O sa spui ca m-am dus cu capul, ca iti vorbesc despre liniste acum. Numai linistit nu a fost anul asta!

Am inceput sa iti scriu cateva randuri, inca de saptamana trecuta, dar tot nu era momentul potrivit pentru a le trimite. Iar “momentul potrivit” nu e cel in care iti stabilesti “termenul de predare” al unei lucrari neaparat, ci cand simti ca aceasta s-a implinit.

 

Acum zece zile am simtit asadar, ca s-a oprit timpul in loc. In acea clipa ma aflam fata in fata cu o intrebare pe care nu mi-o pusesem niciodata, dar care s-a dovedit a fi cel mai mare dar pe care l-am primit in aceasta viata. Cea mai tulburatoare intrebare, cea mai profunda, cea care contine raspunsul la tot din perspectiva cea mai inalta, cea care impiedica orice suferinta de-acum inainte, sa mai poata avea vreo sustinere.

Este intrebarea care simt ca ar avea aceeasi insemnatate pentru fiecare om de pe Pamant, totusi in mod paradoxal, fiecare ar formula-o in mod diferit si asta pentru ca vine pe un palier de experiente alese la nivel de suflet, specific fiecaruia in parte.

Nu are relevanta intrebarea mea pentru tine, pentru ca este rezultatul unei suite de intamplari ce tin de viata mea privata, iar intrebarea nu ar avea sens in afara contextului. Ceea ce simt ca pot sa fac este sa te sustin in procesul aflarii propriei tale intrebari – si poate sesizezi ca nu pun accent pe raspuns, ci pe Intrebare – ea contine TOT.

 

Anul asta a venit pentru fiecare dintre noi, cu cele mai mari Daruri pe care le puteam spera. Stiu ca s-ar putea sa nu fii inca de acord cu mine, insa nimeni nu ma poate convinge de contrariu. Nu ma refer la daruri materiale sau ale realizarilor de vreun fel si nici macar la darul vietii pur si simplu. Ma refer la Darul Transformarii.

NOI am cerut asta. Noi am CREAT asta si nu o spun numai ca pe o asumare a responsabilitatii – chiar daca este si acest lucru – ci vorbesc despre oportunitatea spre care ne-am deschis (desigur din perspectiva alegerii pe care am facut-o la nivel de suflet), pentru a trece la un nou nivel.

Am tot cerut cu totii in aceasta viata (cel mai probabil si in altele), exact ca in piesa “O scrisoare pierduta” a lui Caragiale: “Din doua una, dati-mi voie: ori sa se revizuiasca, primesc! Dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele esentiale”.

In mod clar, nu mai puteam continua sa “revizuim pe ici pe colo, dar sa nu se schimbe nimica”! Ne-am dorit transformare, dar nu eram gata sa renuntam la confortul convingerilor noastre, indiferent de natura lor. Asa ca a fost nevoie de un proces in care toate acestea sa fie zgaltaite din temelii.

 

Am spus in titlu ca s-a facut liniste!  Nu ma refer la un anumit rezultat sau la altul, nici in viata politica, nici in ceea ce priveste relatiile interumane si nici macar la linistea dinaintea furtunii.

Personal, ma sustine linistea in care inca ma asez in urma constientizarilor din ultima perioada. La nivel colectiv, ma refer la linistea in care avem sansa sa intram cu totii, INTELEGAND in sfarsit, ca nu mai e nimic in exterior de care sa ne “agatam”, ca toata puterea vine din interior si intotdeauna a fost acolo.

Daca ne-a fost greu pana acum este pentru ca vremurile pe care le traim presupun curatarea de intuneric pe multe paliere, deci probabil ca nu sunt singura care a simtit aceasta densitate. In ultimele zile in principal a fost despre stapanire de sine si echilibru – cum sa navigam prin aceste energii puternice. Este imperios necesar sa ne privim in sfarsit fricile – tot intunericul se hraneste din frica. Nu-l mai hrani!

 

Deocamdata iti las un film important AICI (daca nu intra direct in varianta tradusa, apasa pe rotita setari in dreapta-jos si alege optiunea “subtitrare”). Si chiar daca l-ai vazut in trecut, neaparat sa-l revezi in aceste zile. Daca atunci cand a fost realizat, reprezenta un scenariu posibil, acum este realitate in manifestare, iar ca sa poti alege in mod constient, ai nevoie de instrumente. Voi continua sa-ti trimit instrumente puternice si eficiente, pentru ca mi-a fost dor sa o fac, insa era nevoie sa ma intaresc pentru aceasta noua etapa.

Da mai departe te rog, acest mesaj! Devine din ce in ce mai important sa ne unim pentru a crea o realitate care sa ne serveasca la cel mai inalt nivel. Iti garantez ca te va servi indiferent de credintele tale si nu voi incerca sa te conving de adevarul meu, dar te voi sustine in a-ti descoperi propriul adevar, astfel incat sa-l traiesti in bucurie.

 

Ramanem aproape, cu mult drag!

Liliana

https://infobliss.ro/ 
https://eliberareemotionala.ro/ 
https://www.facebook.com/liliana.stanciu 
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *