Mihaela Lazarec

 

Cand vii mai aproape de intelegerea Jocului putem pune capul unul pe pieptul altuia, sa ascultam.. Infinitul! 

Cel mai aproape de ce ma defineste ca amprenta personala, este un sambure de necesitate.

Cel putin in aceasta Viata, chiar nu am cum sa nu observ, ca el traduce prin oricare set de experiente traite, acea aspiratie inconstienta de contopire cu Sursa.

Am trait obisnuit. Apoi special si divers. Apoi straniu si intens. Iar de ceva bucata de vreme, mereu mai aproape de mult ravnita zona a Impacarii, Alinierii Interioare si Miracolului. Asta pentru ca pana la urma, dupa ce-am piruietat pe varfuri si calcaie in agonia convulsiva a multiplelor pulsiuni umane, resetandu-mi din nou si din nou campul de probabilitati, mi s-a dat Voie si am inteles ca e Destul…

De atunci, am ales sa reduc (citeste simplific!) multe din aspectele fosnitoare ale Existentei, cautand sa le integrez si nu separandu-ma de ele.

Sunt un Purtator de Coduri din ce in ce mai constient de sine, un Sustinator Energetic si un  Modelator de Matrice, ca multi altii din Reteaua Christica. E adevarat ca ceea ce onoreaza expresia <Modelator de Suflete> a  gasit mereu rezonanta cea mai inalta si implinitoare in mine. De aceea a devenit natural sa restitui o parte din ce s-a adunat si decantat in sfera personala interioara. Asta imi face mie, Inima.. sa danseze!!

E felul meu – evident unic – de a contribui la drumul tau din varianta in varianta, spre Cea Mai Inalta Versiune a lui Cine Esti Tu Cu Adevarat!

La rastimpuri, ma observ cum ma strecor in albia unei configuratii mai aproape de Puterea care sunt, Cunoasterea pe care o am si Darurile cu care am fost harazita inca dintru inceput ca Spirit. Mai aproape de intelegerea Jocului de pe Tabla de Sah si ”iluzia” Hologramei. De aceea provocator si intelept mi s-a parut ca devine cum sa ma asigur ca sunt partiala peste tot si intreaga doar in Mine.

Stadii? Ca toata lumea: Stadiul inconstient, stadiul necopt, stadiul de germinatie lunatica al indragostirii:), stadiul  confuz, stadiul  difuz, stadiul depresivo – anxios, stadiul maturitatii, stadiul ”copt si cazut”, si urmeaza probabil, zic, stadiul contemplativ al senilitatii sa speram neatins de decrepitudine si desigur stadiul Trecerii.. catre o noua resomare sau – daca reusesc sa implinesc toate – reintoarcerea in manuchiul de Energii Melchisedeck, din Constiinta Melchisedeck, Preotul Cosmic si Parintele Sursei!

Iata opririle de pe Traseul meu:

Initieri literare. Atinsa de aripa Cuvantului dintotdeauna. Membra A.S.R.(Asociatia Amatorilor de Stiinta si Cultura din Romania), din 1990. Premiata la  Colocviile  de  Literatura  ”Poezia Secolului XX”. Renuntat la cariera literara. Schimbat  Axa de Valori si  Plasele de Siguranta.

Initieri religioase. Cursuri de Initieri Spirituale in Curentul Religios Ortodox, Tehnici de coerenta a Inimii, Practica detasarii  in  jocul  pulsiunilor  negative  si  impactul  lor asupra Fiintei, Exercitiul viu al Iubirii Pure, Aliniament  Divin in Cultul Crestin, Notiuni de Teologie clasica si transcedentala, Cercetari si Studii Biblice – facilitator, teolog Constantin Andronic.

Invatatura Melchizedek. Floarea Vietii, Geometrie sacra si Merkaba Inimii- facilitator,Laszlo Zoltan Nagy;Trezirea Inimii Iluminate(Drunvalo Melchisedeck) si cursul Ierarhiile Divine si Trezirea Constiintei. Razele initiatice ale Arhanghelilor – facilitatori, Elena si Carolina Cocis.

Preotii. Preotia Melchizedek, Preotia Templul lui Unu, Preotia lui Rama, Preotia lui Zamolxe, Preotia Sfantului Graal, Preotia lui Isis- facilitator,Camelia Radu si ordinele: Ordinul Sacru al lui Iisus Hristos – facilitator, Adi Manea, Ordinul Mariei Magdalena, Ordinul lui Sara’h.

Initieri si acordaje energetice. Scoala  Initierii  Astrale. Cunoasterea energiilor  si a Lumilor astrale. Constientizarea, acumularea si difuzarea bioenergiei. Activarea centrilor energetici. Tehnici de incarcare energetica. Tehnici de protectie. Meditatia – facilitator,d-na Melfior Ra. Sfinxul  si  Energiile Kogayonului, Sfera  Initiala  si  Noul Pamant, facilitator, Camelia Radu. Tehnici de Initiere  in  Sistemul  Astral de  Vindecare, Purificarea  si  Echilibrarea Chakrelor,  facilitator, Marian Zamfir,

Tehnicile Reiki Mahatma Ascension, Isis Seichim, Usui /Tibetan, Karuna ki – facilitatori, Teodor Vasile, Camelia Radu, Maria Ghita, Alexandra Stan, etc.

Invataturile si initierile Huna si Ho’oponopono – facilitator, Sarani Anisoara Cismasu.

Invataturile si initierile introductive samanice. Munay ki -facilitatori, Dan Vasile si Mihaela Marinas, Razvan si Laura Filip.

Invataturile si practicile Osho. Ritmurile Fericirii(Metoda O Danza);Inteligenta emotionala; Vindecarea Copilului interior; Terapie karmica transpersonala; Transa samanica; Coaching, Eliberarea potentialului ascuns; Modul creativ de vietuire; Esenta Tantrei: Armonia realista; Constienta Osho Zen; Procesul Integrarii. Meditatii dinamice Osho-facilitator, Bodhi Sarango.

Invataturile si initierile Yoga. Studiu si Practici restranse de Hatha Yoga- facilitator,Leonard Radut, Abheda Yoga Academy; Nidra Yoga, Postural Yoga, Womb Yoga-facilitator,Ana Maria Ionita, Yogascend Studio; Conferinte si Armonizari Kriya-Yoga (Institutul American).

Invataturi si initieri spirituale. Extinderea Constiintei. Programe intensive de constientizare, eliberare si echilibrare personala- facilitator, Lucian Papuc, Centrul Dharmakaya; Cursuri de Dezvoltare Personala, facilitatori, Felicia Munteanu, Adi Manea, Anisoara Cismasu, Camelia Radu.

Tehnici de Vindecare a Copilului Interior – facilitator,Sarani Anisoara Cismasu, Carolina Cocis

Tehnici de Eliberare Emotionala.  Tehnici de Eliberare Emotionala EFT –  Nivel 1 & 2 – facilitator, Liliana  Stanciu.

Tehnici de relaxare si meditatie, facilitatori Elena Cocis, Anisoara Cismasu, Teodor Vasile,etc.

Tehnici  Vibrationale. Tehnica acordarii la Sine, facilitator, Lidia Barsan; Exercitii meditative cu  sunet (Tom Kenyon, Jhonatan Goldman). Terapia  GONG  si  Boluri Tibetane, facilitatori Elisabeta Ghelber & Massimo Piazza.

Constelatii – Procesul  Integrarii  Vieții (L.I.P.), facilitator Jan Dubravcik, Slovenia.

Proceduri de eliberare a emotiilor (Bradley Nelson) – Codul Emotiilor, facilitatori Razvan si Laura Filip; Proceduri de Reconectare si Vindecare Reconectiva (Eric Pearl), cu facilitatori Razvan Filip, Roberto Grossa.

Regenarare holistica. Practici de  regenerare  si de sporire a abilitatilor de receptie a noilor frecvente. Privirea Cuantica. Spatiul de regenerare holistica R4, facilitator, Vasile Paun.

Resetat Axa de Valori  si  schimbat Plasele de Siguranta. Repozitionare fata de notiunea de Sistem, inclusiv cel religios.

Lucrari Spirituale. Lucrari spirituale  dictate prin channeling, facilitator, Cristina G. Palade

Concepte si abordari din Invatatura Gnostica Samuel Weor, A patra Cale – Invatatura lui Gurdjieff si Uspenski.

Ghid si interpret intuitiv in activarea, armonizarea si ridicarea Fortei Kundallini – facilitatori, Entitati din Lumina, Practici tantrice; Stadii multiple de dezvoltare in Relatii Constiente.

Invataturi si  initieri  Constientologice. Cursuri  de  Constientologie, Plan  Fizic  Existential, Constientograma,Subpersonalitati, Helperi, Intruderi, Proiectii Astrale, Decorporalizare, Proiectologie – facilitator, Elena Cocis.

Invataturi si initieri Astrologice. Tematici Astrale Natale, Conjunctii planetare si zodiacale, Calendarul  Mayas  si  Alchimia celor Noua Dimensiuni- facilitatori, Carolina si Elena Cocis.

Creator de cursuri, retrageri si facilitator ale acestora,( Seria de ateliere ”Dansand cu Viata Exercitii de Aliniere si Integrare”,  Seria ’’Constientizare si Ascensiune’’, Seria ’’Dinamici Vibrationale”, Indreptarul de Resetare Constienta,

Cateva Certificari oficiale 🙂

Psiholog de familie si Mentor, formator Alexei Ignatenko, Ucraina

Instructor Formare, atestat de A.N.C.

Instructor in Activarea Inimii si Tehnici Vibrationale, D-na Lidia Barsan

Instructor si Practician Tehnici de Eliberare Emotionala, D-na Liliana Stanciu

Pe zi ce trece, Eu si Viata devenim un cuplu, un cuplu perfect intrepatruns, sudat organic si plin  de magie, un ”ceva” ce memoriile mele celulare  si continuturile  depuse  in  corpurile subtile  ce  transcend Existentele, fie ele anterioare sau simultane, au pregatit vieti la rand    cu minutiozitate, un ”ceva” ce se dezvaluie treptat pe sine insusi si care nu se lasa neaparat definit.

Totusi as vrea sa-ti spun, departe de vreun sens gregar, ca pentru mine ramane sa conteze partea cu care ma sustin si te sustin in Eter, chiar fara sa stii! Nu  o lua ca  pe o solidaritate exaltata sau  un produs secundar al unei excitatii buruienoase a limbii, ci undeva mult mai aproape de liniile suficient conturate ale unei Misiuni Personale.

Practic ceva congruent cu Starea de Flux, in felul in care mi se dezvaluie si mi se confirma el, mie.. O suma de  lucruri subtiri care produc acele fante in osul Vietii, acele dribluri pana  la improprierea si fixarea in viziunea cea mai Inalta, al fiecarui Moment de Acum! Pe masura ce stau de vorba cu oamenii, sunt uluita iar si iar, de felul  in care te poti Identifica cu corpul in expresia asta Umana, uitand Adevarul Fundamental ca TOTUL este  un Joc de Rol..

Daca mi s-ar cere o Declaratia de Avere, as consemna.. o tona de experiente, cunostinte si  un  fond  constitutiv  din  ce in ce  mai aplecat spre Lucrul Spiritual. As mai trece si ca sunt mama biologica pentru un Spirit vechi, venit  la trup inca odata, de la care evident ca mai multe invat eu decat viceversa si in rest.. aproape nimic. In afara Iubirii 🙂 Ea, in  diversele   ei conotatii, din ce  in  ce mai rafinata si intreaga, mai cizelata si mai mult stralucitoare!

Si da, recunosc ca n-am facut toate lucrurile mereu in regula si ca am sarit garduri cand nu mi s-au deschis porti si ca am ranit orgolii in Drumul meu, ca n-am calcat prea multe rufe si nici n-am copt prea multe prajituri.. si da, o recunosc – in sfarsit – ca desi nu este mai mereu usor, intotdeauna mi-am selectat prioritatile in functie de ce pot ”lua” cu Adevarat cu Mine, la Plecare..

MelchiRa (Mihaela Aurelia Lazarec)

Comments are closed.