E putin dupa ora 24.00 in Romania, respectiv ora 18.00 in regiunea Bahia din Brazilia, unde ma aflu. Tocmai am terminat sesiunea de integrare in grupul celor 13 – cei care am participat la ultima ceremonie cu planta sacra Ayahuasca, in acest retreat.

Pentru ca mi-am dat intalnire la 12.000 km departare de casa, cu acesti oameni minunati, m-am ingrijit sa stiu ca primesc tot ce am primit si eu in urma cu 6 luni. Ei au rezonat cu povestirile mele din Ianuarie si au avut incredere ca ceea ce am experimentat atunci e nu numai real, dar si posibil pentru ei.

Acum pot sa imi duc atentia linistita si in totalitate, spre restul proiectelore mele prezente si cele viitoare, asa ca ma pregateam sa scot link-urile promotiei aniversare de pe site. Dar tocmai am primit mesajul lui Vasi Borcan si STIU ca impreuna, putem prelungi viata unui om bun si iubitor ca un inger si incercat ca un martir.

Cu ajutorul nostru, Vasi si-a cumparat in trecut, baterii pentru carutul electric cu care se deplaseaza. Pentru el, nevoile de baza ca cele de a manca singur sau a se ingriji intim, sunt deja o problema. Diagnosticat cu distrofie musculara progresiva, el are zilnic stresul de a cauta si a cere tot timpul ajutor si bani unor oameni pe care nu ii cunoaste, pentru a nu pierde putina mobilitate pe care o are. Vasi Borcan are o indemnizatie de 500 lei si locuieste cu mama sa, bolnava la randul ei, cu o pensie de 650 lei.

Nu stiu care este adevarata ta nevoie, dar stiu cat ti-o poti afla in fiecare clipa, folosindu-te de multe dintre intrumentele pe care le ofer si sper sa te inspire cat mai multe dintre ele. Mai stiu ca adevarata nevoie a lui Vasi este sa aiba mijloace de supravietuire

 

Daca te-a binecuvantat Dumnezeu cu un pic mai mult decat resursele lui Vasi si constati ca una dintre adevaratele tale nevoi este sa trimiti iubire – chiar si sub forma unui ajutor material – unui seaman de-al tau, atunci o poti face chiar acum.

  • Poti trimite orice suma in contul RO26BRDE240SV32602112400 deschis la BRD, swift BRDROBU, pe numele BORCAN VASILE
  • Sau te poti bucura inca o zi de oferta pachetului 7 Nivele de manifestare – Lucru energetic pe chakre, cu reducerea totala care ajunge la 53%. TOATE VENITURILE INCASATE IN ACEASTA ZI, VOR AJUNGE LA VASI.

Nu te baza te rog, pe faptul ca altii vor actiona si nu e nevoie de contributia ta! Din actiunile trecute, incasarile au fost o data de cca 700 lei si a doua oara, de 280. Factura pe care mi-a trimis-o Vasi pentru acumulatorii de carut a fost de 1570 lei.

El face eforturi disperate pentru a cere ajutorul, pentru ca viata este cu adevarat pretioasa! Orice suma poti trimite in contul lui este mai mult decat binevenita. Iar daca iti cumperi 7 Nivele de manifestare – Lucru energetic pe chakre, plata unica de 336 lei pentru cele 7 cursuri, iti va aduce satisfactia dubla de a obtine instrumente puternice de echilibrare, armonizare si vindecare, in timp ce spui DA si pentru viata altcuiva.

Ai mai jos, mesajul lui Vasi:

 “Iti scriu pentru ca am mare nevoie de ajutor! Adevarul este ca nu ma descurc cu 500 de lei cat este pensia mea de gradul 1 cu dizabilitate, pentru tratamente si chiar si pentru alimentatie. O persoana cu o afectiune ca a mea, care este progresiva si cu care duc o lupta zilnica pentru a mentine ceea ce mai pot face acum si anume ca pot misca comanda la carutul electric, are nevoie de minim 2000 de lei lunar pentru a se descurca si a tine cat de cat in frau sanatatea. Faptul ca pot conduce carutul imi da o oarecare libertate, de a ma misca si a ma bucura de viata, de a iesi din casa si de a ma implica atat cat pot si in alte activitati cotidiene. Fac tot ce imi sta in putinta pentru a mentine acest lucru. Chiar am speranta ca voi reusi si mai mult cu ajutorul lui Dumnezeu si al tau. Am si uitat cum este sa poti manca singur, fara ajutor.. si alte lucruri intime.. Imi sunt dragi oamenii si stiu ca fara ajutorul vostru, as fi trecut in lumea cealalta de mult. Asa mi-au spus medicii acum cativa ani – ca am depasit limita de viata, cu diagnosticul meuDe aceea va iubesc si va multumesc din inima!  Am participat si la iUmor dar nu am luat nici un banut.. Asta este, fac si eu atat cat pot.. Imi cer scuze ca iti scriu, este jenant si pentru mine sa fac asta.”

Iti doresc ca in fiecare clipa, adevaratele tale nevoi sa fie legate doar de cresterea personala, spirituala si sa nu cunosti in vreun fel, chinul si densitatea grijilor lui Vasi.

Iti multumesc ca dai mai departe!

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

 

PS – “Ma apuca disperarea ca nu am putut comanda si eu acest pachet interesant despre lucrul cu Chakrele. Poti face o exceptie pentru noi si sa platim in cel mult doua zile? Sau poate poti prelungi oferta, caci multi sunt in vacante. Mi-ar parea rau s-o pierd, caci nu am un venit propriu si orice oferta speciala imi aduce bucurie. Iti multumesc anticipat pentru un eventual raspuns si-ti doresc sa te intorci acasa sanatoasa si mai bogata sufleteste din Brazilia. Cu drag de tine si pentru ceea ce faci!”

Intotdeauna primesc validari pentru ceea ce fac! Probabil, pentru ca ma astept la asta 🙂 Daca si tu iti doresti oferta, o poti accesa pana la finele zilei. Sau ii poti solicita lui Nicol prin email: eliberareemotionala@gmail.com, pentru a-ti trimite factura proforma, astfel incat sa o achiti in ziua urmatoare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *