Daca in weekend nu ai deschis mesajul cu titlul 12 ani de terapie in 12 zile, ai posibilitatea ca atunci cand o faci, sa folosesti repere si din emisiunea Calatorie samanica, fara saman, la care am participat Sambata, in cadrul seriei Dialoguri intre minte si inima, la 6TV (apasa pe imaginea de mai jos, pentru a viziona inregistrarea pe Youtube):

 

Si pentru ca intre timp am primit intrebari si comentarii cu privire la calatoria mea in Brazilia si la experimentarea starilor modificate de constiinta prin intermediul amestecului sacru Ayahuasca, in urma acestui material ce a suscitat un interes sporit in ultimele zile, maine voi fi in masura sa raspund la ele cu toata priceperea mea.

 

Pana atunci, ne reintalnim dupa amiaza cu o postare despre ceea ce consider a fi o metoda revolutionara de autocunoastere.

 

Este posibil ca in acest an sa ti se para ca sunt mai activa decat in trecut. Ei bine, nu ti se pare! Pur si simplu, astrele ma sprijina intr-o actiune mai sustinuta, pe linia subiectelor care ma pasioneaza πŸ™‚

Daca materialele pe care le produc sunt mai bogate decat cele cu care te-am obisnuit, m-as bucura sa nu te dezabonezi, pentru ca sunt in pregatire multe resurse din care sa alegi. Pur si simplu sterge ceea ce nu te intereseaza si pastreaza ce te serveste.

Iar daca citesti acest mesaj, inseamna ca te afli deja pe lista abonatilor pe care am pastrat-o aproape de inima mea. Asa cum am anuntat in ultimele doua luni, o “curatenie” in baza de date a fost necesara si 6700 de persoane care nu au ales sa se reaboneze, nu mai primesc vestile mele.

Daca citesti noutatile direct pe site sau prin mesaje primite de la prieteni, te astept sa intri automat in randul cititorilor care primesc noutatile mele, descarcand Ghidul gratuit al Tehnicilor de Eliberare Emotionala de pe prima pagina a site-ului:Β http://eliberareemotionala.ro/Β 

Ramai aproape si da te rog, mai departe.

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PS – Saptamana aceasta este planificat si un instrument pentru a te ajuta sa obtii afirmatiile potrivite si sa-ti faci propriile exercitii EFT. Ramanem aproape! πŸ™‚

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *