Marturisesc sa m-am tot sucit si rasucit ceva, pana sa formulez aceasta postare.. Cand am tradus Frecvente si Centri de energie, mi-am propus un anumit format de continuare a informatiilor cu privire la Sistemul energetic, dar intuitia m-a indrumat in ultimele zile, un pic diferit.

Linia pe care am urmat-o in general in viata, aplecarea catre subiecte tratate de stiintele exacte, nevoia inca prezenta de a oferi emisferei cerebrale stangi, materiale necesare pentru analiza si logica ma tot impingeau catre expunerile fizicianului Nassim Haramein si a cercetatorului in neurostiinte Joe Dispenza.

Mi-am spus ca ar fi de dorit un arsenal oferit de cei care ne ajuta sa facem o punte intre stiinta si spiritualitate (in sensul ca omenirea e in sfarsit gata sa o observe, nu ca ele ar fi fost vreodata separate) si ca ar fi mai bine primit de cei care sunt gata sa se deschida catre lucrul energetic.

Am vrut sa-ti spun ca formele geometrice pe care le formeaza traseul energiei in corp si in jurul lui, sunt observate si studiate atent de fizicieni precum Nassim Haramein, care a opinat ca aceste forme sunt omniprezente nu doar in nucleii galactici activi (altfel spus in quasari, respectiv surse de radiatie electromagnetica), ci in intregul macrocosmos si microcosmos, deopotriva.

Am vrut sa-ti spun si ca „sarpele de foc” – Kundalini, care este energia din corp, dormanta pana intr-un punct – este FORMA ENERGIEI CARE SE MISCA in corpul tau in mod NATURAL (atunci cand nu este blocata), nu vreo reptila ce ti s-a cuibarit in coccis si nu doreste sa fie deranjata, asa cum arata atat de clar Joe Dispenza, explicand aici traseul energiei si tiparele undelor cerebrale.

Am vrut sa-ti spun de asemenea, ca nu vorbim despre niste lucruri inventate in ultimii zeci de ani, de vreun curent New Age, ci despre teme atestate de medicina orientala in urma cu aproximativ sase mii de ani. Ca in momentul in care energia dormanta a “sarpelui de foc” se trezeste, activeaza odata cu ea si alte energii si memorii dormante, necesare tuturor aspectelor noastre pentru a redeveni un Intreg.

Din punct de vedere biologic, energia pusa in miscare la nivelul coloanei vertebrale poate fi explicata ca un conductor electric viu, invelit intr-un fluid la baza coloanei. In momentul ridicarii lui urmeaza traseul spre creier si glanda pineala, ceea ce face posibila deschiderea catre o perspectiva spirituala.

Totusi in ultimele zile m-am inmuiat.. E drept ca printre mesajele primite au fost si doua care m-au influentat in acest sens: unul spunea “Ma intreb totusi, daca nu complicam prea mult lucrurile”, iar celalalt “Pe alocuri inca nu pot cuprinde cu mintea, tot ce transmiti.. ma uit asa, de jos in sus”.

Eu nu vreau sa complic lucrurile, doar observ ca o facem oricum. Este in natura firii. Venim in simplitate (Intregi), invatam sa ne complicam (realizam Contractia) si ne reamintim Adevarul, prin intoarcerea la simplitate (expansionam in Constiinta). Si daca tot le complicam, macar sa mergem intr-o directie care ne “munceste” mintea, ajutand-o in obtinerea unei perceptii Extinse 🙂

Acestea fiind spuse totusi, m-am gandit ca e mai potrivit la inceput de an sa ne conectam la Gratie si Usurinta, la firesc, la natural. Mi-am amintit ca in urma cu mai bine de doi ani am urmat un seminar sustinut de Anodea Judith, care si-a dedicat intreaga viata studierii sistemului energetic, in principal lucrului cu chakrele.

Eu sunt mai degraba pe linia lui Joe Dispenza, care incearca sa scoata din sfera misticului ceea ce poate fi acceptat deja la un anumit nivel si de unii oameni de stiinta, admitand cu smerenie ca nu pot avea chiar toate raspunsurile, la nivelul actual de constiinta. Totusi, Anodea Judith are un mod cu totul si cu totul special sa prezinte lucrurile – atat de firesc, incat vei cuprinde intelesul tuturor lucrurilor explicate de ea si vei rezona cu bunul simt al expunerii.

Apasa pe imaginea de mai jos, pentru traducerea acestui material si da-l te rog mai departe, pentru a ajunge la cat mai multa lume. Mi se strange inima cand vad tot felul de comentarii cu privire la lucrul cu centrii energetici si la indemnul de a nu ne lasa “pacaliti” de nu stiu ce forte ascunse (indemn venit numai din frica de a ne deschide catre adevarata noastra natura).

 

Ai inteles deja poate, de ce consider Lucrul energetic pe chakre “7 Nivele de Manifestare” atat de important si de ce l-am inclus in Pachetul special Conspiratia Binelui. Inca il poti achizitiona cu reducerea de 50%, pana Marti 08 Ianuarie cand incepem seria webinarelor de sustinere a cursantilor, astfel:

  • Marti 08 Ianuarie, ora 20.00 – webinar “In cautarea Umbrei” (Lucrul cu Umbrele)
  • Vineri 11 Ianuarie, ora 20.00 – webinar “Harta Banilor” (ConStiinta Prosperitatii)
  • Luni 14 Ianuarie, ora 20.00 – webinar “Iertarea Completa” (Metoda Radical Forgiveness)

 

Ramai aproape pentru a afla si despre alte evenimente importante, pe care le consider de interes major si iti multumesc ca dai mai departe aceste mesaje!

Ca sa dezvalui un pic din ceea ce urmeaza, iti pot spune deocamdata ca e vorba despre o metoda profunda de vindecare, in stransa legatura cu ceea ce practicam cand aplicam EFT. Si pentru ca am mentionat acest fundament, te astept weekend-ul viitor Vineri – Duminica, 11-13 Ianuarie, orele 10.00-18.00, la Cursul acreditat EFT Nivel 1&2 pentru formarea Practicienilor EFT

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PS – Iti dau mai jos, testimonialul Iuliei Mitcu si imi doresc sa te inspire asa cum mi-a incalzit si mie sufletul, cand l-am primit fara a-l solicita macar:

“Suntem intr-o perioada a trezirilor si a nevoilor de a ne explica lucruri dincolo de ceea ce percep in mod obisnuit simturile noastre: vaz, auz, gust, miros, tactil, etc.

Si eu sunt printre cei care consuma carti, cursuri, workshop-uri, noi experiente. Si piata este plina de cursuri, traineri, profesori, maestri. Si librariile sunt pline de carti de spiritualitate, motivatie si dezvoltare  personala.

Si internetul este plin de cursuri online, meditatii, retete si indrumari. Toate acestea pentru sanatatea noastra fizica, energetica, emotionala. Ce bine ca le avem acum la indemana! Eu, una, sunt plina de recunostinta. Iesim din negura ignorantei incet, incet…

Cum spuneam, sunt un consumator activ. Ce s-a intamplat insa la cursul despre chakre? Bum!

Nu este vorba doar despre a sti, de a incerca pe ici pe colo cate ceva, teorie sau practica, sa vezi cum este… Este vorba despre a aplica. Este vorba de a aplica si a practica cu o anume rigurozitate, incredere si consecventa.

Vei descoperi in curs de ce si cum ai atras toate in viata ta.

Ti se propune sa lucrezi holistic:  exercitii EFT, meditatii, exercitii cu sunete si culori. Aceasta tehnica este structurata atat de inteligent si poate fi la indemana oricui, incat, numai daca chiar vrei sa ramai “victima”, nu functioneaza.

Repet, eu am calcat pragul multor cursuri care mai de care mai “ofertante”.

Ce se intampla acum, dupa ce am incheiat workshop-ul 7 Nivele de Manifestare – lucrul energetic pe chakre?

Nu mai imi este teama ca raman captiva in vechile frici si energii. Am platforma Infobliss.ro care mi-a fost pusa la dispozitie cu generozitate si merg la exercitii. Este suficient sa folosesc doar doua exercitii si ma recalibrez. Este suficient sa practic o meditatie si un exercitiu EFT ca sa ma intorc la increderea in mine si la seninatate.

Va recomand acest curs nu pentru ca asa se face dupa ce termini un workshop si da bine sa vorbesti frumos despre trainerii tai. Va recomand acest curs pentru ca te trezeste si te ajuta sa iti iei Puterea inapoi.

Acest curs isi merita toti banii (si credeti-ma, stiu preturile pietei iar acest curs este mai mult decat modest ca si costuri).

Multumesc Doamne ca m-ai ghidat aici! Cu recunostinta si bucurie,

Iulia Mitcu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *