Cand acumulam multa informatie dintr-o data – asa cum este cazul in vremurile noastre – ne simtim stresati ca nu vom fi in stare sa le asimilam si sa ni le amintim, dar tocmai acest stres si ingrijorare este ceea ce ne impiedica sa accesam informatia atunci cand avem nevoie de ea.

In cadrul Summit-ului global 2012, Jessica Ortner a oferit un exercitiu pe care mi l-am notat pentru ca mi se pare extrem de valoros pentru obtinerea unei stari de echilibru zilnic. Desi este numit generic “Integrarea invataturilor noastre” veti avea bucuria sa regasiti aici afirmatii care se refera si ne intaresc in:
– alegerile pe care le facem
– puterea subconstientului nostru
– raspunsul la frici
– fluxul banilor
– adevarata noastra valoare
– intelepciunea corpului nostru
– relatiile cu ceilalti
– alegerea usurintei in procesul de transformare.

Mai multe informatii despre munca Jessicai gasiti pe http://www.thetappingsolution.com/

Am adaptat materialul, adaugand punctele energetice care sa asigure stimularea celor 14 meridiane principale, asa cum v-ati obisnuit poate, din exercitiile postate pe pagina de Resurse gratuite.

Parcurgand exercitiul, vom trece prin runde de afirmatii pozitive in timp ce stimulam punctele energetice, reusind astfel sa integram tot ceea ce am invatat si sa ne amintim cu usurinta, cine suntem cu adevarat.

Gasiti aici exercitiul: http://eliberareemotionala.ro/ExercitiuEFT_Integrarea-invataturilor-noastre.pdf si bucurati-va de rezultatele aplicarii lui.

Cu drag,
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

4 Comments

  1. Multumesc mult, mesajele si tehnicile pe care cu darnicie ni le impartasiti, vin exact cand trebuie. Va urez numai de bine si sanatate multa! Cu darg, Gina

    Mihaela-Gina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *