Nimic nu te poate descuraja mai mult, decat incercarea de a intelege o teorie, pentru ca mai apoi sa nu stii de ce NU pare sa aiba aplicabilitate in viata ta. In mod clar, asta e ceva ce te poate mentine in “starea razboinicului”, pentru ca mai apoi sa te simti invins de sentimentul vinovatiei.

Cel putin asta se intampla cand negam propriul nostru Adevar si cand respingem asa-zisa negativitate – ea se intoarce impotriva noastra ca o razbunare. 

Stii de ce? Pentru ca “negativitatea” asta pe care o tot blamam este formata din fiecare nevoie  neimplinita pe care o  avem.  Vorbim aici desigur, despre nevoi fundamentale pentru starea noastra de bine, cele a caror negare nu face altceva decat sa duca la deteriorarea si mai accentuata a vietii noastre. Totusi atunci cand recunoastem cat suntem de tristi, de furiosi sau dezamagiti din cauza acestor nevoi neimplinite, incepem deja un proces autentic de vindecare.

 

De aceea urmeaza sa avem o intalnire pe care ti-am promis ca nu o vei uita usor. Te rog doar sa ma insotesti Vineri, 18 Decembrie, la ora 19.00, ca sa o putem desfasura in cele mai bune conditii.

Doar de cateva ore sunt in noua locuinta si inca se lucreaza la reteaua de internet, care deocamdata nu este stabila, deci webinarul care trebuia sa aiba loc astazi este reprogramat pentru Vineri.

Dupa 31 de ani, am ales sa las in urma Bucurestiul si am luat cu mine doar lectiile din Scoala Vietii si Darurile Transformarii. Desprinderea a fost pe cat de lunga si dureroasa, pe atat de plina de constientizari, chiar la foc automat as putea spune, in ultimele 3 luni.

Multumesc fiecarei persoane care mi-a trimis gandurile sale de bine in ultima perioada si tie, celui/celei care citesti cu interes, mesajele mele!

Asadar, de acum inainte intentia mea este sa revin cu gratie si usurinta pe fagasul Lucrarilor pe care le avem de infaptuit impreuna, drept pentru care reiau una dintre cele mai importante vesti pe care vreau sa ti le (re)amintesc:

 

Sa fii bine, se invata!

Si presupune sa treci prin doua Porti:

  • Prima se deschide spre posibilitatea de a invata sa nu mai produci suferinta in viata ta, incepand de ACUM. Este un drum spiritual.
  • A doua se deschide spre posibilitatea de a-ti vindeca trecutul. Este un parcurs terapeutic.

Avem nevoie de amandoua. Deci cum le articulam?  

Acesta este subiectul primei intalniri din seria webinarelor Lucru cu Umbrele, in numar de sase.

Primele doua webinare iti sunt oferite gratuit, pentru a te sustine in aceste timpuri pe cat de marete, pe atat de solicitante.

Ai prilejul de a lucra efectiv, cu Umbrele de care ai fugit cel mai probabil toata viata, cand de fapt singura lor tinta a fost intotdeauna, aceea de a-ti oferi Daruri specifice.

Partenera mea de proiect este Daniela Jula, iar cei care au trecut deja prin programele precedente continua inca sa ne trimita marturii despre cum instrumentele pregatite de noi i-au sustinut in constientizari si vindecari, in propria lor Lucrare.

Dupa prima editie a cursului Lucru cu Umbrele, Daniela a facut descoperiri care i-au schimbat radical viata si a dus la urmatorul nivel acest program de importanta majora in evolutia noastra, ceea ce a facut posibil sa obtinem un sistem eficient de lucru.

STIM ca face parte din misiunea noastra, pentru a-l oferi lumii in aceasta perioada!

Deschide mesajul de maine, pentru a intelege de ce nevoia ESTE o energie de Viata.

 

Iar intre timp, rezerva-ti locul la cele doua webinare, astfel incat sa te asiguri ca primesti macar inregistrarea, in cazul in care nu poti participa in direct. Totusi, daca iti doresti bonusurile valoroase si energia lucrului in grup, pune-ti de-o parte cate doua ore la sfarsit de zi, ca sa nu mai platesti cu nenumarate alte ore poate, de zbatere si chin.

Link inscriere webinar gratuit “In inima nevoilor”, Vineri 18 Decembrie, ora 19.00: https://event.webinarjam.com/register/1/x4q2yum

Link inscriere webinar gratuit “Doua sentimente Sunet de Alarma”, Marti 22 Decembrie, ora 19.00: https://event.webinarjam.com/register/2/l8pmxbm

 

Te asteptam cu drag, pe curand!

 

Liliana Stanciu

https://infobliss.ro/

https://eliberareemotionala.ro/

email: info@eliberareemotionala.ro

 

Daniela Jula

http://constructiondesoi.be/s/

http://www.madezvat.ro/

email: danielajula@madezvat.ro

 

PS – Despre Bonusul oferit daca participi la primul webinar, Daniela spune “Am convingerea ca unii dintre voi nu se vor mai desparti niciodata de aceste foi de lucru. Ele reprezinta resurse pe viata, fara data de expirare!”

Despre Bonusul pentru participarea la cel de-al doilea webinar nici nu iti vorbesc acum, pentru ca vreau sa-i aloc spatiul cuvenit. Iti spun doar atat: e vorba de un ghid complet, inedit, inestimabil, format din doua procese esentiale de transformare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *