“Am ezitat mult timp sa scriu o carte despre femeie. Subiectul e iritant, mai cu seama pentru femei. Si nici nu e nou.” – spunea Simone de Beauvoir cand a publicat o carte de capatai a feminismului, in 1949 si anume “Al Doilea Sex”.

Din acelasi motiv, aleg si eu sa incep cu un celebru citat din acea carte “Nu te nasti femeie, ci devii”. Nu credeam vreodata ca voi scrie subiecte pe aceasta tema si cu atat mai putin, ca voi plonja in experiente transformationale in directia feminitatii.

In 70% din perioada vietii mele am purtat doar pantaloni si de fapt, pana anul trecut abia daca mai gaseam cate-o rochie prin sifonier, pentru vreo ocazie tip “nunta”, in cazul in care se mai casatorea cineva dintre cunoscuti.

In urma cu cativa ani, am participat (aproape accidental) la un workshop in care femeile invatau cum sa-si potriveasca accesoriile si garderoba, astfel incat sa isi exprime propria feminitate. La un moment dat, fiecare a trebuit sa spuna care parte a propriului corp, ii displace. Destul de stanjenita, am raspuns si eu, stins: Picioarele”.

Fiecare pereche de ochi din cele douazeci de participante, m-a cercetat cu atentie. S-a facut liniste si au continuat sa ma examineze o vreme, caci nu gaseau “nimic in neregula” la picioarele mele, pentru ca aratam chiar bine in pantaloni. Le-am spus ca acest lucru se datoreaza tocmai faptului ca imi ascund picioarele si anume partea care nu imi place la ele, respectiv gambele.

 

Dar femeile nu se lasa usor, precum probabil stii deja 🙂 Colegele mele erau mult prea contrariate, asa ca mi-au cerut sa-mi ridic cracii pantalonilor pana la genunchi, sa vada cu ochii lor, de parca se asteptau deja sa iasa ceva monstruos la suprafata, la cata tensiune se acumulase.

Pe scurt, au concluzionat ca e posibil sa am ceva la cap, pentru ca la picioare sigur nu e nimic in neregula! Bineinteles ca am fost de acord cu ele, pentru ca stiam deja ca TOT ceea ce este, mai inainte de toate, in capul nostru este.

Numai ca si la mine, ca si la alte femei, ceea ce fusese “adevarat” in copilarie si adolescenta, purta inca eticheta de adevar. Sintagma “schiuri imi mai trebuie, ca bete am” era inca valabila in capul meu, chiar daca in prezent gambele si gleznele subtiri cu care am venit in dotare, mai degraba imi scad din varsta cronologica, decat sa imi aduca prejudicii..

 

Dar este weekend si vreau ca acest mesaj sa fie scurt. In acelasi timp, stiu ca e posibil sa te regasesti in postarile mele, de aceea iti vobesc intotdeauna si despre propriile experiente.

Deocamdata iti indrept atentia catre un eveniment pe care – tocmai din perspectiva a ceea ce ti-am povestit mai sus, probabil ca este unul dintre cele mai importante pe care le pot organiza.

Fac acest lucru, impreuna cu Mihaela Lazarec pentru ca am descoperit impreuna o formula – indraznesc sa spun magica – prin care cei care ne insotesc obtin transformari importante pentru viata lor.

Revin in scurt timp cu si mai multe detalii, insa acum e important sa vezi aceasta descriere: https://eliberareemotionala.ro/biofeminitate, pentru ca poti beneficia de o oferta minunata.

 

In weekendul extins 12-15 August ne intalnim la Workshopul de Biofeminitate Constienta, iar in aceasta perioada avem pregatita o reducere de 15%, plus plata in 4 transe – am introdus aceasta facilitate de a plati inclusiv DUPA retreat, astfel incat sa ai deja experienta transformationala in care investesti, pentru ca noi STIM de ce vei avea parte!

 

Inchei doar cu raspunsul la intrebarea “Ce pierzi daca lasi sa se risipeasca pentru tine energia acestei Oferte?”

Aproape nimic desigur, daca obisnuiesti sa ai asteptari de la altii si sa nu iti asumi propria feminitate, dar trebuie sa iti spun din start si ce e posibil sa nu obtii, ca sa cunosti toate datele:

  • Nu vei invata despre cum se simte amprenta ta de femeie, printr-o conectare reala, prin simturi – prin sfera simturilor tale.
  • Nu vei experimenta starea de relaxare meditativa profunda si interactiunea cu corpul tau adus la vibratia potrivita
  • Nu vei pleca acasa cu un program de creare a unei rutine care sa iti serveasca feminitatea
  • Nu vei intelege care sunt conditiile minime pentru desfasurarea BioFeminitatii in propria-ti viata
  • Nu vei cunoaste despre modificarile pe care le poti aduce in fiinta ta cu astfel de abordare constienta, daca te decizi sa exersezi acest lucru
  • Nu vei privi BioFeminitatea ta intrinseca, ca mijloc de ingrijire, intretinere si regenerare, fizica si psihica a corpurilor tale
  • Nu vei putea participa la retragerile noastre in natura si alte intalniri de grup dedicate pe aceasta tematica de actualitate

 

Daca faci parte dintre cele care inteleg ca suntem cu adevarat creatoarele propriei Realitati, nu iti vei refuza aceasta transformare.

 

Am pregatit acest eveniment, din inima. Primeste-l la fel!

Nu uita ca esti Purtatoare de Inima! Activeaza-ti simturile, pentru a putea trai constient acest lucru in fiecare clipa!

 

Iti multumim ca dai mai departe acest mesaj si te asteptam alaturi de noi.

 

Cu mult drag,

Liliana

 

PS – Ai inca o data AICI, toate detaliile. Verifica sa vezi ce cuprinde evenimentul si rezerva-ti un weekend numai pentru tine, intelegand prin asta ca tu esti singurul Dar pe care il poti face cu adevarat – nu numai celor pe care ii iubesti, dar si intregii lumi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *