“Energia alba a acestei flacari purifica credintele eronate, negativitatea, obiceiurile nedorite, atitudinile care franeaza dezvoltarea spirituala. Ne ajuta sa ne amintim si sa acceptam ca suntem divini, sa traim in intelepciunea inimii. Ne reabiliteaza Sinele Esential, ea este cea care ne ajuta sa devenim constienti, sa fim prezenti in viata noastra, sa facem diferenta intre ce apartine mentalului superior, divinitatii si ce apartine mentalului inferior. Flacara Ascensiunii ne permite sa ne amintim de Puritatea noastra initiala, de a regasi Locuinta Interioara, in inima Iubirii lui EU SUNT.”

Sophie Riehl

Chakra radacina – prima chakra – este considerata chakra de baza ce corespunde senzatiei de securitate si apartenenta, iar de ea depinde felul in care simtim ca suntem sau nu, sustinuti in aceasta lume. Este localizata intre organele genitale si anus, afectand intreaga structura osoasa, precum si toata partea de jos a corpului, din varful degetelor de la picioare pana la coccis.

Denumirea sa in sanscrita este Muladhara si inseamna “Radacina” sau “Baza”, dat fiind ca prin ea se face legatura cu Mama-Pamant. Culoarea corespondenta este rosu, iar in acest exercitiu o vom vizualiza in lumina Alba a Flacarii Ascensiunii.

Inchide ochii, respira adanc si da voie muschilor sa se relaxeze. Cu fiecare inspiratie si cu fiecare expiratie, da voie corpului tau sa se relaxeze complet. Scaneaza-ti corpul si observa partile care au ramas tensionate. Relaxeaza-le in mod constient acum, stiind ca in timpul acestui exercitiu, corpul va continua sa ti se relaxeze, cu fiecare respiratie pe care o faci:

Sa va fie cu folos si Bucurie, cu drag!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Vedeti si Programul complet de Lucru energetic pe Chakre 7 Nivele de Manifestare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *