HealingV-am povestit de-a lungul timpului, cate ceva despre traseul parcurs pe drumul personal al vindecarii si acolo unde am stiut, am indicat tehnicile si exercitiile aplicate, in urma carora eu am obtinut rezultate. Un mare ajutor obtinut pe Cale a venit din partea unei persoane pe care am cunoscut-o in urma cu multi ani, la unul dintre cursuri.

Ulterior am legat o relatie stransa si am ales-o ca mentor spiritual iar incepand din acel moment, nici o situatie nu a mai fost fara iesire pentru mine. Ii multumesc lui Dumnezeu ca a trimis atatia ingeri pe pamant! Oricat de bun terapeut sau practician de tehnnici ajutatoare ai fi, sunt momente in care ai nevoie de un bun facilitator pentru a iesi din blocajele peste care nu esti pregatit sa treci singur.

O buna prietena i-a vazut anuntul pe Facebook si m-a intrebat intr-un mesaj privat despre parerea pe care o am fata de aceasta persoana si activitatea ei. Mi-am dat seama atunci ca orice cuvinte as folosi.. sunt sarace in comparatie cu experienta traita, totusi am condensat raspunsul stiind ca prietena mea are incredere in recomandarea pe care o fac – il redau aici: “Am lucrat personal cu ea de multe ori atunci cand eram la pamant si intotdeauna am obtinut clarificare sau eliberare si vindecare la un nivel profund. O recomand cu multa caldura!”

De asemenea este bine de amintit ca suntem cu totii diferiti si metodele de vindecare sunt potrivite pentru fiecare dintre noi, in functie de etapa prin care trecem si trairile aferente. Va incurajez de aceea, sa lasati inima sa decida pentru ca mintea nu gaseste intotdeauna raspunsurile pe care le cauta, in munca spirituala. Gasiti anuntul programului de vindecare, aici: http://mesajul-luminii.blogspot.ro/2014/03/program-de-vindecare-profunda-la-toate.html

Desi inteleg ca este absolut corect sa fim recompensati pentru orice recomandare din inima pe care o facem – pentru ca tot mai multa lume sa aiba parte de bunuri si servicii pe care le consideram valoroase – mentionez ca nu primesc comisioane sau parteneriate preferentiale in urma acestei recomandari. Ea vine din profunda recunostinta si simpla bucurie a impartasirii.

Sa va fie cu folos!

Cu drag,
Liliana

http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *