Cred cu tarie ca starea noastra de bine NU poate veni din exterior, iar vindecarea pe care o dorim pe toate planurile, inseamna de fapt, alinierea corpului nostru cu mintea si cu spiritul.

Chiar ACUM si chiar aici, pe Pamant, in interiorul fiecaruia dintre noi exista o mare inteligenta, o mare iubire si o mare intelepciune – intrebarea se pune numai de ce uitam acest adevar. De fapt, mai corect ar fi sa spunem de ce NU ALEGEM sa ni-l reamintim mai des, din moment ce devine tot mai clar ca gandurile, emotiile si actiunile noastre sunt CHEIA.

Tehnicile de Eliberare Emotionala ne permit accesul imediat la propriul sistem energetic si in final, prin echilibrarea lui, acces la bucuriile vietii. Intentia mea este ca prin Cursul de Practician EFT Nivel 1 si 2, acreditat international, sa te sustin nu numai in pregatirea temeinica in lucrul cu aceste tehnici, ci si in aplicarea lor eficienta la orice nivel alegi sa o faci, indiferent ca:

  •  Alegi sa adaugi aceste tehnici, practicii tale existente
  •  Doresti sa-ti incepi activitatea de practician EFT
  •  Sau poate sa iti duci cunostintele si experienta la un nou nivel, pentru crestere personala si sustinerea celor dragi

 

Mai sunt 2 locuri in acest weekend, 18-20 Septembrie, la Cursul EFT Nivel 1&2, cu acreditare internationala. Daca vrei sa te vindeci si sa cresti, in timp ce ii sustii si pe altii sa o faca, vei constata ca procesul de formare ca Practician Acreditat EFT iti aduce darul transformarii personale, in timp ce te pregatesti sa contribui la transformarea altora.

Iti desfasori activitatea ca:

  • Psiholog in cautarea unor instrumente eficiente?
  • Life coach care doreste sa-si extinda calificarile?
  • Terapeut doritor sa integreze EFT-ul in practica curenta?
  • Doctor cu deschidere pentru aplicarea metodelor complementare?
  • Profesor ce doreste sa-si extinda abilitatile de predare?
  • Alt profesionist care vrea sa-si potenteze rezultatele muncii?

Sau pur si simplu vrei sa te vindeci si sa cresti cu Tehnicile de Eliberare Emotionala, aplicandu-le pentru tine si pentru cei dragi?

 

Scrie-mi la info@eliberareemotionala.ro pentru a obtine toate informatiile de care ai nevoie, sau trimite formularul de mai jos:

Program: Vineri – Duminica 18-20 Septembrie, orele 10.00 – 18.00 in fiecare zi (o ora si jumatate pauza de pranz)

Loc desfasurare: Bucuresti, zona Piata Muncii

Cuprins: Istoric si explicatii stiintifice, Conexiunea cu alte terapii, Sistemul energetic, Corespondenta meridiane – emotii – manifestari psihologice, Inversarea psihologica, Reteta de baza, protocol EFT, Aspecte, Lucrul cu Partile, Specificitate in EFT, Testare, Tehnica filmului, Tehnica fara lacrimi, Urmarirea durerii, Procedura de Pace Personala, Ce faci cand EFT nu functioneaza, Aflarea aspectelor cheie, Beneficii imprumutate, Lucrul cu EFT in grup, Setarea unei activitati organizate de practica EFT, Studii de caz, Practica personala.

Suport de lucru: Material script si audio-video la sala + Acces ulterior integral pe termen nelimitat, la suportul digital al Cursului Practician EFT Nivel 1&2 incarcat pe platforma Infobliss.ro

Beneficii: Operarea cu tehnici de calmare si relaxare, Integrarea proceselor si corpurilor energetice subtile, Intelegerea cauzelor emotiilor negative si eliberarea acestora, Transformari cognitive, Invatarea instrumentelor simple de transformare si crestere personala, Integrarea tehnicilor in practica personala si lucrul cu clientii sau cei dragi, dupa caz.

Cerinte: Nu exista cerinte speciale

Investitie: Curs EFT Nivel 1+2, cu acreditare internationala – 1656 lei

Facilitati: Posibilitatea de plata in rate la alegere, pana la 6 transe egale fara dobanda

 

Grupul este mic, astfel incat sa lucram indeaproape si sa ma ocup de nevoile fiecaruia.

Deschide-te pentru a impartasi si a primi in siguranta, tot ce ai nevoie.

 

Iti multumesc ca dai mai departe.

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

https://infobliss.ro/ 
https://eliberareemotionala.ro/ 
https://www.facebook.com/liliana.stanciu 
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotional

 

PS pentru cei care sunt interesati de Cursul Matrix Reimprinting din 22-25 Octombrie, mentionez ca EFT Nivel 1&2 e necesar a fi parcurs INAINTE de Matrix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *