Nu e prima data, dar acum am urmarit procesul cu atentie.

Pana la urma, important e sa ne serveasca fiecare experienta prin faptul ca aducem lucruri la suprafata, transformand inconstientul in constient.

Dupa mai bine de patru luni in care zi de zi am aplicat tehnicile de respiratie invate in India, am reusit inca o data.. sa ma impotmolesc.

Da, tot o reusita este, pentru ca de data asta am putut sa urmaresc constient, ceea ce obisnuiam pana nu demult sa numesc autosabotare. Spun “obisnuiam”, pentru ca desi subiectul este vast si voi continua sa ma refer la el in viitor, inclusiv ca fiind un mecanism autosabotor, i-am adaugat noi valente prin ceea ce am observat.

In timp ce dintr-un anumit punct de vedere exista ceea ce numim autosabotare.. ei bine, afla ca NU exista asa ceva. Si de data asta nu ma refer la o perspectiva extinsa din care privesc lucrurile. Ma refer la ceea ce inseamna cu adevarat “autosabotarea”.

 

La prima vedere autosabotarea inseamna ca nu exista o explicatie logica pentru care nu putem face lucrurile pe care vrem sa le facem, sau pentru care nu putem avea lucrurile pe care le dorim.

De asemenea, autosabotarea nu este lipsa dorintei, nici a aptitudinilor, nici a cunostintelor si nici a efortului personal, ci dimpotriva. De cele mai multe ori, avem dorinta extraordinara de-a face acel lucru, avem si cunostinte si aptitudini, depunem si efortul necesar dar cel mai probabil, nu in directia potrivita.

Autosabotarea este ilogica si irationala pentru mintea constienta. Si-atunci nu ar fi totusi momentul sa o privim din perspectiva partii din noi care decide cu adevarat, un comportament sau altul?!

Cand ne propunem sa facem ceva pentru binele nostru in prezent, dorinta este luata la nivel constient. Cand NU realizam acel lucru, actiunea este facuta dintr-o decizie la nivel subconstient.

Decizia despre care vorbesc nu are nimic de-a face cu momentul prezent, chiar daca e luata in mod automat de fiecare data in viata noastra, pana cand scoatem la suprafata programul mental care o sustine.

 

Acest program reprezinta adevarata decizie si este menit sa ne tina in siguranta.

Suntem alcatuiti dintr-un manunchi de aspecte si multe dintre ele au dorinte si nevoi diferite, in principal in functie de:

 • Varsta la care acestea s-au format
 • Evenimentele in urma carora s-au format
 • Gandurile si emotiile din timpul in care s-au format
 • Imaginile formate (orice reflectare de tip sensorial a celor intamplate, in mintea noastra sub forma unor senzatii, perceptii sau reprezentari – vizuale, auditive sau percepute prin simturi).

Concluziile noastre despre viata, adevarurile stabilite incepand inca din perioada intrauterina, pana la varsta de 6-7 ani, sunt cele care ruleaza si in prezent, NU deciziile luate la nivel constient.

Din acest punct de vedere, nu este chiar corect sa numim “autosabotare”, un proces prin care o parte din noi decide ca va face tot posibilul sa ne tina in siguranta.

 

Daca iti doresti sa ai rezultate pozitive in ceva ce vrei sa faci, dar actionezi in directia inversa, asta se intampla pentru ca dorintele sunt luate la nivel constient pentru lucruri care crezi ca sunt bune pentru tine in prezent, dar adevaratele decizii sunt DEJA luate si inregistrate in subconstient, pentru nevoile tale.

Aceste nevoi sunt cele care decurg din oricare dintre fricile de BAZA:

 • Frica de moarte, care se regaseste in orice manifestare a fricii de suferinta fizica, boli si deteriorare a corpului, dar se afla in egala masura la baza sentimentului de lipsa a securitatii si pierdere a controlului in general si se poate rezuma la “a nu fi in siguranta”.

 

 • Frica de abandon, pe care o resimtim ori de cate ori ne temem de respingere, umilinta, separare si singuratate, altfel spus “a nu fi parasit” (nu ne invata nimeni cea mai importanta lectie de viata – aceea de a ne simti “Acasa”, IN si CU noi insine.

 

 • Frica de esec, pe care o experimentam atunci cand ne simtim neputinciosi, cand nu ne putem sustine pe noi sau pe cei apropiati, cand nu reusim sa ducem o sarcina la bun sfarsit – ce se exprima prin “nu sunt destul de bun/ sau nu merit”

 

Da, am trisat. Mai bine spus, m-am pacalit eu pe mine.

M-am concentrat asupra actiunii si am pierdut din vedere sa fac diferenta intre fapte si credinte.

M-am bucurat de sprijinul prietenelor, dar am uitat sa intru in prietenie cu mine.

Sa observ CE m-a impiedicat pana acum, in a forma o rutina sanatoasa pe termen lung.

Sa fiu vigilenta si sa imi observ neincetat dialogul interior si credintele.

De data asta insa, nu mai e urma de vinovatie si vad cu claritate Sensul celor invatate.

 

Felul in care aceasta minunata lectie ma Serveste este dincolo de ce imi puteam dori pentru perioada imediat urmatoare!

Pentru ca ea nu ma Serveste numai pe mine, ci pe toti cei care ne vor insoti in Retreatul de Resetare Constienta din 22-25 Iulie, adaugand o piesa de mare valoare necesara pentru Lucrarea noastra, in timp ce exploram exact aceste doua Planuri importante: Planul Mental si cel Emotional.

 

La sapte zile dupa lansare, pagina evenimentului nu a mai functionat. Ieri a fost prima zi in care am reusit sa remediez defectiunea. Sa fie oare o coincidenta, sau in sincron cu aceste ultime constientizari? Cred ca stii deja, raspunsul meu 🙂 

Pentru ca pagina nu a putut fi accesata intreaga luna Iunie, am pastrat optiunea de plata in transe – iti poti asigura imediat unul dintre cele doua locuri ramase, achitand avansul de 560 lei, apoi urmatoarele doua rate pana la inceperea evenimentului.

Nu vei afla doar cele mai importante intrebari pe care sa ti le pui in timp ce actionezi pentru a-ti implini dorintele, ci vei lucra efectiv pentru a invata sa iti descoperi si sa iti onorezi nevoile.

 

Ce primesti:

 • Trei zile intense de explorari, constientizari si aplicatii pentru a-ti obtine propria reteta de viata in echilibru si armonie din punctul de vedere al Planului Mental si Emotional
 • Structura clarificatoare de schimbare a frecventei energetice in vederea trecerii din 3D, prin 4D spre 5D
 • Protocol de reprogramare mentala (aflarea credintelor limitative si rescrierea lor)
 • Test de autoevaluare in vederea calibrarii Nivelului de Constiinta
 • Meditatii si Exercitii de eliberare emotionala si a tiparelor inscrise in memoria corpurilor subtile
 • Practici in natura, pentru clarificare mentala si eliberare emotionala
 • Foc de tabara tematic
 • Program de relaxare individuala, cu facilitati SPA
 • O metoda specifica de antrenare a respiratiei, care iti asigura sanatatea psiho-emotionala
 • Trei mese pe zi, cu hrana sanatoasa* (meniu vegetarian, preparate calde, reci, salate, fructe, desert, sucuri naturale) si apa alcalina in diferite combinatii aromatice: lavanda, lamaie, castravete, menta, oferite la discretie pe tot parcursul zilei
 • Cafea espresso, ceaiuri naturale, sucuri naturale presate la rece, din diferite fructe si legume, disponibile in cadrul meniurilor
 • Apa Kangen, “Apa Vie” (singura apa folosita la gatitul preparatelor servite)
 • Cazare in camere luminoase, cu doua paturi (se poate opta si pentru regim single cu taxa suplimentara de 70 lei/noapte), baie proprie si vedere panoramica (domeniul se intinde pe 10.000 mp imbratisati de o padure privata, cu râu propriu, gradina alcatuita din culturi de lavanda, vita de vie, pomi fructiferi si trandafiri)
 • Internet wi-fi disponibil in toate zonele interioare si exterioare, plus sistem de climatizare
 • Biblioteca, sauna umeda si uscata, cromoterapie, sala de sport, jacuzzi interior si piscina exterioara

 

Iti multumesc ca dai acest mesaj mai departe.

 

 

Cu drag, pe curand! 

 

Liliana

 

https://infobliss.ro/
https://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala 

 

PS – Asigura-ti locul, sau trimite-mi mesaj la info@eliberareemotionala.ro, daca ai nevoie de informatii suplimentare. Iti las inca o data, link-ul aici: https://eliberareemotionala.ro/retreat

?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *