“In fiecare zi de Duminica, Flacara Iluminarii este amplificata. Principalele sale calitati sunt intelepciunea, omniscienta, inteligenta inimii precum si perceptia, intelegerea si descarcarea accelerata a Spiritului Divin. Adevarata intelepciune vine din perspectiva Constiintei Superioare – a fi una cu Divinitatea permite sa luam decizii si sa actionam bazandu-ne pe inflorirea fiintei noastre.

Accelerarea reprezinta atributele Bogatiei si Abundentei : Fericirea, Bucuria, Constiinta Christica Universala. A medita cu aceasta flacara permite integrarea in sine a principiului Justete si Discernamant.”

Sophie Riehl

Chakra coroana – cea de-a saptea chakra – este considerata legatura noastra cu Divinitatea, in acelasi fel in care chakra de baza este considerata legatura noastra cu Pamantul. Ea este poarta dintre planul fizic si cel non-fizic, iar de aici devenim constienti ca viata noastra este o extensie a propriei stari de constiinta. Chakra coroana este localizata in varful capului, avand efect asupra psihicului nostru si a abilitatii de a ne indrepta catre o viata spirituala, iar atunci cand este deschisa avem o intuitie extraordinara.

Denumirea sa in sanscrita este Sahasrara si inseamna “Lotusul cu 1000 de petale” – simbolul trezirii spirituale. Culoarea corespondenta este violet, iar in acest exercitiu o vom vizualiza in lumina Aurie a Flacarii Iluminarii.

Inchide ochii, respira adanc si da voie muschilor sa se relaxeze. Cu fiecare inspiratie si cu fiecare expiratie, da voie corpului tau sa se relaxeze complet. Scaneaza-ti corpul si observa partile care au ramas tensionate. Relaxeaza-le in mod constient acum, stiind ca in timpul acestui exercitiu, corpul va continua sa ti se relaxeze, cu fiecare respiratie pe care o faci:

Sa va fie cu folos si Bucurie, cu drag!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

Vedeti si Programul complet de Lucru energetic pe Chakre 7 Nivele de Manifestare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *