In urma solicitarilor primite pe site, am incercat sa gasesc un material potrivit pentru atragerea iubirii in viata noastra – in cazul in care exista blocaje pe capitolul relatii.

Mi-a placut un interviu dat Jessicai Ortner de catre Lindsay Aiger (material postat pe www.tappinginsidersclub.com/), care a oferit un sistem in 8 pasi pentru gasirea sufletului pereche. Lindsay Aiger este un trainer si terapeut cu experienta care ii ajuta pe cei care cauta claritate in ceea ce priveste relatia lor cu partenerul dorit.

Am completat de asemenea, acest material si cu alte consideratii privind credintele limitative legate de relatii – care sunt de fapt, responsabile de eventuale blocaje.

Exercitiile sunt pregatite folosind genul masculin – modificati acolo unde este cazul. De asemenea, unele persoane nu se simt bine folosind  cuvinte sau expresii ca “suflet – pereche” sau altele asemenea. Suntem incurajati sa inlocuim sau schimbam unele expresii cu cele potrivite pentru noi. Rundele (negative si pozitive) sunt mentionate o singura data dar le putem repeta de 2-3 ori, pana cand simtim ca emotia se diminueaza.

Spuneam ca exercitiile astfel prezentate, fac parte dintr-un sistem – ceea ce inseamna ca.. ele exista pentru a fi aplicate 🙂

Ca le facem impreuna sau pe rand, important este sa trecem prin acest proces de constientizare – sa intelegem si sa simtim ca totul e bine in lumea noastra – si ma refer la lumea interioara – iar inainte de a fi impreuna cu persoana iubita e necesar sa simtim bucuria de a fi cu aceasta – primul pas fiind sa avem incredere ca lucrurile se intampla pentru noi, exact asa cum trebuie.

Gasiti aici fisierul de lucru: http://eliberareemotionala.ro/ExercitiuEFT_Cum-ne-gasim-sufletul-pereche.pdf si bucurati-va de rezultate!

Cu drag,
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *