In fiecare an celebrez in aceasta zi, unul dintre cele mai importante evenimente din viata mea.

In urma cu 22 de ani priveam inmarmurita, fiinta care iesise din mine doar in urma cu cateva ore. Bineinteles ca ma simteam binecuvantata, dar daca ai impresia ca puteam gusta fericirea, te inseli in mod clar.

Chiar inainte de nastere, medicul m-a anuntat ca apar complicatii si trebuie sa intervina de urgenta. Apoi, primul cuvant pe care l-am auzit dupa ce a fost scos copilul era de fapt o interjectie care m-a speriat groaznic.

“Vaaaaaaai!!”, am auzit… si parca timpul s-a oprit in loc. Mi s-a parut o vesnicie pana la urmatorul sunet. “Ce frumoasa eeeeeste!”, a continuat prietena mea care asistase la nastere. Mi-am auzit apoi inima, care reincepea sa bata.

O noua viata incepuse. Nu numai a copilului nou-nascut, ci si a mea. O noua etapa a propriei Calatorii.

Rand pe rand, ceea ce era firesc sa straluceasca in puterea magica a maternitatii, avea sa fie umbrit de vechile rani, pentru ca mai apoi sa fie vindecate in creuzetul care mi-am dat voie sa fiu.

De atunci incoace, am lasat propriile emotii sa imi dea indicii, sa imi arate directia si pozitia in care ma aflam in viata, folosindu-le ca pe o adevarata Busola.

 

Fata ei era lipita de a mea. Fusese evaluata, curatata si adusa langa mine. Am avut senzatia ca il miros pe Dumnezeu!

S-a indreptat instinctiv catre san, dar mi se facuse rau de la anestezie in timp ce miscasem usor capul spre ea, s-o privesc. Mi-a fost luata imediat, sa nu vomit peste copil.

Au urmat trei zile in care rand pe rand, am simtit toate emotiile care ma chinuisera pana atunci, in frunte cu vinovatia, indoiala si sentimentul ca nu sunt destul de. Atat. “Destul de”.. orice.

 

Aceasta a fost tema vietii mele. “Destul de..”

Acum o vad cu claritate si cel mai adesea, cu detasare.

Nu a fost usor, dar aceasta minune de copil mi-a tinut neincetat oglinda. Sa imi arate cat e de bun Dumnezeu si cum a decis El sa-mi trimita una dintre Minunile sale, ca sa pot merge mai departe, pentru a ma intalni cu Mine.

La Multi Ani noua, tuturor Copiilor Lui!

 

Cu mult drag, pe curand!

 

PS – In cateva minute plec spre sala de curs, in cele patru zile intensive de training Matrix Reimprinting. Revin totusi in scurt timp, cu darurile si surprizele pe care le pregatesc in mod obisnuit, in aceasta perioada a anului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *