Daca suntem impreuna de ceva timp, in acest spatiu virtual in care am comunicat – eu postand noutati, pe care le-am trimis apoi prin newsletter si tu, raspunzandu-mi uneori – ai observat probabil, ca nu mai primesti direct in email, aceste mesaje in ultima vreme.

Nu stiu cum a fost anul asta pentru tine, dar acum, ca tot ne apropiem de sfarsitul lui, pot sa trag o concluzie despre al meu. Cum sa-ti explic eu, cat mai elocvent?..

Ai vazut filmul Mamma Mia? Cu multi ani in urma, am avut sansa sa vad o punere in scena a piesei, chiar intr-un teatru londonez, iar reprezentatia a fost de-a dreptul incendiara! Nu-mi amintesc ecranizarea pentru comparatie, dar piesa de teatru a fost extrem de reusita. Asa se face ca la iesire, cand prietena ma suna sa intrebe cum a fost piesa “Mamma Mia”, nu pot decat sa-i raspund.. “MAMMA MIA!!”. Ei, cam asa a fost pentru mine – si mai ales, inca este – 2018 🙂

Un singur amendament am – nu e deloc in intregime, doar ca in imaginea de mai sus 🙂 Propun totusi, sa lasam partea cu lacrimi, deoparte.

Nu de alta, dar tot ce scriu pe acest site este despre Crestere si Transformare. In mod clar pana acum, avem si intelegerea ca ele nu se petrec peste noapte si nici cu Gratie si Usurinta FARA a invata ca 1). e posibil, 2). meritam si 3). suntem in siguranta sa le accesam in acest mod.

Ideea este foarte simpla. Daca vrei sa primesti in continuare noutatile pe care le postez in legatura cu subiecte din zona dezvoltarii personale, de vindecare si crestere spirituala, este necesar sa te inscrii in baza de date, prin introducerea adresei de email AICI, in rubrica “Descarca gratuit, Ghidul practic..”. Doar atat.

STIU ca daca primesti acest mesaj prin email, ai mai facut-o o data. Dar nu stiu in ce moment, astfel ca nu pot determina in care dintre cele doua liste de abonati te afli. In prima parte a anului, schimbarile legislative cu privire la protectia datelor personale, m-au determinat sa schimb programul folosit pentru trimiterea buletinelor informative.

Din 4 Mai nu ai mai primit email-uri de la mine si cred ca e timpul sa ne reintalnim 🙂 Daca simti acelasi lucru, iti multumesc pentru incredere! Nu iti promit ca vor fi mesaje lungi sau scurte, inteligente sau anoste, inspirate mai mult sau mai putin, de interes imediat pentru tine, sau nu. Dar iti promit ca vor fi ca si pana acum, scrise din inima!

Iar daca dimpotriva, consideri ca e timpul sa ne luam ramas bun, nu trebuie sa faci nimic dupa citirea acestui mesaj. Voi avea o lista mai mica de abonati, dar sunt linistita ca ne vom reintalni daca acest lucru este Scris. Iar Adevarul e ca exista cel putin doua perspective – una in care e Scris sa ne reintalnim si una in care e Scris sa nu ne mai intalnim 🙂

Zambesc, dar nu glumesc. Subiectul este vast si merita toata atentia noastra, asa ca il voi relua cu siguranta in mesajele mele viitoare.

Daca nu vrei sa ne luam ramas bun acum, nici eu nu vreau. Doar introdu-ti adresa de email AICI, ca sa-i transmiti noului program informatic, aceasta decizie. Chiar daca nu mai esti sigur daca ai facut-o sau nu, poti repeta operatiunea oricand, fara ca asta sa insemne ca iti dublezi numarul de mesaje primite.

Singura situatie in care le vei primi de doua ori este cea in care figurezi pe ambele liste. Dar asta se va intampla pentru un timp scurt, determinat – in perioada imediat urmatoare, in care voi anunta modificarile intervenite. Daca se intampla acest lucru, doar sterge din computer mesajele dublate sau cele care nu te interseaza.

Mai bine stergi ce e prea mult, decat sa ratezi ce poate fi important pentru tine.

Atat despre aceste schimbari. Sper din tot sufletul sa ramanem impreuna!

Daca nu ai cont pe Facebook, sau ti-a scapat din vedere activitatea din ultimele luni, gasesti mai jos pentru usurinta, link-urile acestor postari, in ordinea noutatii lor:

 

Seminar de Constientizare si Ascensiune:

http://eliberareemotionala.ro/blog/seminar-constientizare-si-ascensiune/

Elibereaza-ti Foamea Emotionala:

http://eliberareemotionala.ro/blog/elibereaza-ti-foamea-emotionala/

Iertarea de sine – Exercitiu EFT 2018:

http://eliberareemotionala.ro/blog/iertarea-de-sine-exercitiu-eft-2018/

Povestea Micului Suflet:

http://eliberareemotionala.ro/blog/povestea-micului-suflet/

Chemarea Sufletului:

http://eliberareemotionala.ro/blog/chemarea-sufletului/

Povestea Voiajului Dincolo:

http://eliberareemotionala.ro/blog/povestea-voiajului-dincolo/

Instrument de Manifestare rapida:

http://eliberareemotionala.ro/blog/instrument-de-manifestare-rapida/

Sanatatea noastra cea de toate zilele:

http://eliberareemotionala.ro/blog/sanatatea-noastra-cea-de-toate-zilele/

Puterea lui 108:

http://eliberareemotionala.ro/blog/puterea-lui-108/

 

Cu mult drag, pe curand! (daca alegi acest lucru 🙂 )

Nu uita sa dai mai departe!

 

Liliana

http://infobliss.ro/ 
http://eliberareemotionala.ro/ 
https://www.facebook.com/liliana.stanciu 
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *