Uite cat esti de minunat/a!

Iti scriu pentru ca ma “tin” de cateva zile si astazi chiar ma simt mai bine. Dupa o acomodare greoaie la fusul orar, ieri am mai beneficiat de o curatare energetica neasteptata, care in plan fizic a avut corespondenta unui episod de 12 ore de zacut la pat.

Aveam ceva idei cu privire la “motive”, desi in dimineata asta m-am luminat total, drept pentru care cred ca a si fost posibil sa inregistrez unul dintre cele mai importante instrumente pe care ti le pot oferi vreodata. In primul rand pentru ca meriti! Iar in al doilea rand, ca semn de multumire pentru ce am putut face impreuna.

In urma apelului lansat saptamana trecuta, sunt in masura sa pot transfera in contul lui Vasi Borcan, suma de 5.991 lei. Acest lucru e posibil datorita celor care au cumparat cursurile online la pret de promotie si chiar dupa expirarea acesteia, la pretul pachetului special – si chiar al cuiva care avea toate cursurile mele, dar a mai trimis 1000 lei pentru Vasi. El va sta linistit 3 luni de zile, avand acoperite toate cheltuielile pentru fizioterapie, medicamente si ingrijirile speciale de care are nevoie si sper sa fim in continuare, alaturi de el.

Iti trimit un scurt mesaj din partea sa si imi doresc sa ii simti caldura si sinceritatea:

“Am vazut de aseara mesajul tau, dar nu am avut timp sa raspund, ca trebuia sa ma pregateasca si sa ma aseze in pat si la mine dureaza mult sa scriu.. Daca cu o seara inainte adormeam trist, rugandu-ma la Dumnezeu sa ma ajute, aseara am adormit cu sufletul plin de bucurie si speranta. Multumesc din inima pentru acest mare ajutor! As vrea sa imi puteti simti bucuria pe care mi-ati facut-o. Esti un om cu suflet minunat si ma bucur enorm pentru asta. Iti spun din inima ca va iubesc si va multumesc inca odata! Va imbratisez cu tot sufletul!”

In acest moment, ma declar cu adevarat multumita ca am mai descoperit o formula magica, in care castigam cu totii, fiecare ce are nevoie – cursuri, practica, resurse pentru subzistenta, dar si cele pentru a ne continua activitatile, plus ce e mai important decat toate – multumirea ca tot ce facem are ecou in viata altor oameni si ca lumea ESTE un loc mai bun si prin contributia noastra.

Voi continua sa ofer cursuri si programe punctuale, in pachete promotionale sau chiar pe anumite tematici de interes, astfel incat sa fie accesibile tot mai multor oameni, pentru ca este o mare diferenta intre a contribui personal cu cateva sute de lei pentru unele cauze si posibilitatea sa mobilizez mai multa lume, pentru a face IMPREUNA aceste demersuri,  cu privilegiul pe care il am, sa pot rasplati pe cat mai multi, prin ceea ce daruiesc la randul meu.

Cat de curand sper sa pot face si o pagina de “Prim Ajutor” pe site pentru ca cea de Resurse gratuite e deja plina si multa lume ma intreaba “ce sa faca” de acolo. Daca o sa extrag ce consider cel mai important din acea sectiune, fii sigur/a ca Activarea Tubului Pranic va fi pe lista de “Prim Ajutor”. Deocamdata, citeste in descriere materialului video de mai jos, cateva consideratii desprinse dintr-un articol de Tom Kenyon si cel mai bine, exerseaza doua saptamani la rand acest exercitiu meditativ. Fara asteptari. Doar da-ti voie. O sa imi multumesti mai tarziu 🙂

Pana una-alta, mi-am luat biletul de avion pentru weekendul viitor, ca sa ne putem intalni in Timisoara in 16-18 August. Apoi mai este posibil sa te insotesc in vederea certificarii de Practician EFT Nivel 1&2, la Bucuresti in 06-08 Septembrie.

Da-ti voie sa iti imaginezi ce inseamna sa petrecem 3 zile impreuna, in care sa te sustin personal in rezolvarea situatiilor pe care le ai in vedere. Eu imi dau voie la randul meu, sa STIU ca viata ta nu mai poate fi la fel dupa aceasta intalnire – si crede-ma, am dimesiunea acestei afirmatii.

Apasa pe imaginea de mai jos, pentru a deschide Exercitiul meditativ de Activare a Tubului Pranic:

 

Iti multumesc ca dai mai departe celor pe care ii poate sustine.

Adica tuturor 🙂

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *