Cei mai multi dintre noi ne antrenam riguros in profesie si in alte zone importante din viata, totusi ne “antrenam” energetic si lucram efectiv, doar la nivelul catorva centri energetici. Mintea este adesea supra-dezvoltata si incearca sa traiasca pragmatic, in detrimentul abilitatilor naturale, in detrimentul simtirii emotiilor profunde, in detrimentul starilor spirituale ale iubirii, puterii, conexiunii si intuitieiCorpul este de cele mai multe ori, tratat ca o masina care trebuie hranita, exersata si odihnita, numai dupa ce aceasta se comporta corespunzator si isi face treaba.

Am primit cateva intrebari cu privire la modul in care ne putem debloca centrii energetici si mi-am dat seama ca inca exista multa confuzie in ceea ce ii priveste. Iti propun douazeci de minute de din cele mai simple explicatii despre legatura dintre undele cerebrale si traseul energetic in corp, cu unul din exploratorii neurostiintei – apasa pe imaginea de mai jos, pentru a vedea acest material:

Aplecandu-ne asupra lucrului pe centrii energetici vom vedea ca daca vrem sa ne indeplinim menirea in viata, nici o parte din noi nu poate ramane in “stare latenta”. Este nevoie de o cantitate incredibila de energie pentru a ne tine talentele naturale ascunse, in stare latenta sau blocate. Trezirea celor douasprezece nivele ale fiintei noastre are ca rezultat trezirea fata de potentialul deplin. Fiecare chakra este un centru de energie care alimenteaza cu informatii, direct modul in care ne implinim scopul in viata, in fiecare moment.

Desi exista mult mister si neintelegeri in jurul semnificatiei centrilor energetici, nu este nimic cu-adevarat misterios sau mistic cu privire la acestea. O chakra este pur si simplu o locatie sau un portal intr-o structura-gazda, respectiv un sistem ce permite intrarea unei energii de un anumit tip. Odata ce este in interior, aceasta e capabila de a se contopi cu energia existenta in gazda, ceea ce duce la schimbarea ambelor energii. Apoi, noua energie se exprima inapoi prin acelasi portal sau este transmutata intr-o vibratie sau calitate diferita, iar acest lucru sporeste atat energia gazdei cat si calitatea energiei care este trimisa inapoi in lume.

Informatiile despre centrii energetici nu sunt speculatii intelectuale – ele devin reale atunci cand fiecare dintre noi are propria experienta cu privire la actiunea lor. Un sir intreg de “intamplari” mi-a scos in cale multe date in acest sens in urma cu doi ani si toate au dus la intelegerea sistemului chakrelor, ca piatra de temelie a transformarii noastre.

 

Lucrul cu chakrele este cel pe care l-am tratat cu precadere in Seria 7 Nivele de Manifestare – curs online cuprins in Pachetul special de cursuri “Conspiratia Binelui”.

Asa cum stii deja, in toate resursele pe care le pregatesc in aceasta luna, iti amintesc de promotia cu 50% reducere, care expira pe 31 Decembrie 2018, pentru a avea timp sa o verifici.

Acest pachet special contine cursurile Lucrul cu Umbrele, Iertarea Radicala, Constiinta Prosperitatii si Lucrul energetic pe chakre si inca te mai poti alatura celor peste 200 de cursanti. Din Ianuarie incepem webinarele in direct, astfel incat sa lucram impreuna, pe toate aceste teme.

Ramai aproape pentru un noi materiale video si instrumente practice de lucru si te rog da mai departe. Iti multumesc!

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS – Asigura-te ca ti-ai introdus recent adresa de email, aici: http://eliberareemotionala.ro/, astfel incat sa primesti in continuare actualizarea mesajelor pe care le postez. Citeste aici: http://eliberareemotionala.ro/blog/e-timpul-sa-ne-luam-ramas-bun/ sa stii de ce iti solicit acest lucru, inca o scurta perioada si sterge unul dintre mesaje te rog, daca te afli pe ambele liste si l-ai primit de doua ori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *