Aveam in plan sa iti scriu abia maine, dar nu m-a rabdat inima.. Pentru mine odihna include Bucuria de a impartasi, iar anul asta am atat de mult de daruit, incat deja simt ca abia o sa imi ajunga 365 de zile 🙂

Am citit despre aceasta meditatie, cu cateva saptamani in urma, atunci cand am inceput sa iti scriu despre Cheia Creatiei, Geometrie Sacra, Prezenta Constiintei si Corpul de Lumina. Resursele care au venit inspre mine in luna Decembrie au reprezentat un adevarat foc de artificii si de-abia am tinut pasul cu procesarea lor. Chiar am zambit la citirea unui mesaj primit pe YouTube care spunea “Multumiri intregii echipe!” M-am uitat in jur si n-am vazut pe nimeni, asa ca am multumit si eu mai departe, pe verticala 🙂

Nu am un plan editorial strict si stabilesc intuitiv ordinea subiectelor alese, iar ce se tesea de transmis atunci, depasea deja ce puteam sa postez. Totusi am stiut in acelasi timp, ca aceasta meditatie va “vorbi” subconstientului tau intr-un mod profund, asa ca am tradus-o atunci din cartea “Divine Architecture and the Starseed Template”, de Magenta Pixie.

Iata asadar, ca in aceasta zi de relaxare, gandindu-ma la tema despre care voiam sa iti vorbesc maine – si anume, Sistemul Centrilor Energetici – m-am simtit imediat inspirata sa inregistrez Meditatia Colierul – Curcubeu al Amintirii. Daca titlul iti sugereaza deja o serie de metafore, atunci nu gresesti deloc! Lasa-le sa lucreze bland si puternic, comunicand profund cu parti din tine care de-abia asteapta sa intre in acest Dialog.

Iar in mesajul urmator, va avea tot mai mult sens discutia despre sistemul centrilor energetici si cum putem lucra in mod Constient pentru echilibrarea si armonizarea lor.

Lucrul cu centrii energetici este cel pe care l-am tratat cu precadere in Seria 7 Nivele de Manifestare – curs online cuprins in Pachetul special de cursuri “Conspiratia Binelui”. Acesta contine cursurile Lucrul cu Umbrele, Iertarea Radicala, Constiinta Prosperitatii si Lucrul energetic pe chakre si inca te mai poti alatura cursantilor, pana Marti, 08 Ianuarie cand expira promotia cu 50% reducere.

Pentru ca 2019 este un an de vibratie 3 din punct de vedere numerologic, vei observa in multe planuri exprimarea Trinitatii. Printre alte aspecte, pentru mine acest lucru inseamna ceea ce facem Impreuna – Eu, Tu si respectiv, Lucrarea pe care o infaptuim.

Asadar, iata programul lunii Ianuarie pentru cei care aleg sa lucram impreuna, cu pachetul special Conspiratia Binelui sau in cadrul cursurilor EFT:

  • Marti 08 Ianuarie, ora 20.00 – webinar “In cautarea Umbrei” (Lucrul cu Umbrele)
  • Vineri 11 Ianuarie, ora 20.00 – webinar “Harta Banilor” (ConStiinta Prosperitatii)
  • Luni 14 Ianuarie, ora 20.00 – webinar “Iertarea Completa” (Metoda Radical Forgiveness)
  • Vineri – Duminica, 11-13 Ianuarie, orele 10.00-18.00 – Curs acreditat EFT Nivel 1&2 pentru formarea Practicienilor EFT

Te rog frumos, da mai departe, iti multumesc!

An Nou Magic si Fericit! 

Cu drag,

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PS – Pana la sfarsitul lunii Ianuarie, voi mai posta acest anunt, dupa care voi sterge lista abonatilor ce nu si-au exprimat optiunea de a primi mesajele mele. Asigura-te ca ti-ai introdus recent adresa de email: http://eliberareemotionala.ro/, astfel incat sa primesti in continuare actualizarea mesajelor pe care le postez. Citeste aici: http://eliberareemotionala.ro/blog/e-timpul-sa-ne-luam-ramas-bun/ sa stii de ce iti solicit acest lucru, inca o scurta perioada si sterge unul dintre mesaje te rog, daca te afli pe ambele liste si l-ai primit de doua ori.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *