Ma tin de 10 zile sa iti trimit mesajul asta, ceea ce-mi demonstreaza ca titlul pe care l-am ales inca de la primul gand, e cu adevarat cel mai potrivit!

Daca si pentru tine intrarea in Portalul Leului presupune sa te tii bine infipt in Realitatea pe care in acelasi timp o construiesti, atunci iti va prinde bine sa fac aceasta postare cat mai clara si la obiect, pentru a fi edificatoare.

Concluzia e simpla si o stii deja: Viata bate filmul, in cel mai categoric mod cu putinta.

Sigur ca ecranizarea unor povesti e facuta adesea, cu multa iscusinta artistica, totusi cea mai frumoasa Poveste este:

  • cea de care devii constient,
  • realizezi ca e cea pe care o traiesti cu fiecare respiratie pe care o faci si
  • ajungi sa o modelezi, rescriind-o in mod constient, conform visurilor tale

Nu te lasa pacalit de frumusetea acestor pasi, pentru ca asta presupune sa treci inclusiv prin etape dureroase pe alocuri, in care poti simti din plin durerea transformarii.

 

Personal, in doar doua saptamani, am trecut la foc automat prin:

1). lansarea programului BioFeminitate si la scurt timp, reprogramarea lui din motive obiective, pentru 18-21 Noiembrie (daca e un moment bun si pentru tine, ai toate detaliile AICI)

2). desfasurarea celui de-al doilea modul din Resetare Constienta – Analiza Planului Mental si Emotional

3) pregatirea lansarii celui de-al treilea modul, Analiza Planurilor Profesional-Vocational si Personal-Potential, intre 02-05 Septembrie 2021

 

Trebuie sa recunosc ca Resetarea Constienta pe palierul Planului Mental si Emotional a fost de departe, peste tot ceea ce am gandit, demonstrandu-ne inca o data ca atunci cand te lasi ghidat de iubire, totul se aranjeaza de la sine.

Pentru ca suntem in weekend, iti las mai jos, un material video cu doar cateva dintre cele 22 de persoane care ne-au insotit in acest periplu si trairile lor (apasa pe imaginea de mai jos, pentru a deschide link-ul):

Aseara am participat impreuna cu peste 80 de persoane, la un webinar specific de lucru energetic in care am primit noi intelegeri cu privire la ce s-a petrecut in ultima perioada. Am meditat, am inteles si am simtit in mod clar, incheierea unei etape de maxima incarcatura atat la nivel personal, cat si colectiv.

Nu stiu cum percepi tu realitatea in aceasta perioada, dar in mod clar daca m-as referi strict la cea tridimensionala, as fi de acord cu unii care spun ca ea se descompune si este doar haos in jur.

Pe de alta parte, eu personal nu pot ignora parcursul de pana acum, care m-a ajutat sa ma asez intr-o perspectiva din ce in ce mai extinsa.

Adevarul ca suntem fiinte multidimensionale nu mai este doar unul despre care am citit, ci unul in care plonjez, cu fiecare experienta proprie, cu fiecare stare fizica, mentala si emotionala prin care trec.

 

Cand incepi sa traiesti constient treapta cu treapta, pe fiecare dintre palierele vietii tale, incepi sa ai deopotriva perceptia deconstructiei lumii in care vezi haos, in timp ce imbratisezi perspectiva reorganizarii tiparelor, a vindecarii si evolutiei, a unei Noi Lumi.

Si daca te pot inspira sa acorzi tot mai multa prioritate acestor doua elemente definitorii prin care iti construiesti realitatea, inseamna ca am mai facut un pas pe calea propriei mele evolutii:

  1. Perceptia ta asupra realitatii si sensul pe care te straduiesti sa il gasesti in toate lucrurile
  2. Perspectiva extinsa cu privire la partile dezmembrate din realitatea pe care o stiai, pentru a crea una noua ce se intrepatrunde cu inca una si inca una si inca una.. in ceea ce se numeste realitate multidimensionala.

 

Viata bate filmul pentru ca viata este multidimensionala, iar prezentarea filmului este de regula, liniara.

Drept pentru care, revin si eu curand cu noi secvente din filmul vietii noastre, in speranta ca vom ajunge usor, la toti cei care ne cauta ?

 

Cu mult drag, pe curand!

Liliana

PS – Cei ca tine au gasit deja solutii si raspunsuri la intrebari importante – vezi impartasirile lor AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *