“In fiecare zi de Sambata, Flacara Violet a iertarii, transformarii, a alchimiei si a diplomatiei este amplificata. Ea este cea mai cunoscuta si cea mai utilizata flacara – aduce frecventa schimbarii, permitand renuntarea la revendicari si lipsuri de suplete legate de trecut. Este energia iertarii care elibereaza blocajele karmice si resentimentele ingropate. Dizolva energiile nealiniate, in plan constient sau inconstient. A avea aceasta flacara in ajutor – a recurge la ea, permite gasirea solutiilor bazate pe pace si intelegere. Este combinatia razelor bleu si roz, unificand energiile masculinului si femininului divin intr-o alchimie spirituala. A medita cu Flacara Violet permite integrarea in sine a adevaratei iertari si a compasiunii – aduce multa pace si mangaiere.

Flacara Transformarii este asociata celei de-a doua chakra, situata la doi centimetri sub buric. Reprezinta sexualitatea, puterea creatoare si echilibrul masculin/feminin in sine.”

Sophie Riehl

Chakra sacrala – ce-a dea doua chakra – este considerata chakra creativitatii si a sexualitatii, fiind in stransa legatura cu manifestarea bunastarii financiare si a relatiilor. Ea cuprinde abdomenul inferior, organele de reproducere, soldurile, osul sacru si functiile digestive legate de abdomenul inferior, fiind localizata deasupra osului pubic, respectiv sub buric.

Denumirea sa in sanscrita este Svadhisthana si inseamna “Lacasul eu-lui”, dat fiind ca atunci cand este in echilibru asigura bunastarea, abundenta, placerea si bucuria. Culoarea corespondenta este portocaliu, iar in acest exercitiu o vom vizualiza in lumina Violet a Flacarii Transformarii.

Inchide ochii, respira adanc si da voie muschilor sa se relaxeze. Cu fiecare inspiratie si cu fiecare expiratie, da voie corpului tau sa se relaxeze complet. Scaneaza-ti corpul si observa partile care au ramas tensionate. Relaxeaza-le in mod constient acum, stiind ca in timpul acestui exercitiu, corpul va continua sa ti se relaxeze, cu fiecare respiratie pe care o faci:

Sa va fie cu folos si Bucurie, cu drag!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

Vedeti si Programul complet de Lucru energetic pe Chakre 7 Nivele de Manifestare

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *