Stiu ca poate ai pasit deja in weekend, dar tocmai de aceea iti trimit cateva resurse care sa te sustina in aceasta perioada.

Te-am anuntat in postarea precedenta ca intram pe o noua frecventa de cunoastere si daca nu ai urmarit deja materialul video de 20 minute, in care Dr. Joe Dispenza explica frecventele in raport cu activitatea centrilor energetici si de ce prefera el sa numeasca chakrele, in acest fel, atunci poate ti-am trezit interesul sa o faci in zilele ce urmeaza (ai link-ul aici: https://eliberareemotionala.ro/blog/intram-pe-o-noua-frecventa-de-autocunoastere/)

Dar bineinteles, ca daca ma stii deja, de-abia m-am incalzit ? 🙂 Multumesc tuturor pentru interesul manifestat si zecile de mesaje transmise! Vei fi incantat/a sa afli ce surprize iti pregatesc pe baza comentariilor, a intrebarilor si subiectelor primite ca propuneri de lucru.

 

La inceputul anului am tradus de asemenea si un material elocvent in care tot Dr. Dispenza ne vorbeste despre accelerarea fluxului lichidului cerebrospinal. Acest lucru ne este necesar, in vederea crearii unei anumite presiuni asupra glandei pineale, astfel incat sa ne faciliteze crearea unor metaboliti, intre care si benzodiazepina si dimetiltriptamina (DMT).

Daca asta suna complicat, lasa-te prins in firul povestii, pentru ca noua inregistrare pe care ti-o propun are doar 17 minute si este probabil una dintre cele mai importante, pe care fiecare om ar trebui sa le urmareasca in viata (apasa pe imaginea de mai jos, pentru acces):

Este posibil sa simti nevoia de a urmari aceasta inregistrare nu numai o data si chiar te incurajez sa faci acest lucru! Iar la minutul 13.30, in timp ce primesti descrierea acelui exercitiu simplu, asigura-te ca il vei practica de zeci de ori de-acum inainte, astfel incat sa ii simti magia vindecatoare si in viata ta, pe toate palierele, in cel mai scurt timp.

Si chiar asa si Este!

Si mai este timpul sa nu ne mai referim la intelepciunea antica si la tehnicile ancestrale, ca la cine stie ce instrumente diavolesti care contravin dogmelor. Daca mai vrea cineva sa te sperie ca trezesti „sarpele” din tine cand lucrezi pe centrii energetici, arata-i ca „sarpele” este FORMA ENERGIEI CARE SE MISCA in corpul tau in mod NATURAL (atunci cand nu este blocata), nu vreo reptila ce ti s-a cuibarit in coccis si nu doreste sa fie deranjata.

 

Deschide mesajul urmator pentru noi surprize. Iti multumesc ca dai mai departe!

 

Cu drag,
Liliana

https://infobliss.ro/ 
https://eliberareemotionala.ro/ 
https://www.facebook.com/liliana.stanciu 
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *