Freedom

Pentru ca se intampla sa scriu acest articol in ziua celebrarii nasterii Maicii Domnului, vreau in primul rand sa urez La Multi Ani fericitilor care ii poarta numele – sa va simtiti cu-adevarat binecuvantati si protejati!

Imi plac foarte mult resursele de pe site-ul The Tapping Solution si ori de cate ori am ocazia, il recomand cu mare caldura. In 2012 am tradus si un interviu dat de Nick Ortner, cu ocazia conferintei pe care o organizeaza anual, la nivel mondial – eveniment de notorietate, deja – in care acesta exemplifica modul de aplicare a Tehnicilor de Eliberare Emotionala.

Si pentru ca sunt o fire practica (da, stiu – cu capul in nori :), dar bine “impamantata”) m-am gandit sa va trimit in dar un exercitiu usor si frumos, inspirat de cel pregatit de Jessica Ortner, pentru inceperea fiecarei zile, cu energie, incredere si usurinta.

Multa lume imi scrie si doreste sa afle modalitati de rezolvare a unor stari de disconfort sau blocaje. Fie ca am reusit sa raspund personal acestor mesaje sau urmeaza sa o fac, cred ca acest exercitiu va ajuta pe multi dintre cei care nu au reusit pana acum sa “inceapa cu dreptul” o noua zi, urmand sa o faca in viitor – cu mai mult spor si usurinta. Gasiti exercitiul AICI (pentru descarcare in computer, dati click-dreapta pe link si salvati).

As vrea sa fiu mai aproape de toti cei care cauta solutii pentru clarificarea anumitor situatii de viata iar daca prin Ghidul practic descarcat de pe site, sau Resursele gratuite pe care vi le-am pregatit de-a lungul timpului, nu ati reusit sa gasiti pana acum raspuns, stiti ca recomandarea mea sincera pe care o fac ori de cate ori organizez Cursuri EFT, este sa va alaturati celor care vin sa invete si sa practice efectiv Tehnicile de Eliberare Emotionala.

Iar pe principiul “Dar din Dar se face Rai”, va invit sa dati mai departe tot ce credeti ca face trebuinta si altora, distribuind pagina Resurse Gratuite.

Sa va fie cu folos si pe curand!

Cu drag,
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
www.facebook.com/EliberareEmotionala

[fbcomments]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *