Banilor”, rescrierea programelor mentale cu ajutorul meditatiei “Elibereaza si Inlocuieste”, cresterea vibratiei in vederea accesarii abundentei prin “Jocurile Legii Atractiei”.
  • Cursul online 7 Nivele de Manifestare – Lucru energetic pe chakre (7 module complete de lucru pe cei 7 centri energetici principali, zeci de exercitii de activare, armonizare, curatare si vindecare, meditatii, procese de lucru cu privire la corespondentele cu corpul fizic, caracteristici, influente, afirmatii, dezechilibre, moduri de intarire).

Toate cursurile sunt online si pot fi accesate prin internet. Accesul este pe o perioada nelimitata si poate fi urmat in functie de programul specific si disponibilitatea fiecaruia. Exercitiile sunt practice, usor de aplicat si nu necesita o pregatire speciala, astfel incat continutul e gandit ca mijloc de sustinere permanenta si nu ca material static de informare.

Daca ti-ai dorit sa intram in legatura directa, nu ezita sa te inscrii la unul din aceste cursuri, intrucat beneficiezi prin oferta speciala, de o sesiune gratuita de implementare in care iti pot oferi sustinere personalizata. Datorita perioadei intense de cursuri si tabere din luna Septembrie, doar 3 saptamani mai pot planifica aceste intalniri in urmatoarea perioada, dupa care le voi relua numai dupa 1 Octombrie.

Te astept cu drag! Trimite-mi intrebarile tale cu privire la inscriere, plata, modalitate de programare a intalnirii de sustinere sau orice consideri necesar:

Formular de Inscriere

Bucurii si spor in toate bune, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS – Vezi mai jos, o mica parte din ultimul testimonial primit ieri. Daca te inspira, nu uita sa verifici oferta de cursuri pentru a lucra impreuna.

“Iti multumesc pentru zilele extraordinare pe care sufletul meu le-a experimentat alaturi de tine. Ai fost o calauza minunata si ai facut o lucrare adevarata asupra fiintei mele. Iti doresc sa fii mereu conectata cu sursa ta de putere si sa fii o torta ce lumineaza calea celor care doresc sa ajunga intr-un loc magic”. – Mihaela C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *