Am scris in articolul precedent despre Umbrele acestor timpuri, cele care ne testeaza atat puterea, cat si increderea in ceea ce urmeaza, dar si increderea in sine.

Personal, m-am mai prins inca un pic cu privire la Jocul ultimelor luni, iar aici ma refer strict la mersul “in cerc”, la blocaje, la energii dense si curatarile pe care simt ca le-am facut in aceasta perioada.

Desi am avut senzatia aproape in fiecare noapte, ca particip la ceva ce as numi mai degraba batalii in astral, incepand de saptamana trecuta a fost oarecum diferit. Voalul dintre lumi e parca din ce in ce mai subtire si de data asta, nu am mai experimentat rolul de “victima”, ci am realizat faptul ca sunt un INSTRUMENT prin care se exprima Divinitatea si nu am nimic altceva de facut, in afara de a fi receptiva la ceea ce Ea imi transmite.

De-abia acum a inceput sa faca sens la nivel de simtire, o afirmatie ce mi-a atras atentia in cadrul unui interviu recent si anume ca certitudinea este opusul credintei, mai exact ca acolo unde exista certitudine, credinta nu mai are loc. Asta se intampla intrucat certitudinea se naste din frica, iar credinta din iubire.

Asadar, am ajuns in decembrie, luna gri, intr-un an gri. Zic gri si te gandesti oare la tristete, melancolie, poate chiar depresie? Gri in gri, culoarea dintre doua lumi? Am fost surprinsa sa aflu ca pot sa obtin gri din multe combinatii de alte culori, in afara de alb si negru si ca de fapt, gri, nu este o culoare, este o intensitate luminoasa!

Mai sunt cateva zile in care energia acestui an are sa se manifeste, adica sa incerce sa dea totul peste cap, sa redefinesca coduri, sa ne puna fata in fata cu propriile vulnerabilitati. Nu pentru a fi doborati, ci pentru a reinvata, a consolida capacitatea noastra de adaptare.

Ni se reaminteste ca fiecare dintre noi e responsabil de alegerea de a trai aici pe pamant si acum, aceste vremuri. Mai avem cateva zile la dispozitie pentru a face alegeri constiente, pentru a avansa ferm pe un drum ce nu mai trebuie sa aiba nimic de-a face cu unul trasat de altcineva.

Suntem sustinuti sa avansam pe un drum pe care il construim in fiecare zi, refuzand alegeri care ne dezechilibreaza, care ne descentreaza, refuzand false oportunitati, sfaturi care in realitate nu ne repun in centrul vitalitatii noastre.

Poate ca ai intrat deja in febra sarbatorilor, cu tot ceea ce asta inseamna pentru fiecare. Avansam cum putem, cu tot ce mai avem de facut la sfarsit de an. Sigur, ceva ce ne preocupa pe toti sunt cadourile pe care le pregatim pentru cei dragi. Cum am facut intotdeuna. Cel putin pana acum!

Da, poate «pana acum».. Pentru ca acum te invit sa iti identifici cadourile pe care ai sa ti le faci tie insuti/insati! Promisiunile fata de tine, cele pe care ti le-ai facut si poate mai apoi le-ai uitat sau le-ai pus de o parte. Sa identifici postura, pozitionarile care iti vor permite sa te ingrijesti de tine, poate chiar sa te menajezi, sa te protejezi. Sa iti identifici aspiratiile profunde, visurile ce stau inca puse in cui.

Ce cadou poti sa iti faci in serviciul vitalitatii si longevitatii tale?

Ce cadou poti sa iti faci pentru corp, minte, emotii si suflet?

Ma bazez pe capacitatea ta de intelegere, pe relatia de incredere dintre noi, pe capacitatea ta de a te considera valoros/ valoroasa, pe dorinta de a incepe sa ocupi chiar primul loc din viata ta si te invit sa iti «iei» cadourile pe care ti le ofer Miercuri 16 Decembrie si Marti 22 Decembrie, orele 19.00 – 21.00!

Doua webinarii gratuite, inedite, in care sa regasim bucuria profunda de a fi impreuna, in conexiune, in aceeasi barca.

Vei face experienta celor 4 Forte, o practica ce iti arata ca poti sa te simti in siguranta si capabil/a sa faci fata la absolut tot ce se prezinta in viata ta. Cele 4 Forte iti sunt accesibile in fiecare moment. In “Lucrul cu Umbrele” ne incepem lucrul cu acest exercitiu de fiecare data, tocmai pentru ca altfel e dificil sa te asezi in viata ta, exact acolo unde esti, exact asa cum esti, sa te aliniezi cu propria-ti existenta. 

Luni voi reveni sa iti dezvalui detalii despre aceste intalniri si link-urile de inregistrare, iar deocamdata te rog sa imi trimiti un gand bun, intrucat am nevoie de el ca aerul in aceste zile.

Pana atunci, iti spun doar atat: daca vrei sa incetezi sa te judeci si sa te evaluezi, sa nu mai faci lucrurile pe jumatate si sa te eliberezi din lantul credintelor limitative, nu lasa pacea ta interioara in mainile nimanui altcuiva in afara de tine!

Ramanem aproape, cu noutati si nu uita sa iti rezervi timp pentru cele doua webinare gratuite, ultimele din acest an, dar probabil unele dintre cele mai importante pentru propria ta Lucrare.

 

Iti multumesc ca dai mai departe acest mesaj!

Cu drag, pe curand!

Liliana

 

PS 1 – Datele 16 si 22 Decembrie nu sunt alese intamplator! Dar stii sigur ca-ti voi vorbi si despre acest lucru, nu-i asa? ?

PS 2 – Un mesaj de ultima ora este cel primit de la o prietena cursanta, care m-a intrebat cu privire la ziua de astazi: “Am cateva zile de cand am urmarit diverse informatii despre ce se intampla acum, in spatele cortinei, la nivel planetar. Adica intr-un anume fel, despre cum se da batalia finala dintre lumina si intuneric. Nu am eu multe detalii sau informatii vazute sau simtite de mine personal, dar am avut un sentiment acut ca trebuie sa contribui si eu cu ceva. Am facut multe dintre meditatiile tale si rezonez cu stilul tau. Sunt meditatii pe canalul tau de youtube pe care le pot face in legatura cu acest subiect?”

Daca iti doresti si tu acest lucru, iti impartasesc preferintele mele personale, pe care de altfel le consider piese importante in manifestarea Noii Lumi (pentru Activari in Unitate si pentru Eliberari si primirea Codurilor de Lumina) . Si da, le recomand pentru astazi 12 Decembrie, zi de portal de lumina, 14 Decembrie – eclipsa de Soare (dar nu numai) si 21 Decembrie – o zi in care Marcatorii Timpului (Jupiter si Saturn) ne transmit un mesaj, asa cum nu au mai facut-o de 800 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *