O deplasare neplanificata, dar atat de aducatoare de daruri m-a tinut departe de tine cateva zile, dar cu siguranta activarile care simt ca au avut loc reprezinta Daruri pentru noi toti. Sper ca in cele ce urmeaza sa simti si tu asta, astfel ca intru direct in subiect cu vestile pe care ti le aduc.

In primul rand iti multumesc deopotriva, fie ca esti una dintre zecile de persoane care mi-au scris in urma acestui mesaj, fie ca il citesti pe cel de astazi si dai mai departe vestile. Acesta este modul in care aducem la suprafata insemnatatea lucrului pe centrii energetici, ca element esential in mentinerea sanatatii noastre fizice, mentale si emotionale.

Orice palier ai in vedere – relatia pe care o ai cu propriul sine, cu ceilalti, cu sanatatea corpului fizic, a celui mental si emotional, relatia pe care o ai cu banii sau cu procesul de manifestare a propriei realitati, in general pe fiecare palier vei simti importanta vitala a centrilor energetici in propria TA viata, atunci cand alegi sa lucrezi constient atat pentru curatarea si vindecarea lor, cat si pentru activarea, armonizarea si echilibrarea acestora.

 

Ti-am spus deja ca si eu prefer folosirea termenului de centri energetici atunci cand ma refer la sistemul de chakre si asta nu numai datorita faptului ca m-am nascut in aceasta parte a lumii, dar oamenii sunt inca reticenti la termenul din limba sanscrita, care de fapt inseamna “roata” sau “cerc” si se refera in esenta, la un mecanism energetic natural.

De aceea la intrebarea “De fapt ce faci, vrei sa ne explici niste tehnici yoga?!” raspund simplu ca “Vreau sa vorbim despre chakre mai putin, dar sa iti arat mai mult, insemnatatea pe care o au ele in viata ta de zi cu zi”.

 

Si pentru asta iti propun 3 intalniri gratuite in care sa pot parcurge intrebarile pe care mi le-ai adresat si/ sau subiectele tale de interes, care pana acum suna astfel:

 • “In ce fel lucrul cu chakrele imi poate mentine sanatatea fizica, mentala, psihica?”
 • “In cazul unei boli, cum ma pot insanatosi lucrand cu chakrele?”
 • “Sunt curioasa daca un copil de 12 ani ar putea fi initiat sa lucreze cu chakrele.”
 • “Ma intreb cum am putea mentine si ridica prosperitatea si bunastarea pe toate palierele, prin lucrul cu chakrele?”
 • “M-ar interesa in mod deosebit sa aflu daca dezechilibrele de la nivel energetic sunt cauza anumitor boli.”
 • “As vrea sa aflu cum putem tine in echilibru chakrele, respectiv care sunt semnele ca ele sunt in dezechilibru.”
 • “Sunt foarte interesat de chakra plexului solar si cea a gatului.”
 • “Sunt interesat in aprofundarea unui subiect legat de centrii energetici si acesta este cel de relationare, sa spunem cu o persoana anume.”
 • “Tocmai am avut o sedinta cu un terapeut si am deficiente mari de energie pe mai multe chakre, in special pe 1, pe 3 si pe 5. Ma intereseaza relatia si impactul lor pe sanatate si relatia cu banii.”
 • “Daca nu mai am activitate sexuala deloc de ani buni (si nici nu simt nevoia), crezi ca asta imi afecteaza in vreun fel (energetic, fizic) viata, prosperitatea si evolutia?”
 • “Pe mine m-ar interesa modul in care lucrul pe centrii energetici aspecteaza relatiile noastre cu sine, cu ceilalti, cu sanatatea si banii.”
 • “Daca nu mai ai glanda tiroida, cum funcioneaza acel centru energetic?”
 • “Stiu ca daca o anume chakra e blocata se produc dezechilibre. Cum stim ca anumite chakre sunt blocate si cum reusim sa ne echilibram prin deblocarea lor? Este foarte greu sa faci aceste lucruri?”
 • “De foarte multi ani intampin o dificultate cand incerc sa meditez. Cu cat inspir si expir, cu atat simt o tensiune in dreptul pieptului. Ma duc cu gandul ca chakra inimii sau a plexului solar ar putea fi afectate.”
 • “Ma intereseaza modul in care chakrele aspecteaza relatiile noastre, mai ales ca undeva am blocaje la nivelul 1 si 2 si de aici, in lant si pe celelalte niveluri nu sunt tocmai in aliniament perfect.”
 • “Am o mare problema cu frica la serviciu – ca nu sunt suficient de buna, de pregatita – ma blocheaza si nu mai pot gandi. Mi-ar placea sa lucram si sa ne explicati cum putem curata aceste emotii, prin lucru pe chakre.”
 • “M-ar interesa foarte mult modul cum chakrele interactioneaza cu sanatatea si parcursul nostru spiritual cand lucram energetic.”
 • “Imi doresc sa aflu legatura dintre centrii energetici si organele interne.”
 • “Cum imi mentin centrii energetici activati si protejati cat mai mult posibil.”
 • “Cum afecteaza frica, functionarea centrilor energetici si ce putem face sa depasim aceasta stare.”

 

Retine datele 19, 24 si 26 August pentru a petrece impreuna cate doua ore in fiecare dintre aceste zile, intre 19.00-21.00 si verifica daca este ceva in plus fata de subiectele de mai sus, la care te intereseaza sa primesti raspuns.

Deschide mesajul pe care urmeaza sa il postez Vineri, prin care iti voi trimite link-ul de inregistrare la webinarele gratuite din 19, 24 si 26 August si asteapta-te la inca o surpriza.

 

Iti multumesc ca dai mai departe!

 

Cu drag, pe curand!
Liliana

https://infobliss.ro/ 
https://eliberareemotionala.ro/ 
https://www.facebook.com/liliana.stanciu 
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *