InvatareNu contenesc sa ma minunez de modul in care lucreaza Universul!

Tocmai am revenit in Bucuresti, dupa o saptamana de training in comunicare si excelenta. Pentru multi dintre noi este important cred, sa transmitem lumii corect mesajul nostru de viata, sa impartasim din cunostinte si sa simtim ca suntem pe Cale – asa ca am cautat si eu claritate.

Iata ce raspunsuri am primit in aceasta saptamana:

–          In prima zi, am selectat un mesaj – tras “intamplator” dintr-un teanc de carduri, cu setarea mentala ca primesc mesajul potrivit pentru mine iar acesta a fost: “Ai darul de a lucra cu tinerii si misiunea ta implica ajutarea, invatarea si ingrijirea copiilor”

–          Pe perioada trainingului am fost cazata in aceeasi camera cu o persoana deosebita, specialista in lucrul cu copiii (puteti descarca AICI un material pe care l-a pregatit pentru a oferi instrumente de crestere a increderii in sine la copii)

–          In ultima zi, unul din mesajele primite de la cititori, purta titlul “Copiii” – si iata cum suna parte din acesta:

 “Multumesc pentru resurse, foarte utile. Eu personal, am practicat programul de abundenta de 21 de zile si deja au inceput sa se vada rezultatele iar de curand practic programul de dimineata..

Am trei copii – doua fete si un baiat – care cunosc EFT si practica.. Una dintre fetite a experimentat prima, eficienta EFT intr-un week-end in care eram la tara fara niciun medicament la noi. Avea o criza de bila cu vomitat si dureri de cap groaznice – situatie in care in mod normal mergeam la spital, facea perfuzii, etc. dupa care era ca noua. De data aceasta a aplicat singura EFT si am lucrat si noi pentru ea, depasind momentul fara medicamente si spital.

Acum ea practica in fiecare dimineata, EFT prezentat de Brad Yates si prietenii – are programul printat si lipit pe oglinda de la baie – iar baietelul face exercitiul, odata cu mine.

Pentru ca a inceput scoala si de acum sunt foarte importante notele, copiii isi doresc sprijin pentru o concentrare mai buna, astfel incat sa-i ajute la o invatare usoara si note mai mari. Am sa te rog sa dai si indicatii despre practicare, frecventa, momentul cel mai potrivit si ce crezi tu ca mai trebuie. Eu am mers cu gandul si mai departe, sa fie un exercitiu pe care sa-l faca si la scoala cu toata clasa, dar asta ramane de vazut..”

Asadar si prin urmare, iata un prim material rezultat din ultimele revelatii – care e foarte potrivit pentru inceputul de an scolar – dar si pentru toti cei care au nevoie de concentrare si usurinta in invatare, impreuna cu recomandari despre indicatii si frecventa – exact asa cum ati solicitat. Gasiti exercitiul in varianta scrisa AICI si in varianta audio AICI.

Daca sunteti Joi seara in Bucuresti, va incurajez sa mergeti la evenimentul “Alege sa fii un parinte minunat”, pentru a afla mai multe despre conceptul de parenting, comunicare asertiva, NLP sau coaching, in lucrul cu copiii.

Pentru reimprospatarea cunostintelor de lucru EFT cu copiii, puteti viziona pagina YouTube si alege materialele speciale pentru copii: http://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala sau puteti verifica sectiunea “Resurse pentru copii si parinti” pe Pagina de Resurse Gratuite

Daca stiti persoane pe care le-ar ajuta acest mesaj, simtiti-va liberi sa-l raspanditi.

Sa va fie cu folos si invatare usoara!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *