Ti-am scris ieri despre experientele transformationale in care am plonjat in ultima perioada, iar confirmarea faptului ca este un subiect ATAT de important pentru femei, rezulta din reactia imediata a barbatilor ?

Asteptam cu nerabdare, raspunsuri din partea cititoarelor si primul mesaj a sosit.. de la un Domn. Am scris cu majuscule, pentru ca numai din Masculinul Sacru te poti exprima atunci cand doresti unor femei pe care nu le cunosti, sa se regaseasca si imputerniceasca in feminitatea lor!

El ne transmite: “Unul dintre cele mai amuzante email-uri pe care l-ati trimis! Sa speram ca participantele la workshop isi vor regasi sau imputernici feminitatea. Doamne ajuta!”

 

La scurt timp, am primit vizita unui cuplu, prieteni de familie si in mod similar, Domnul imi spune: “Ti-am citit mesajul si ma gandeam.. cat de greu trebuie sa va fie voua sa va regasiti feminitatea! Apoi imediat m-am gandit la noi barbatii, ca facem aceeasi Lucrare, in cautarea adevaratei masculinitati”.

In acel moment am realizat o data in plus ca cele mai importante subiecte pentru femei, sunt cu-atat mai importante pentru barbati si invers, in sensul in care dorim nu numai sa ne vindecam impreuna la nivel de umanitate, ci si sa ne ancoram in Femininul si Masculinul Sacru.

 

Dupa ce ai citit mesajul la care fac referire, poate ai ramas cu intrebarea – totusi ce ma califica sa organizez Workshopul de Biofeminitate Constienta din 12-15 August, din moment ce parcursul meu pana acum, a fost conform acelor relatari?

Raspunsul e simplu si consta exact in parteneriatul actual! Mihaela Lazarec este una dintre cele mai importante persoane din viata mea, nu numai pentru prietenia care ne uneste, ci si pentru ca m-a ajutat sa-mi Reamintesc cine Sunt, in corp de Femeie.

Modul in care a reusit asta tine atat de puterea magica a Iubirii din care face fiecare lucru, dar si de expertiza obtinuta ca urmare a parcursului sau fascinant pana in prezent. Probabil de aceea, majoritatea celor care participa la retreat-urile noastre mentioneaza la sfarsit ca una dintre revelatii este si pentru ei Mihaela, intrebandu-se cum de nu au intalnit-o pana acum! ?

 

Pe masura ce vei citi urmatoarele postari din seria “Cu Inima la Purtator”, ai posibilitatea sa o cunosti mai bine. Deocamdata te las cu invitatia de a-ti indrepta atentia in mod constient catre urmatoarele intrebari:

  • Ai o imagine superficiala asupra a ceea ce inseamna feminitate?
  • Nu arati neaparat ca un manechin, iar daca da, nu te simti ca atare?
  • Din diverse motive, ai putin timp pentru tine?
  • Ai resurse financiare limitate de o economie aflata in declin?
  • Ai o cunoastere si o practica superficiale despre si in legatura cu femininul si feminitatea?
  • Ai abordari ale vietii, in mare masura masculinizate de contextul energiei in care ai trait pana acum pe aceasta Planeta?
  • Ai credinte limitative sustinute de tiparele transgenerationale pe care le-ai mostenit de secole, pe linia feminina a Arborelui tau genealogic?

 

Ieri m-a sunat o prietena si printre lacrimi mi-a spus ca nu stie ce-a apucat-o, dar tocmai citise pagina de prezentare a Workshop-ului de Biofeminitate Constienta Am exclamat la randul meu, in gluma pentru a detensiona atmosfera: “Aoleu! Chiar asa de rau suna?!”

Mi-a spus ca nu, doar ca de la primele intrebari i se incalzise inima si a stiut raspunsul! Apoi plansul a podidit-o in timp ce-mi forma numarul.

 

Ea si-a rezervat locul si sper sa faci la fel daca simti ca evenimentul e si pentru tine. Acest lucru este posibil cu doar 470 lei si plata in 4 transe, cu o reducere de 15% pana pe 28 Iulie.

 

 

Cu mult drag si Inima la Purtator, pe curand!

Liliana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *