Pentru ca e posibil sa ai o minivacanta, sau poate doar sa te bucuri de un ritm mai relaxat dupa sarbatorile Pascale, iti propun astazi un documentar despre extinderea starii de constiinta cu ajutorul plantelor sacre. Nu este un film recreational, dar tocmai de aceea ti-l trimit intr-o perioada in care il poti “digera” cu usurinta.

Personal, am intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru plecarea in Brazilia, la sfarsitul lunii Iulie. In acest moment sunt 15 cereri de inscriere din care 4 inca in curs de aprobare, pentru a forma grupul de minim 16 persoane, maxim 20. Daca nu esti la curent cu ce m-ar putea motiva sa aleg o astfel de experienta, ai mai jos cele trei articole relevante dupa cum urmeaza:

Documentarul pe care ti-l propun a fost realizat in septembrie 2010 si se bazeaza pe cercetarile doctorului Rick Strassman, profesor de psihiatrie la Universitatea din New Mexico, facute intre 1990 si 1995, cu sprijinul a 60 de voluntari. Apasa pe imaginea de mai jos, pentru a-l urmari subtitrat:

Cercetarile au avut la baza studiul dimetiltriptaminei (DMT), un compus halucinogenic prezent in mod natural in corpul uman, fiind o substanta derivata a unui aminoacid esential pentru metabolism. Conform stiintei oficiale, rolul acestei substante in organismul uman ramane nedeterminat si mecanismul fiziologic al producerii ei nu este elucidat, fiind considerat un “reziduu biologic“.

Asa cum campul gravitational era necunoscut inainte de anul 1604, campul electromagnetic era necunoscut inainte de 1830 si tot ceea ce numim campuri fundamentale in matematica si fizica sunt descoperiri.. “noi”, tot asa ne putem deschide spre reconsiderarea DMT.

Desi in prezent putem intelege intreaga conspiratie si interesele celor care doresc pastrarea acestei “realitati”, avem in acelasi timp si dreptul de a folosi DMT ca model explicativ – un mediator intre constiinta noastra si constiinta unui gen de realitate necorporala. El deschide o fereastra pentru a vedea modul in care vibratiile si fluidele creeaza forme, ceea ce poate fi cheia relatiei dintre taramul spiritual si cel obisnuit.

Rick Starssman spune ca “In loc sa folosim masini pentru a putea vedea mai mult decat vedem in mod normal, ne-am putea folosi creierul.”

Chiar asa, ne-am putea folosi creierul. Sper sa nu te deranjeze modul in care il folosesc eu pe-al meu si sa dai mai departe acest mesaj 🙂 Iti multumesc!

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PS – Daca iti doresti accesul la toate cursurile transformationale de pe platforma Infobliss.ro, mai poti accesa pana la sfarsitul zilei, link-ul Pachetului special Conspiratia Binelui, cu reducere de 50%. Ele reprezinta instrumente de lucru pe teme de dezvoltare personala, transformare si crestere spirituala – Lucrul cu Umbrele, Constiinta Prosperitatii, Metoda Iertarii Complete, 7 Nivele de Manifestare – Lucru energetic pe chakre – si ai toate detaliile AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *